Огледален свят по VOYO ~ тема 4 ~

• 41 333
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 466
  • варна
Момичета ,много сте забавни с голямо удоволствие ви чета при всеки удобен момент  Hug
Бих останала на партито ви ,но щом малката заспи аз съм след нея ,че ей сега ще почне да се буди 5-10-15 хил пъти  Mr. Green
Утре ще ви дочета   bouquet

# 467
Долу ръцете от Левент той е само мой  Grinning
Joy Joy JoyНареди се на опашката,че е от мойта категория fight Joy

а не а ... тази вечер аз ще го завивам извинявам се ама първа си казах  gydi

# 468
Долу ръцете от Левент той е само мой  Grinning
Joy Joy JoyНареди се на опашката,че е от мойта категория fight Joy

а не а ... тази вечер аз ще го завивам извинявам се ама първа си казах  gydi
Joy JoyДобре за утре си го заплювам аз Joy

# 469
Момичета ,много сте забавни с голямо удоволствие ви чета при всеки удобен момент  Hug
Бих останала на партито ви ,но щом малката заспи аз съм след нея ,че ей сега ще почне да се буди 5-10-15 хил пъти  Mr. Green
  Hug приятни сънища Hug

# 470
търпях търпях ама не издържах пък и първа си го видях, аз съм от прецаканите гледали първи сезон и чакам търпеливо за втори младочето ви го давам а на мен като по стара ще ми остъпите Левенчо още повече както съм загоряла след девет месеца и кърмене без бой няма да го дам  Grinning Grinning Grinning

# 471
Хи хи лягайте си лека нощ аз ще го завивам  hahaha  Добре Клоди утре е твой  Peace

# 472
  Hug приятни сънища Hug

Лека вечер и от мен  Simple Smile

# 473
Знам че говорим за мъже , но искам да вметна нещо тази жена е прекрасна актриса и се е преборила с ужасна болест възхищавам се на такива хора. Това е много страшно.

# 474
# 475
Ох ох така си изплакнах очите леле мале ... еи така ще си го завивам аз тая вечер   nnnuu

# 476
# 477
Знам че говорим за мъже , но искам да вметна нещо тази жена е прекрасна актриса и се е преборила с ужасна болест възхищавам се на такива хора. Това е много страшно.

newsm10Тя и Санем/не и знам истинското име/  е със тази диагноза Rolling Eyes

# 478
  • в очите на дъщеря си
Момичета, направо сте като фурии. Изписахте темата има няма за ден и половина.

# 479
Дами, май само аз не знам кой е Левент... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт