Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 564
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • някъде под слънцето...
Тази тема пак тръгна нанякъде...
Дами, любителки или мразещи  Шанел , моля бъдете Дами и не разваляйте хубавата тема с грозни изказвания.
Темата за втори път  прави опит да се поляризира  на по4итателки и непо4итателки.
Има толкова много красиви парюми. които заслужават да бъдат обсъждани тук.
Вси4ки ние сме разли4ни, с разли4ни възприятия  и вкусове. просто няма как да харесваме един и същи парфюм, пък бил той и най  великия.
Нека бъдем малко по толерантни към 4уждото мнение и не разваляме хубавата тема.
За протокола, харесвам  ползвам и имам Шанел 5  и Кромандел., но определено не е любимият ми бранд, нито  дори един от предпо4итаните.
Любимката ми не  от най популярните и най предпо4итаните, а абсолютният ми фаворит е по скоро от недолюбваните парфюми.Аз съм луда по него, единственият от който винаги имам  минимум по две стотици в резерв.Да не говорим , 4е 5 или 6 години беше Единственият, който ползвах, а вси4ки други  слу4айно попаднали при мен, заминаваха на момента.
Никога не съм се обиждала,  когато някой не  го харесва, нито съм се опитвала да убеждавам когото и да е в ка4ествата му.За мен , е важно, 4е аз го харесвам и това ми е напълно достатъ4но.

# 601
Много интересно,Арабела.
Аз като съм дебела,с голям бюст,с гъста коса, не мазна и с големи очи,дали бих могла да нося Шанел?
Просто ми е интересно.
Само да добавя,че харесвам почти всичко на Шанел,поне това,което съм пробвала.

О, много те моля.

Лице на Шанел в момента е Брад Пит, предполагам разбираш, че посланието на бранда не е било всичките мъже непременно да са като Брад Пит.

Пък и на теб големите очи и гъстата коса ти разрешават всичко.Simple SmileАз така мисля.

Peace  bouquet

# 602
  • гр.Добрич
След като има отделна тема за Шанел, защо не се преместят коментарите за марката там. Тук се харесват и други марки, макар и не толкова известни.

# 603
Относно Коко Мадмоазел не разбирам как така е смятан за толкова популярен при положение, че аз през целия си съзнателен живот не съм го срещала, нито върху друга жена, нито като полъх от някъде!? 

Sl,Паломата ли беше твоята любов!? Май така и не го разбрах аз, този парфюм. То и моят никой не го разбира,да не споменавам зловещите определения, които му лепят, ама аз пък се кефя, защото конкуренцията по търгове ще е по-малка Mr. Green

# 604
  • Germany
Относно Коко Мадмоазел не разбирам как така е смятан за толкова популярен при положение, че аз през целия си съзнателен живот не съм го срещала, нито върху друга жена, нито като полъх от някъде!? 

Силви,  Shocked ти къде живееш newsm78
Даже аз, дето много рядко се движа сред хора го срещам на всяка крачка + негови имитации. Направо ти завиждам  Mr. Green Моето дете спи парфюмирано до мен точно с КМ в момента Crazy. Ще взема да го харесам накрая и аз от зор  Grinning. Надявам се, доброто чувство за хумор да е останало още в нас Wink, че ми е глупаво да се обяснявам Wink
Палома е красавица от където и да го погледнеш. И аз като sl в един момент бях само с него, но последното му придобиване само ми показа, че няма постоянни парфюми в моя живот. Просто е било време, да се разделим. Но обожавам да вървя след шлейфа му.

