Януари 2011 (41)

• 32 600
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
А до 9.09 можеш ли да стискаш?  Laughing Че да заложа, не друго!  Mr. Green И без чиластрине, че ще компроментираш резултата.  Naughty

Елениа, как се бориш със слънчевата алергия? Аз имам и се боря като не се пека.

# 331
Заек, аз залагам на 2  Grinning

# 332
Аз залагам на 31-ви  Wink

# 333
  • София
Пепинкааааа, страхотна новина! Heart Eyes Това е и моята мечта, да си имам момиченце и момченце! Heart Eyes

Заек, хаххаха, от къде извади тази дума "чиластрим!"! Joy Аз залагам май също на 3-ти! Whistling

След като вчера изпих що хапчета видях у нас, днес съм мноооого по-добре. Явно ще живея! Mr. Green Ако и ММ не ме ядосваше, всичко щеше да е прекрасно... Naughty

Бубе, защо не провериш за стажове в държавната администрация, после може да те харесат и да останеш на някое приятно местенце! Wink

Нощни, бързо да ти се оправя окото и да почнеш да спиш, че знам какво е да не се наспи човек! Tired

# 334
Калифорния,не става да не се пека.Виктор преди обед е навън по площадки, разходки,плаж, а там сянка почти няма...
Зай 31-1.09.... Sunglasses
"чиластрим"и аз я чувам за пръв път. Embarassed
...има какво да научи човек от бг-мамма. Mr. Green

# 335
  • sofia
Зайка, 29.08

# 336
Зая, и аз давам глас за 31.8., понеже и майка ми има рожден ден тогава.  Peace
А "чиластрим" ще да е някой благозвучен родопски глагол!  Mr. Green

Бубе, много е трудно човек да си намери свястна работа без никакъв релативен опит. Изискванията на работодателите са ужасно високи, но е факт, че и качествени кадри трудно се намират в днешно време...  Tired

Забравих да се изкажа по въпроса за рисуването - Зорница много си пада. Рисува с каквото и където й попадне.

Еления, дано се успокои алергията! Някакви билкови илачи не помагат ли? Нещо с успокояващ кожата ефект? Лайка?  newsm78

# 337
Абе и аз съм за август,ама нзм кой да си избера  newsm78

# 338
Хихи супер! Записвам си залозите, който спечели ще получи голямо гуш от бебо!  Heart Eyes

А за чиластренето, говорри се в Бургас, Русе и някои други региони  Mr. Green

Цък

# 339
Хайде и аз на залаганията Simple Smile Зайко, след като пропаднаха лъвските ми предположения казвам 27.08.  Wink

Пепинка, честито за мъжагата!  Hug

Буби, да ти е живо и здраво момчето /малко на патеричка/ и късмета да е винаги с него!   bouquet

Бубенце, аз не бих приемала перфектен английски за пречка ако отговаряш на всичко останали условия. А ти никакъв опит ли нямаш? Защото ако имаш може леко да го преекспонираш Simple Smile Да ми простят HR-ите в темата  Grinning

Нощни, дано бързо ти се оправи оченцето, че звучи доста неприятна тази работа. И да си изкарате много готино, пък може да се наспиш и друг път  Joy

mrm, дано му заздравее бързичко изгореното на Боян  Hug

Със сигурност изпуснах нещо, но не е типично за мен да помня по много  Sunglasses

Нашите бандити са с родителите ми на вилата и ни сме го ударили на ергенски живот, но вчера дойдохме за дълъг уикенд да си ги видим и голяма радост настана. Много са пораснали само за няколко дни...

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 16:15 от wondergirl

# 340

Цък

Joy Joy Joy
Хареса ми пояснението! Много литературно звучи! Баш баш... И примера в изречение...  hahaha

# 341
  • София

Хахахах, смея се сама с глас у нас! А и примера е готин! Mr. Green
Дайте едно черно тото да спретнем, така и така залагаме! Blush

# 342
  • София

Цък

Ох, имах нужда да се посмея. Аз съм за 31ви Simple Smile

Пепинка, честито.  Hug Hug

Еления, гуш, гуш. Но ти си боец, на една алергия ли ще се дадеш?

Елч, Дара май е искала да се прибере вкъщи и се е разболяла. Сега й е уютно и нищо й няма Mr. Green

Бубе, ако харесаш някоя позиция, кандидатствай. Тук е силата на мотивационното писмо и как най-добре ще продадеш себе си, дори да не отговаряш на изискванията. Ако имаш нужда от помощ, свиркай.

Мрм, стискам палци Боян бързо да се оправи. На мен са ми пукали мехур (то си беше цяла гърбица, че нямаше кой да заспи на един камък на Черни връх по бански и къса пола) и ми поолекна. На мен ми се вижда по-добрият вариант.

Какче, представих си ги двамата как готвят, а ние, дъртите, ядем ли ядеееем.

# 343
и аз съм за август мисля, че зайка трябва да е първа Simple Smile

добре де, тези мотивационни писма не са ли голяма глупост?
винаги много ме е тормозело да им разтягам локумите...

# 344
kakche, за цистит аз пия нелидикс. Една приятелка ми каза, че нейният уролог и казал, че това било старо и да пиела цистостоп, но аз продължавам да си го пия, понеже много бързо дава резултат. Пие се през 8 часа.  А и много лекари предписват, това което фармацевтичните представители предлагат.

Пепинка, честито ви мъжле. Май само димара ще си има момиченце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт