ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 26 919
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахх, шампионът в овчарския скок колко е красив Shocked. Подгласникът му и той Heart Eyes

# 526
В едно, обаче, Илиана Раева според мен е права - в това, че те нямат достатъчно материал, от който да избират най - добрите. и това се отнася за всички спортове. Така че момичета, когато нашите деца пожелаят да се занимават със спорт - нека не ги спираме и нека ги мотивираме да го правят, дори и ако никога не пожелаят да се занимават сериозно. Дори само заради тяхното здраве.
Ама как да имат достатъчно материал? Хайде да погледнем държавната ни политика по отношение на спорта. Всъщност, такава няма. Или съществува само като министерство с куп чиновници. Каква е спортната база в училищата, поне там, където изобщо я има? На какво приличат спортните площадки, зали и стадиони? Колко плащат за такси, екипи и т.н., родителите на спортуващите деца? За повечето това са сериозни разходи. Само да се научи детето ви да кара ски, ще отидат няколко хилядарки. Къде са безплатните спортни лагери за деца /всъщност платени от дружествата/? Вече ги няма. Да питам ли за мизерните заплати на треньорите от детско-юношеските школи? Няма смисъл.  Tired
Чудесен пример за хала на спорта у нас беше тази Олимпиада. Колко медала спечелихме- 1 сребърен и един бронзов. Утре при късмет може и още 1-2 медала. Ако не ме лъже паметта, от предишните олимпиади имаме повече медали. Все пак ХВАЛА НА НАШИТЕ СПОРТИСТИ, които с много труд и пот, къде със спонсори, къде с лични средства, направиха каквото можаха, въпреки всичко.
И утре политиците отново с гордост ще кажат, дадохме толкова и толкова пари, за този или онзи спорт. Дали сте, ама къде по-точно?
Нямали сме материал. А какъв материал от екскурзианти водим на всяко спортно събитие, ехееее.... Някои обиколиха земното кълбо по няколко пъти, покрай спортистите. Аман от т.нар. спортни деятели.

# 527
Сега се прибирам.....днес нищо не съм гледала....видях,че Силвето е 8-ма......А борецът е паднал безславно.......Канаева е първа.......Силвето според вас на кое място трябваше да е? Дайте малко отзиви, моля.......И набързо нещо от фейса -

Според мен годината не е много вярна, но принципно съм съгласна с картинката....

# 528
ние сме едно мръсно племенце , гадничко и в червата , затова няма спорт и успехи ,
ако се появи някой добър , ще го смачкат от омраза , още преди да е успял ...

# 529
Според мен годината не е много вярна, но принципно съм съгласна с картинката....

махни ги тия кръстове , не си у ред , в Олимпийска тема , гробища пуска ...
ти ту така , ту иначе ...като те знам какво пишеш ...

# 530
  • София
ана каренина, надявам се включваш и себе си в горното си описание.
Какво ти е направила Мама Цоцоланка, че да я обиждаш?

# 531
  • София
доста драматичен футболен финал. горките бразилци, като ги знам кви са луди за футбол!

# 532
Норвежките момичета взеха златото в хандбала! Черногорките играха много добре, трябва да се отбележи.

# 533
Няколко дена нямах достъп до интернет и изтървах любимата си тема.   Heart Eyes   Олимпиадата обаче гледам да не я изтървам или поне нашите изяви. Ще се опитам да наваксам с темата- толкова е приятно да ви чета.  Hug  

# 534
ние сме едно мръсно племенце , гадничко и в червата , затова няма спорт и успехи ,
ако се появи някой добър , ще го смачкат от омраза , още преди да е успял ...

Не са това причините Naughty Tonita ги е описала много добре по-горе Peace
А ти, как не каза нещо добро за някой?

# 535
  • София
На ансамбъла съм фенка, но за Силвия Митева ще изкажа едно по-различно мнение. Просто не е достатъчно харизматична, грациозна и т.н., за да е сред първите 3. А като допусне и някоя грешка, съдиите само това чакат да я сложат още по-назад...

# 536
# 537
# 538
# 539
Не са това причините Naughty Tonita ги е описала много добре по-горе Peace
А ти, как не каза нещо добро за някой?

не , не , Илиана Раева няма никакви данни и шпагат чист със зор може да направи,
ама е били шампионка , защото винаги сме имали добри позиции при съдиите , които решават половината състезание ,
но вътрешни разпри и това ни предимство е елиминирано и сега същите , които изгониха съдийката реват от лошо съдийство

Общи условия

Активация на акаунт