Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои препоръчани места за посещение след Метеора и настаняване в близост до красиви плажове?
Кои са някои препоръчани места с красиви плажове в Гърция?
Какви са цените за настаняване в Гърция през първата половина на септември?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои препоръчани места за посещение след Метеора и настаняване в близост до красиви плажове?
-
Кои са някои препоръчани места с красиви плажове в Гърция?
-
Какви са цените за настаняване в Гърция през първата половина на септември?
-
Кои са препоръчителните места за посещение в близост до Афитос в Гърция?
-
Как мога да разбера дали някой дава под наем студио в Гърция?
изкарахме на Фанари 4 дни -плажа слънчев и спокоен, хотелчето също беше добро Вила Теодора /чисто, стаите стандартни, не е нещо лукс ако някой търси това, но е съвсем близо до централния плаж и половината персонал българки което беше супер! Заведения както каза Параход нямаше кой знае какви, но се намира къде да се хапне- опитахме малката риба гаврос мисля, че се казваше и сардини, мусака и узо разбира се
Разходихме се до Кавала, но за съжаление всичко беше затворено заради празника точно на 15.08 - просто разгледахме и пихме кафе, но ми се стори доста по-горещо там! Ходихме и до Комотини- градчето много ни хареса, центъра му с пешеходната зона и магазинчета, сладкарници - баклави, сладкиши! Придобихме представа за почивката в Гърция и съм убедена, че пак ще повторим и ще потърсим нови места 

Всъщност дали сте чели, че всички селища около Солун и Халкидики са със заселници от Мала Азия от 1922 г. и най- вече какви са причините за това. Прокудените хора от родните им селца са ги кръщавали със същите имена, слагайки отпред в повечето от тях думата "Nea".