, 2. ако изкарали детето болно - също и разни подобни...тя просто беше потресена дълго време след това и частната градина остана единствената им алтернатива.
Ще работя, за да плащам ясла/градина + моите разходи, по ред причини най-вероятно няма да сменя работата 

оказа се,че никога не е излишно едно "побутване" 
ако трябва да съм честна,причината за мен остана неизвестна - отдавам го на корем или зъби,та накрая му дадох една спасителна доза Нурофен и може би в комбинация с налегналата го умора от непрестанния рев,се трупяса
от днес сме твърдо на Дентокинд и Бифидус,последните ги прекарвам супер трудно
чувствам се толкова изцедена на моменти,че грях ми е да го кажа,но вече бленувам за приемането му в ясла
предполагам,че повечето от вас биха ме заклеймили за тези думи,но както знаете аз съм пряма и директна и не мога да се правя на човек,който не съм

ще се борим със зъби и нокти за първото място 
за по-лесно може да ми напишете примерно дневно меню 

явно когато избирам боти трябва да следя да са твърди като налъми 
(Бубе,в първата свободна секунда ще те хвана на къс пас за това
)

леле,като се сетя аз какъв кошмар изживях когато купувах моя апартамент,не ти пожелавам такова чудо наистина 
снимката е просто страхотна
и внимавай какво си обещала,че зоркото око дебне
добре де,аз си мислех нещо такова като вариант,но то колко пари трябва да вземам,че да плащам и на тях 
не,не и не!тук такъв филм нЕма 
(и стига обижда Боример 
А последното спокойно кафе пих началото на юни месец, и то защото трябваше да си пускам едни изследвания на гладно и нямаше как да я взема с мен, та с баща си се гледаха. Да не говорим, че от 1 година и 4 месеца вечер никъде не съм отишла. Така че, помисли си, че има и по-зле от теб с ежедневието и ще ти стане по-леко. 

Да видим до къде ще я докараме.
а пък как ще заспива въобще не знам.
Не стига,че не работя през деня,ами и на ясла ще го пускам!

Ето защо сутрин тя закусва вкъщи, заедно с Нико, а за почивката им в 10 ч, когато са на двора ѝ слагам плод - какъвто иска. Взимам я в 12 без 10 и като се върнем вкъщи си обядва. Децата, които остават там за целия ден може да си носят обяд от къщи, но обичайно това е сандвич и не го препоръчват. Иначе има опция за хранене в училище срещу 3 евро всеки ден. Има дечица, които го ползват вероятно, защото вчера докато чаках да взема Рая видях, че им доставяха мляко, сокове и плодове. В брошурките на градината пише, че обядът е готвен и топъл. Ако оставяме някога Рая за цял ден...то вероятно ще се случи, когато и Нико тръгне на градина ще ги оставям да се хранят там. 
Не мога да си представя, че някой може да вика по детето ми и да не му позволява да ходи до тоалетна, или не дай си Боже да го удари.
Аз имам лош опит от яслите точно. Там са ме удряли и съм имала сериозен говорен проблем като малка. Заеквала съм и много лекари и логопеди не са успели да ми помогнат. Това в продължение на 2 години. Майка ми и баща ми в чудо се видели и накрая ме завели при някаква баба да ми бае...та от няколко такива баения съм успяла да проговоря отново добре. Вероятно стресът за децата е голям и когато има някоя лелка/учителка като тази дето писа Хера нещата излизат много лесно от контрол и създават доста проблеми на малчовците...а колко могат да си улеснят живота лелките и учителките, ако си променят отношението към децата....така с малко зор в началото, после биха могли да имат послушни и разбрани деца. Виждам го тук и имам си и пример у дома.

Оставих я да прави каквото иска - стоя 1 час пред пълните чинии и накрая каза, че искала принцеси с кайма и кашкавал...ми направих ѝ и изяде 2 големи филии, дето на мен са ми много.
Ми това иска, това яде...какво да направя като не поиска здравословна супа, или кюфтета със сос и киноа - слагам заради нея, да е полезно и хранително - да, ама не. Днес ще видим дано хапне нещо друго освен сандвич-крава и донъти, които са ѝ любими.
Поне със сандвичите пробутвам пресни зеленчуци.

Направо за градина ще се гласим