Януари 2011 (41)

• 32 155
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • ул. "Мечтание"
Роси, добре завърнала се!  Hug Лека и успешна аклиматизация с двете дечица!   bouquet

# 571
Зааааек, честито малко зайче! Бързо възстановаваня! Чакаме подробен разказа!  Hug Heart Eyes

Адис, честит рожден ден на патерица! Щастие, любов и много здраве!   bouquet

Аз и Ти, благодаря че си се сетила за моя Алекс. Да, празнувахме имен ден Simple Smile Честито на патеричка и на всички именници. И малко закъсняла почерпка :

# 572
Ураааааааааааа!
Започна да се множи заешкото семейство! Ей, ги, станаха две малките зайчета!  Heart EyesЧестит ти мъжага, Дани!
Да е много щастлив и усмихнат най-малкият Зайко - Мишо! (Ей, що откраднахте името от Пепика  Mr. Green?)

Роси, добре завърнала се! Много целувки на Бебенка! Тя ни е първото-второ бебенце в темата! Heart Eyes

Димара, твой ред е!  Hug Чакаме и те мислим!

Пате, мерси за почерпката!

Момичета, споделям напълно емоциите на Адис и Катето - много е уютно в темичката, хубаво е да знаеш, че някой те мисли. Благодаря, че ви има!  Hug Hug Hug

# 573
  • Пазарджик
Зая честито мила,да ви е жив здрав малкия юнак,и много да се гордеете с него!

Буби,честит рожден ден на твоята майчица,много здраве и късмет и желая!  bouquet

Честито и на всички които празнуваха през вчерашния ден,много здраве и усмивки ви желая HugОказа се ,че моето братче е имал имен ден вчера Embarassed

# 574
Привет, маменца!

Ще пусна едно кафенце аз, ей така за съботно настроение:

ММ днес за пореден път е на работа в събота и аз съм в малко минорно настроение. Поне довечера ще имаме на гости близки приятели и се надявам да разпуснем... А дребната ще е при баба си на гости.  Wink

Заенка, не мога да спра да си мисля за вас с мънинкото!  Heart Eyes Представям си как се гушкате и се опознавате сега, като се сетя аз как го мачках малкото Зори в родилното, не ми се искаше да го пускам изобщо...

Благодаря още един път на всички за хубавите думи за майчето!  Hug Наистина тук получаваме толкова разбиране и хубави емоции, че нямам думи да го опиша!  Hug
Хайде, приятен първи септемврийски ден!   Nature Sun With Face

# 575
  • sofia
Жужка, ЧРД!
Много весел празник ти желая и още едно бебе скоро време.

# 576
Привет и от мен! Hug

Жоржи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Много здраве, любов и късмет!

Буби Hug много приятно кафенце...Вярвам, че довечера с гостите ще разпуснете и настроението ще си дойде на мястото!

И аз постоянно си мисля за Дани и малкото им новородено момченце...Толкова е мило...Как ли се чувства батето? Heart Eyes

Сега започваме да се вълнуваме за следващото ни бременно майче - Димара Hug За всички бременни мами стискам палци да сте добре! Praynig

Аз в понеделник започвам работа. Ще ми е трудно да ви следя, а ужасно ще ми липсвате...Истина е, че вече почти 2 години съм с вас. За тези две години осъзнах, и то може би скоро, колко много съм се привързала кам всички ви...че ми е адски терсене, ако не успея да надникна в темата и видя как сте, как са децата...Наистина изпитвам изключително топли чувства към всички мами и децата, макар да не се познаваме лично. Обичам ви, да знаете! Heart Eyes

# 577
Жоржииии Честит Рожден Ден! Бъди здрава,усмивка да грее винаги на лицето ти и в най-скоро време още едно малко човече и във вашето семейство да има! Наздраве!

Емили
Heart Eyes Heart Eyes Hug И ние те обичаме,много! Heart Eyes

Поздрави и целувки за Мама Зая /ако ни чете - Зайка пиши само един ред ако можеш как сте,че ви мислим с малкото зайче Hug/

Димара,Буби,Пепинка
- много положителна енергия и на Вас Hug

# 578
  • ул. "Мечтание"
Днес ми е специален ден!
Със съпруга ми правим 5 години откакто се бракувахме!  Mr. Green Heart Eyes

Почерпете се за наше здраве!

Жоржи, честит рожден ден мила!  Hug Hug Hug Всичко най-, най-, ти желая!  Hug

# 579
Жоржи, Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана! Hug smile3525

Нощни, честита ви годишнина с ТМ! Да се обичате много още дъъъълги години, да се слушате и да си помагате!  Hug

И доколкото разбрах днес всички Симеончета и Симонки празнуват имен ден! Да са живи и здрави всички именници! Честито и на Симонка на Гъбка и на Мона на уондърГери! Grinning Hug

# 580
Жоржи, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!   bouquet

Нощни, честита годишнина! Много любов и разбирателство ви желая!   bouquet

Емили, Гери, Гъбка, да са ви живи и здлави малките именичета!   bouquet

Кате,  Hug

# 581
Нощни - Честита годишнина и от мен! Още много,много години да живеете с ТМ в любов и разбирателство и да си гледате дечицата!

Гери,Гъбка - да са ви живи и здрави именниците   bouquet

# 582
Нощни Hug Честита годишнина! Дълги години на щастие и разбирателство! Бъдете здрави и сплотени!   bouquet

АдисHug ние празнувахме на 20.08, но още едно пожелание за здраве никога не е излишно! Благодаря ти!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на малките именничета! Да са здрави и послушни!

Кате, все забравям да пиша, колко се радвам, че всичко при теб е ОК!  Hug

Абе видяхте ли снощи тая синя луна?!?

# 583
  • София
Жоржи, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, любов и в най скоро време да ни зарадваш с прекрасна новина! Hug

Нощни, честита годишнина! Много да се обичате и разбирате с ТМ, а децата много да ви слушат! Heart Eyes

Честит имен ден на всички именници! Бъдете живи и здрави!  bouquet

И вчера и днес се блещя, ама синя луна не видях! Mr. Green

И аз се чувствам супер уютно в темичката и съм много щастлива, че ви има!  Hug Вие ми действате като хапче - антидепресант, като вляза и лошото ми настроение се изпарява! Heart Eyes

# 584
Честит рожден ден на Жоржи!

Честита годишнина на Яна и мъж!

Честит имен ден на Симонка и Мона!

Мацки, казвало се "Синя луна" не защото е синя, а щото имало 2 пълнолуния в един месец.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт