Кафене на езиколюбителите - 2

• 18 476
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • Mars Hotel
Значи трябва веднагически да попълним липсите, защото... пссст, елате по-близо и надайте ухо
Скрит текст:
забелязан е вражески елемент онлайн

# 691
Марш за русенско варено и сарми с кайма! Вентилацията работи, проверих. Само пиене да заредим.

# 692
  • гр. София
Аз ще направя баница със спанак и сирене и ще я замразим като неприкосновен запас.  Rolling Eyes

# 693
  • Mars Hotel
Отивам с камиона за бира.
Някой да включи генератора да се зарежда. Mr. Green

# 694
Включен. Отивам да бера коприва, и нея сте изяли, ненаситници!

# 695
  • Mars Hotel
Пуце, Пуцееее! Кат също шаранче ми се улови на въдичката.

# 696
Що бе, генераторите не се ли зареждат?  Embarassed

# 697
  • Mars Hotel
Мчи нали си генерират.

# 698
Аз отивам да прикосновя.... тъй де, да проверя вкусовите качества на домашната баница.
Русенско варено и коприва? Отглади ли ще мрем, докато елементът тропа с ботуши по паркета на пъба?
Ще взема да търкуля няколко пити сирене до рафтовете с вино. По-плесенясали надали ще станат.  Laughing

# 699
Е да, ама откъде го взимат това дето го генерират, т.е. тока? С този феномен сме на "вие" отдавна.  Blush

Колега, взимаме само трайни хранителни продукти, русенското варено и копривата ще го играят джуджешки хляб - да се засищаме само с поглед.  Mr. Green И пелмени може да натъркаляме. Да има. Иде зима.

# 700
Е, как откъде, от хамстерите, които тичат по колелца вътре. Което ми напомня, вземете зърнени закуски за хамстерите, бре!

# 701
  • Mars Hotel
Начи ся, застрелваш ме с въпроси, на които един порядъчен ЗАПЛЕС няма как да знае отговорите. Имат нещо дето прави електрическа енергия от механична такава, толкоз знам.

А, ето - Ники знаела.

# 702
  • София
тук съм, бързам, вече е пакетирано

# 703
  • в сърцето на един мъж...
Вятър, пара, вода, нещо такова ще трябва - Електрически генератор

# 704
  • Mars Hotel
Някой да ми отвори задния вход!
Скрит текст:
[/spolier]