Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 29

• 37 836
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • Бг
Джулс, благодаря  за положения труд bouquet.

Ивон, благодаря за чантата   bouquet.

Офффф, нямаше уж да поръчвам, ама с тия слаби ангели, и с тази пълна за момента карта  hahaha. Та чантата я взех като другарче за тези, в мръсно бялото.

Блис, нямам детенце, но от прочетеното тук от другите майки взимат + 2 номера отгоре.

# 31
Dzuls, Благодаря за темата, много подходящо  се е получило със снимката  Wink

Сега бързо да я изпишем покрай някое кодче  Peace

# 32
Едни джапанки за детето на Ipanema пуснати на 3-ти, вчера пристигнаха, ама аз реших, че едни сандалки за 5 евро няма да са с DHL, така че пропуснах куриера. Embarassed
[/quote] И в моята поръчка, която е общо 7 чифта само Ipanema-та са ми пуснали веднага отделно, другите 6 чифта още не са тръгнали. Сигурно Ipanema са в друг склад..

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 10:38 от 555555

# 33
И аз тук чакам няколко чифта  Embarassed . От френско ми заксъняват едни обувки за половинката, трябваше да са тук до 7-ми. Тези поръчах за една приятелка http://www.javari.de/dp/B005ZBE26C , пратиха ми мейл, че не могат сега да ги изпратят. Ще ги изпратят в интервала 22 Август - 11 Септември  Crossing Arms

# 34
  • София-Младост
И аз вече имам проследяващи номера за повечето от поръчките и даже са на 60% вече  Shocked
Ето част от нещата, които чакам

Rieker как са в номерацията на затворените обувки?
Вече имам гутшрифт за връщането на разликата при детските обувки.
Предишната поръчка с ДХЛ ми дойде преди обявения срок, куриера ми се обади, аз бях извън София и си я насочих към офис, от където и си я взех. Ще видим сегашната дали ще чака до 23-ти.

# 35
# 36
Geox отговарят ли си и дали стават за широк крак
тези съм харесала
http://www.javari.de/Geox-D22U2Z00043C9999-Sandalen-Fashion-Sand … L=%2FshoppingCart

# 37
  • Пловдив
Офффф, нямаше уж да поръчвам, ама с тия слаби ангели, и с тази пълна за момента карта  hahaha. Та чантата я взех като другарче за тези, в мръсно бялото.

Alexa_a, ще чакам отзиви за тимбърлендките  Hug. Много им се чудих като бяха повече намалени и сега естествено ме е яд.

Чоки, мисля че я знам чанта, която си взела - изчезна ми от уиша  Mr. Green. Много ми харесва и теб също ще чакам да споделиш като я получиш  Wink.

Dzuls   bouquet за темичката!

# 38
  • София/Варна
Добре, че нямах възможност да ви следя последните няколко дни. Семейния мир щеше да бъде нарушен Wink.

# 39
  • София
Вече май се кротнахте  Joy Не можах да изчета последните 10 страници от предишната тема, но на 10 сутринта поръчах за приятелка 2 чифта сандали на супер цена. Тези, които харесах за мен не удържаха ниската цена и стоят кротко в кошницата. Ако имах пари в картата, ботуши щях да чакам за 63 евро  Embarassed , ама няма постъпления тези дни.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 11:02 от Aganka

# 40
И аз тук чакам няколко чифта  Embarassed . От френско ми заксъняват едни обувки за половинката, трябваше да са тук до 7-ми. Тези поръчах за една приятелка http://www.javari.de/dp/B005ZBE26C , пратиха ми мейл, че не могат сега да ги изпратят. Ще ги изпратят в интервала 22 Август - 11 Септември  Crossing Arms
От френското малко се бавят поръчките, но идват.
А от немското и на мен така писаха за едни чехли, но дойдоха бързо. Peace

Девойки, за да не спамим в отделни отговори, ще ви помоля, само които искат да споделят, като отговорите по друг въпрос в темата да споменете лично вие по колко чифта обувки имате, че сериозно взех да се тревожа за себе си... Embarassed
Dzuls, ако не е правено може една анкета да пуснеш. Blush Наистина ми е крайно любопитно!

# 41
  • София
    Според мен в тази тема няма нужда да питаш - всички сме поне с по 100  ooooh! Mr. Green

# 42
Аз нямам зор да знам проследяващия номер. Ще си дойдат и без да го знам. Simple Smile

Те, че ще си дойдат е ясно Simple Smile
От значение е само кога и къде да ги очакваме Simple Smile

Колкото и сигурна да си мислиш,че си,се изказваш неподготвена  Crossing Arms
От немското идват само с DHL и нищо друго още от есента.Дори и преди това,когато идваха по пощата,в Германия тръгваха с DHL и също имаха проследяване.

Ааа не така Crossing Arms Simple Smile, все пак преди да се изкажа си погледнах в мейлите и историята на поръчките и e факт, от Май месец, 2012 г. насам, имам н-броя поръчки, четири от които са изпратени чрез Deutsche Post DHL, ги получих в пощата, не чрез куриер=

Ти си единствената значи  Laughing Всички останали получаваме с куриер  Grinning

# 43
За две поръчки имам имам мейл, че са изпратени, но без тракинг номер.
За третата няма нищо още.

# 44
100 е добре... newsm43

Общи условия

Активация на акаунт