СЛИВЕН - 47

• 126 177
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Винаги може да питаш за това което те вълнува нали затова сме тук  Peace Аз ще раждам в Стара Загора живот и здраве, там си следя и бременността, трите ФМ ми прави Тодоров, но иначе се следя от самото начало на частно при доц.Тодорова и съм изключително доволна. А ти при кого си и къде мислиш да раждаш? Каквито и въпроси да имаш ако искаш може и на лични да ми пишеш няма проблем  Hug

# 271
ами аз тук в Евата, ходя при Дичева. За сега съм доволна, но да видим какво ще стане до края, Надявам се да не остана разочарована и всичко да бъде наред. Simple Smile От Тодоров аз също съм доволна, ходила съм 1 път до сега, живот и здраве ми предстои още едно ходене. Ще питам със сигурност за много неща, просто като се сетя за нещо конкретно ще задавам въпроси. Благодаря за предоставената възможност. Simple Smile

# 272
  • България
момичета търся квартира,може те ли да помогнете........

# 273
ами аз тук в Евата, ходя при Дичева. За сега съм доволна, но да видим какво ще стане до края, Надявам се да не остана разочарована и всичко да бъде наред. Simple Smile От Тодоров аз също съм доволна, ходила съм 1 път до сега, живот и здраве ми предстои още едно ходене. Ще питам със сигурност за много неща, просто като се сетя за нещо конкретно ще задавам въпроси. Благодаря за предоставената възможност. Simple Smile

А Дичева не изражда ли и в Окръжна освен в Евата? Питам защото ако просто държиш на лекарката, а не на болницата бих те посъветвала за раждане да се ориентираш към окръжна..но това си е мое мнение разбира се

# 274

А Дичева не изражда ли и в Окръжна освен в Евата? Питам защото ако просто държиш на лекарката, а не на болницата бих те посъветвала за раждане да се ориентираш към окръжна..но това си е мое мнение разбира се

Ами честно казано не знам. Всеки е с различно мнение за болница Ева, някои са доволни други не, прочетох какво ли не, главата ми е пълна каша, че чак се тревожа. Освен да я попитам друго не ми остава Simple Smile

# 275
Добре дошла Dila26  Hug .Пожелавам ти здрави и пухкави бебенца на финал!!!

За раждането и аз бих те посъветвала да се ориентираш към Окръжна болница-още повече,че става въпрос за раждане на близнаци.

# 276

За раждането и аз бих те посъветвала да се ориентираш към Окръжна болница-още повече,че става въпрос за раждане на близнаци.
Значи Евата,ако всичко е нормално,раждането е безпроблемно е ок,обачееее ако нещо се обърка и нещата загрубеят не ги брой,те дори и гинеколог нямат дежурен през нощта(и това го знам от личен опит-родих септември там)абе окръжна си е тежката артилерия,ако искаш да си поготвен за всичко....Евата е малко като Хотел..

# 277
  • София / Сливен
Dila26 добре дошла  здрави и пухкави бебчета на финала!!!
Различни мнения има за Евата важното е всичко да мине без проблемнно. Имам позната роди преди две години там близначета нормално раждане.
Много мои познати който работеха в Окръжна ми казваха не ходи там няма апаратура но аз си бях решила.
Сама си прецени къде предпочиташ да родиш все пак всеки има право на избор!

# 278

Значи Евата,ако всичко е нормално,раждането е безпроблемно е ок,обачееее ако нещо се обърка и нещата загрубеят не ги брой,те дори и гинеколог нямат дежурен през нощта(и това го знам от личен опит-родих септември там)абе окръжна си е тежката артилерия,ако искаш да си поготвен за всичко....Евата е малко като Хотел..
Hug

И аз раждах септември там .Доволна съм . Но при мен за щастие всичко беше нормално. Ако наистина има нещо рисково, отиди или в окръжна или в Стара Загора.

# 279
И със закъснение  Blush да ви пожелая успешна нова година, на бъдещите мамчета-здрави бебончета, а на настоящите- послушни и здрави дечица.  Heart Eyes
Много се оживи тая тема бе... За една година ще стигнем до края  Joy Joy Joy hahaha

# 280
Здравейте на всички и благодаря за мненията Ви. Най - вероятно разбирате колко е трудно една бъдеща майка да направи такъв избор ..... Все пак става въпрос за живота на дечицата, а и на майката донякъде де.  Честно казано не знам все още какво да правя, трябва хубаво да преценя и да помисля. Но наистина всеки говори различни неща и още повече се обърквам.
А в Евата наистина ли няма кувиьози ??  Аз най вероятно ще раждам със секцио и така.
Хайде до скоро на всички и приятен ден !!!!  Peace

# 281
З
А в Евата наистина ли няма кувиьози ??  Аз най вероятно ще раждам със секцио и така.
Ми имат една пластмасова кутия,май,ама колко е кувиоз... newsm78 едва ли е,последен пъсък в технологиите....

# 282
  • Сливен
Дила, и аз бих те посъветвала да се преориентираш към окръжна или поне Хаджи Димитър, ще имаш близнаци, което само по себе си е рискова бременност и по-добре се подсигури, в Евата нямат необходимата техника и Дичева за първо раждане  newsm78, направо не знам как си се навила. Първата ми бременност я следи тя , но си родих в Окръжна (и двата пъти) и съм доволна, поне можеш да разчиташ и на техника и на специалисти, а и условията са добри.

# 283
Здравейте на всички и благодаря за мненията Ви. Най - вероятно разбирате колко е трудно една бъдеща майка да направи такъв избор ..... Все пак става въпрос за живота на дечицата, а и на майката донякъде де.  Честно казано не знам все още какво да правя, трябва хубаво да преценя и да помисля. Но наистина всеки говори различни неща и още повече се обърквам.

Значи аз да кажа от личен опит...кувиьози няма. Това което те наричат кувиьоз е пластмасов съндък. Не ангажирам никой с мнението си и не искам да стресирам никой, но се чувствам длъжна да споделя това през което лично аз съм минала. Както се вижда в подписа ми имам едно починало детенце, преди година и половина родих секцио в Болница Ева и мога да кажа че в тази болница има сериозни пропуски и за съжаление аз не съм единствения случай. Като обстановка вярно че всичко си е ок, но за бърза реакция при спешни случаи и дума да не става. Сигурно ще бъда нападната от много майки раждали там, но е хубаво човек да знае че монетата има и две страни.

# 284
  • София / Сливен
Много е хубаво че има такава тема в която майките да обменят опит и мнения и да си бъдат полезни.
Защото едно е да родиш без усложнения, а съвсем друго е да минеш по сложният път. Така че ако бременността е рискова не трябва да отиваме в болнично заведение само заради лекар който ни е водил консултации или ни е много симпатичен. На първо място да помислим за дечицата и за себе си. Да в Евата не е лошо като за болница не съм доволна кой знае колко от обслужването дори напротив акушерките и сестрите не ми допаднаха особено не защото съм критична проста явно са си такива.

Общи условия

Активация на акаунт