Кафене на езиколюбителите - 2

• 18 589
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Но, след ето това ...
Цитат
Эмерджентность — появление у системы свойств, не присущих элементам системы...
... Колкото и да се насилвам, хърдел мога да прочета само като щърбел.

Joy Joy Joy и хърбел може и става класическото: Присмял се хърделист на щангист"  Laughing

Thinking Эмерджентность сигурно иде от emergency   ooooh! тогава защо появление у системы свойств, не присущих элементам системы

ooooh! ама какво питам и аз, като пожарът трети ден не се ограничава, а се локализира  ooooh!
дано поне скоро го локализират, че да знаят къде да пратят кортежа и да му отрежат лентичката  Tired

# 346
Пуци, звънчетата на рогцата ли ще си ги виснеш!  Blush

ммнеееее!  Blush точно под лапичките трябва да са  Whistling

Над, над. Ване, погледни снимката, която надлежно съм пуснала.  Naughty Но ако климатикът се развали, ще съм по stars and stripes и няма да декламирам Блейк, ай ше му се не види.  Crossing Arms

Цитат
Эмерджентность

Много са ми мили, но минават секви граници в словоблудството.

# 347
  • n/a
О, да! Оттам е.
Знам, че е жега, знам и какво причинявам, но ...
Ето что е то: ЭМЕРДЖЕНТНОСТЬ

# 348
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

...ако климатикът се развали, ще съм по stars and stripes ..

Wink имаш ли партньор за вечерта?

# 349
  • София

Божидар Димитров: Северното полукълбо и част от Азия си е Македонско

Почти по темата е. Не съм първата явно, която е забелязала, че високите температури
причиняват някои проблеми ...  Joy  Свежо е, препоръчвам

хмммм, и министъра на културата има проблеми, но няма да отегчавам аудиторията с интервюто му.
просто ако не ме гресне лиготията не знам как ще преживея всичката глупост, изляла се тия дни... СБСМ!

# 350

hahaha Имам, по-хубав от този.

А сега искам да запитам Лоана, с която снощи пихме в компанията на британец и британка - физици, разбра ли се накрая колко чаши бяло вино съм изпила и достатъчно ли бяха парите, които оставих? Пях ти сложните сметки дават в това заведение.  ooooh!

# 351
  • n/a
Лоана е на линия, проба, проба, едно, две, три ...

Това, физиката, брат, не про-ща-ва ... Според теорията на относителността
отнася без да пита, а количеството чаши бяло вино е вселенска константа -
колкото повече - толкова повече. Днес съм си със напълно законен главоцеп ...
Парите? Що е т'ва? Никой физик не вдява от таз материя ...  

Ако или когато ми просветне мозъкСът, пак ще ви навестя  Laughing

# 352
Ясно, ти си пила повече от мен.  Mr. Green

# 353
  • n/a
Днес съм си със напълно законен главоцеп ...

Ти по болднатото ли съдиш  Mr. Green ? ЖДНБ! И това имало да ми се случи...

# 354
Неее, по приказките за физика.  hahaha Това 'със' хич не го забелязах.  Mr. Green

# 355
  • КиТ

оооОоооо страшна вечер си прекарах и аз  Crazy  Drunk Drunk Drunk Drunk

# 356
  • гр. София
Такааааа....
Сночи чудно се получи. В началото веселбата замалко да се провали докато течеше боксовият мач между нашето момче и оня дръпнат тайландец.  Twisted Evil Женската рода на съдиите беше надлежно спомената (няколко пъти) чааак до девето коляно. Това беше във връзка с лингвистичната дискусия, съпътстваща фолклорните изяви, разбира се.  Peace
После обаче положението се промени като почна волейболът. Леле, как си го отнесе Ханс! В резултат на последвалото небивало веселие, паркетът се поиздъни на места, та сега се налага да викаме паркетчия да цикли и пренарежда, но това са бели кахъри.
Да похваля всички за танцовите умения. Я ми припомнете кой изигра оная шеметна мазурка, че не помня?  newsm78
А, да - и откъде се появи пък тоя пилон сега баш в центъра на кафенето?  Shocked Кой го донесе и забрави да си го отнесе?

Сутринта при почистването намерих едни кастанети, дайре, ляв сандал с декорация от пайети, помпон на мажоретка, копринено шалче и мека леща с диоптър -3,75. Всичко прилежно съм прибрала в един кашон, та очаквам собствениците да дойдат да си потърсят вещите.

# 357
А, да - и откъде се появи пък тоя пилон сега баш в центъра на кафенето?  Shocked Кой го донесе и забрави да си го отнесе?

Ние бяхме, партньорът ми  настояваше. Така и така, каза, ще си по бански...  Blush

Пак негова, след третата ракия стана неуправляем, щот' не е свикнал. Хвърляй, има резервни.  hahaha

# 358
  • София
Сутринта при почистването намерих едни кастанети, дайре, ляв сандал с декорация от пайети, помпон на мажоретка, копринено шалче и мека леща с диоптър -3,75. Всичко прилежно съм прибрала в един кашон, та очаквам собствениците да дойдат да си потърсят вещите.

Мо-о-о-о-и са кастанетите, мои са-а-а-а  newsm27 Да те поживи господ, моето момиче, че си ми ги намерила... без тях хапка не мога да хапна, само на биричка трябваше да карам в тези жеги...

# 359
  • гр. София
Ъъъъ, аз такива кастанети имах предвид:

Тези, за които ти говориш, ги намерих тъкмо преди 3 минути - бяха хищно впити в остатъка от един свински бут, та се чудех кой е бил така настървано гладен. Едва ги изтръгнах.
Пазя ти ги, не се притеснявай.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт