На море в Гърция - 10

• 83 084
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Интересна е прогнозата за 01 септември  Mr. Green значи пак ще има такива фотоси  Joy

# 151
Някой  знае ли актуална цена  на бензина А-95 ?

# 152
  • София
Бендида
Много благодаря за отговора. Притеснява ме, че е много нисък рейтинга в Holidaycheck и tripadvissor.  Храната не била ок, пък бунгалата не знам какви...  ooooh!
Аз така или иначе искам в основната сграда, но... не знам вече, май ще се размина с морето в Гърция, нещо не мога да си намеря хотел, който да е хубав, на all inclussive до 90евро двойна стая.
А морски таралежи има ли ?  Ако имаш и малко повече инфо за храната..   bouquet

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 13:25 от anisunshine

# 153
Някой  знае ли актуална цена  на бензина А-95 ?

Актуално инфо, от преди ден - видяхме цени от 1.787 до 1.85 ево за литър.

И....приятеля ми каза, че има разлика в горивото - от AVIN  било по-добро.

# 154
Благодаря ти!

# 155
Цитат
нещо не мога да си намеря хотел, който да е хубав, на all inclussive до 90евро двойна стая.

Това е много нереалистично - качество на ол инклузив за 90 евро! Дори и през септември, това е много ниска цена за Гърция. Имай предвид, че едно хубаво студио /ново и модерно обзаведено/ е около 40 евро само нощувката. За този бюджет ще трябва да направиш някакви компромиси.  Peace

# 156
Таис,
Ликно нямат двор и въобще не ми харесват - като блок от жк са. Може стаите отвътре да са нови и хубави, но атмосферата хич я няма.
На Карастергиос къщата е по-хубава и е на първа линия.
Парадисос е извън Неос Мармарас, нещо като вилна зона, въобще нямаш задължение да ходиш до града. Има 4 ресторанта, магазини, барове, фурна. Плажът, обаче, е с камъчета. Иначе морето е спокойно, плитко.

От личен опит в Парадисос мога да ти препоръчам: Roses Bungalows, Loula Lazoglou (само внимавайте да не ви дадат стая без комарници, че не са завършили реновирането на цялата дограма - половината имат, половината нямат). Тази година понеже свършиха свободните стаи в един момент, на място си избрахме за последните 2 нощи ето тази къща - Талия. Хубава, нова, добра цена, хубав двор, но... имахме разправия с бабата за топлата вода, правеше опити да я пести.
Розите и Лула са на първа линия, Талия е на около 50 метра.

За бензина да ви кажа - малко преди Никити, идвайки от юг (Неос Мармарас) вдясно от пътя има една бензиностанция с разни шамандури, котви и от сорта, където масово гърците зареждат гориво за лодки. Там цената е малко по-ниска, отколкото на всички други наоколо, бензинът е добър.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 13:57 от Параход

# 157
  • София
А какво ви е мнението за Атон? Как е пътя от Солун, дали има завой? Предлагат ми тези два хотела, които не изглеждат лоши и ми се струват в спокоен район, но да не се заблуждавам.

http://www.hotel-akti.gr/

http://www.aristoteles.gr/en/homepage/

# 158
До Атон няма смисъл да се пътува през Солун.
По-удобно е Серес-Аспровалта-Олимпиада-Атон.

# 159
  • София (Възраждане)
Параход, можеш ли да препоръчаш настаняване на Атон, независимо хотел или студио, нещо което ти би избрала за 7 дневна почивка?

# 160
  • София
Цитат
нещо не мога да си намеря хотел, който да е хубав, на all inclussive до 90евро двойна стая.

Това е много нереалистично - качество на ол инклузив за 90 евро! Дори и през септември, това е много ниска цена за Гърция. Имай предвид, че едно хубаво студио /ново и модерно обзаведено/ е около 40 евро само нощувката. За този бюджет ще трябва да направиш някакви компромиси.  Peace
Дааа и аз това се убеждавам  - не че няма хотели - има, но аз се чудя кой да избера, кой ще бъде с най-малко компромиси  Mr. Green
Olimpian Bay, Smeon, Atrium Hotel, Iris, Village Mare (той обаче май е най-зле) ?
Досега в Гърция съм била на Тасос и на Олимпийската ривиера - хотел Poseidon Palace (хванахме го за няма и 35Е на човек), хареса ни много, но не ми се ходи пак там...   Simple Smile

# 161
Mooimeiske,
нямам голям опит в този район.
Отсядала съм в студио в Йерисос, имам известни впечатления и от хотел Акратос бийч.
Иначе сме го обикаляли транзит - определено най-много ми харесва на Амулиани Simple Smile
Но, там поради особености на релефа и малкото място повечето къщи и хотели нямат двор, няма така хубаво оформени общи пространства като на полуострова.
Във всеки случай ако човек иска динамична почивка, 7 дни на Атон трудно ще изкара Simple Smile
Един ден обиколка на манастирите с кораб, един ден до Амулиани (ако е отседнал на сушата), един ден до Арнеа и музея на Аристотел (който така и никога не сме го сварили отворен) и... другото на плаж, ама плажовете извън острова и те са компромисни.
На Йерисос е широка плажна ивица, но много дълбоко море.
На Неа Рода пак имаше нещо, но не мога да си спомня в момента точно какво...

# 162
  • София
Преди малко резервирах Lagomandra Hotel, от 28 Август, нямам търпение, не искам динамична почивка, а пълен релакс  Laughing

Само аз ли съм на мнение, че който веднъж е отишъл в Гърция, не се връща повече на нашето черноморие?

# 163
  • софия
Само аз ли съм на мнение, че който веднъж е отишъл в Гърция, не се връща повече на нашето черноморие?
Само ти и всички останали, които ходим Hug
Нашето море за мен не е опция. Дори и да стигнем да сме с по-малко средства - по-кратка почивка, но не и в Бг.

# 164
  • София
На Неа Рода пак имаше нещо, но не мога да си спомня в момента точно какво...
На юг от Неа Рода, точно преди стената на Атон е плажа Комица, който изглежда много хубав на картинка. За съжаление не съм го виждала на живо. Ако някой е ходил там, много моля да пише.

Общи условия

Активация на акаунт