# 605

Силви,  Shocked ти къде живееш newsm78
Даже аз, дето много рядко се движа сред хора го срещам на всяка крачка + негови имитации. Направо ти завиждам  Mr. Green Моето дете спи парфюмирано до мен точно с КМ в момента Crazy. Ще взема да го харесам накрая и аз от зор  Grinning. Надявам се, доброто чувство за хумор да е останало още в нас Wink, че ми е глупаво да се обяснявам Wink
Палома е красавица от където и да го погледнеш. И аз като sl в един момент бях само с него, но последното му придобиване само ми показа, че няма постоянни парфюми в моя живот. Просто е било време, да се разделим. Но обожавам да вървя след шлейфа му.
Знаеш ме къде съм. Laughing Наистина не съм го усещала. Най-често усещам Ангела, дори вчера пак на улицата и стомаха ми направи две бързи салта. От време на време и Уоманити напоследък и както писах някакви парфюмчета, които ми миришат на перилните ароматизатори. Единственото ми обяснение е, че или хората пръскат съвсем малко или просто тук не е толкова популярен.
 Между другото проведох обучение на 14 годишната ми племенница миналата седмица, на тема как се пръскат парфюми Joy

# 606
  • София
Дами, любителки или мразещи  Шанел , моля бъдете Дами и не разваляйте хубавата тема с грозни изказвания.

Peace

# 607
  • някъде под слънцето...
За мен Палома е уникална...но дъщеря ми преди време сбръ4и нос и ми каза "мамо този парфюм е за хвърляне,  мирише лошо, сигурно му е изтекъл срока на годност". hahaha Joy Joy

Бягодарение на тази тема и пишещите в нея феи Heart Eyes се запознах и влюбих в много други шедьоври...Но Палома  беше и си остана голямата  любов.
Това  оба4е не ми пре4и да собожавам  поне още стотина добре сбръ4кани  супер ретро баби4ки, които за мен са невероятни красавици.

# 608
При нас със Силви е много популярен Уомънити.Долавям го на всяка крачка,в градския транспорт задължително.Понеже изпитвам органическа непоносимост към него, все повече ме отвращава.
Коко Мадмоазел и аз не го срещам често,сигурно защото го обичам. Hug
Паломата също обожавам,до сега не съм го доловила на никого.SL и той ли спада към бабичките?

# 609
  • София
Аризон  Hug Мине се - не мине година и ти се появиш  Mr. Green при това прясно сугестирана и овОнилена  Laughing На какво се дължи внезапното привличане към тази съставка от дотук незаинтересовани дами, ми предстои да разбера сигурно  Grinning

Аз темата Шанел смятам да я прескоча трупешката. И без това нямам нищо хубаво за казване там, по-добре да си премълча.
Коко Ноар не смятам да ми хареса. Ако/когато ми попадне, ще навра нос веднъж, колкото да знам, че съм го погледнала и ще е дотам.

# 610
Исках да попитам дали някой е тествал вече Ange ou Démon Le Secret - Elixir ?
Дано не ме изгонят от темата Mr. Green, но забелязвам, че годес все повече започва да се взима за последна инстанция по някои въпроси  Rolling Eyes

# 611
Лейди, лично аз Паломата не я намирам за ретро, но ми е някак лекарствена с доза дървесина, но не мога да я нося.

Исках да попитам дали някой е тествал вече Ange ou Démon Le Secret - Elixir ?
Дано не ме изгонят от темата Mr. Green, но забелязвам, че годес все повече започва да се взима за последна инстанция по някои въпроси  Rolling Eyes

bowuu
Възможно е на някой да му се е сторило така, но лично аз не се смятам за толкова компетентна. Само споделям личното си мнение, което не мисля, че е забранено и не обижда никого, надявам се. Предполага се, че тук сме се събрали дами и уважаваме чуждото мнение. Така че коментара ти е неуместен.
 Тук има поне една дузина дами, които ще ти бъдат истински полезни или поне на мен са ми полезни.

пп. Би било добре някой да повика модератор, защото опасявам се, че пак ще кривнем от правия път.

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 01:21 от goddess

# 612
Оленце, Паяче  Hug Hug Hug
Аризона, отдавна не си се вясвала насам наистина!  Hug

А аз днес се сдобих с 3 парфюма! От много години чаках два от тях...  Heart Eyes Много съм хепиии и много безпарична в момента!

# 613
Ренка, какво получи, че май само ние двете не спим?

# 614
Момичета, можели да ми препоръчате нещо, ухаещо на бонбони?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт