ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 878
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Излъгах ви без да искам току що ми се обадиха  newsm44 newsm44 newsm68номер 14981 от 20.01.2012 отива за първия си опит дано и последен за заповед на 11.10.2012.Успех на всички

# 436
eimi77 , напълно те разбирам и при мен така се получи да спрат,но за щастие само за няколко часа. Вече си на финалната права,късмет и търпение  Hug Hug Ще се обадят и ще ни се похвалиш!

Ей,докато го напиша и се променила ситуацията  Laughing Късмет при мен беше успешен първия опит!

# 437
Честито на всички  Hug Hug Hug дано днес да прехвълят 15000 Simple Smile този месец само на около 300 момичета са се обадили  Sad Sad Sad дано до края на септември да наваксат малко
Успех момичетааааа  newsm10 newsm10 newsm10

# 438
Успех на всички! Hug....лелеее,като гледам има 2 000 номера пред мен!!!Дано чакането си струва! Peace

# 439
Ще си спестя позвъняването тогава,и аз чакам вече почти 4-ти месец за одобряване.ONYX DENI  37 номера съм след теб,чакам си и това е.Ще ни се обадят няма как,търпение му е майката,ама.....

# 440
  • София
от зачатие:
номер 14995 от 20.01.2012г. отива за заповед на 11.10.2012г.Успех и много късмет на всички нас! Very Happy

# 441
# 442
  • София
Момичета,искам да споделя нещо с вас.Аз сам номер 16424 от 29.05.2012г., минали са 4 месеца от както чакам. На скоро звънях във фонда и ми казаха,че щом до сега не са се свързали с мен,това най-вероятно означава ,че съм одобрена.Просто молбите до моя номер,че може би и нагоре,са минали обществен съвет,но все още са в министерство на здравеопазването.
На всички момичета ,които са около моя номер искам да кажа,не губете надежда,това че чакаме да видим в сайта,че сме одобрени толкова време,не означава,че не сме.Просто нещата стават мнооооого бавно  Hug Hug Hug

Благодаря ти,че си го споделила с нас,определено ми е по спокойно сега аз съм 16789 и много ме радва,че номерата се движат толкова добре ....

# 443
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали когато наближи датата за получаване на заповедта, може да бъде отложена с още няколко месеца?
Накратко аз съм номер 16477, което означава, че февруари, началото на март 2013г. ще излезе номера и ще ме повикат за връчване на заповедта. По лични причини може да се  наложи  да правя опит не по-рано от лятото на 2014г.
 Като получа заповедта имам право в рамките на една година да използвам средствата и това ще е да кажем до март 2014г., а по причини, които сега не мога да предвидя със сигурност може да искаме опита да бъде юли или по късно 2014. От другата страна не мога сега да се откажа от номера си, защото както казах всичко е много относително и това което мисля сега може и да не се наложи и да мога да си направя опита още март 2013.

# 444
  • София
sonne79, най-добре е да питаш служителите във фонда, но доколкото ми е известно според техните разпоредби имаш max една година от датата на излизане на Заповедта до извършване на опита инвитро.

# 445
  • София
май само при бременност отделят заповедта и може да си я вземеш по-късно.
или пък при някакво сериозно заболяване.
по-добре ми се струва направо да си вземеш документите, все едно не си кандидатствала, ще го подадеш пак 2013 г Rolling Eyes

# 446
няма смисъл да си ги вземе, защото получила ли е номер, значи е регистрирана.
Като гледам номера според мен дори вече да е одобрена.....Моя е 16 423 и ми ги  разгледоха на съвет, но ги върнаха за допълване, преди 2  месеца.....

Изчакай да ти се обадят, вземи си заповедта и ако се наложи търси вариант за отлагане.

# 447
днес май няма обаждания. сигурно приключиха за тоя месец Confused

# 448
Не не са стигнали до моя номер за разглеждане от комисията. Всъщност ние готвим донорска инсеминация и ако забременея, все пак ще искам да продължаваме с опитите с моя мъж! И реда на размисъл е следния, ако забременея сега, ще мога да правя най-рано опит когато детето стане поне на годинка или ако съм спряла по-рано да кърмя. Ако това което казвате е вярно, че при бременност се отделя заповедта и не губя ред ме устройва. Има ли някой със сигурност да потвърди, че е така? Не искам сега да звъня във фонда и да ги занимавам с толкова относителни въпроси...ако това.....ако онова....
Благодаря за отговорите момичета

# 449
  • София
Да, ако си бременна я отделят заповедта Peace Успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт