Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 513
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
densi, kovaтcheva, ЕДП варианта ли си взехте не Фифи? Ако да може ли да споредлите от къде.   bouquet
О не знам на Ковачева е. Тя ще каже коя версия е. Аз в момента парфюми не купувам и ми е супер така на този етап. Ивестирам в други мании. Mr. Green

# 676
  • на североизток от Рая

Единственият парфюм за който дори не мога да си помисля да подуша е Черната орхидея, а де...

Паяче, защо така?  Confused Аз просто се потапям в този аромат. Искам цяла бутилка.  Но понеже съм скромна, искам само 30 мл.  Blush

То от парфюмите на ТФ какво ли не искам, но пак,  от скромност, искам най-евтиния вариант.  Laughing

Хубав ден, момичета!  Hug

# 677
  • Пловдив
Честити коремчета на всички , а на Harukaze леко раждане  Wink  Hug

Аз вчера бях с Амазония, но...в този вятър въпреки обилното поливане трайност - нула. За мен аромата е хубав и приятен, но и 10лв. са му много на този парфюм.  Peace

# 678
Ковачева, честити ти съкровища  bouquet
И един конкретен въпрос към теб, понеже помня, че преди няколко дни носи Еликсира. Колко фъс?
Днес тук е хладно и се замислям дали да не го понося.
Носи ми се нещо топло или нещо вкусно, може и двете.

Интересно разяснение за арабските парфюми на bib.bib.

Това Фифи и аз не го харесах за покупка, заради лекарствената нотка, която надушвам, но незнам коя версия съм носила, беше отливка.

# 679
Не мога в никакъв случай да се съглася, че кожата в Руска кожа била като седло на кон , ползвано от изпотен каубой. Не че съм мирисала подобно нещо, но сигурна съм, че и Мимс не е. Или поне се надявам , че не е.

На мен лично Руска кожа ми мирише на секс върху самур пред камина,в която горят брезови клонки.
На тънка пурета димяща в изящните ръце. На диамантено ледена водка, изпита до дъно.
Потресаващо еманципиран парфюм е.

# 680
  • София
bib.bib  Hug след твоите описания вчера тръгнах да търся едни арабски масла, които бях купила миналата година (в най-голямата жега, разбира се  Laughing) и съответно след като ги изтествах и показах на този-онзи, старателно бях забутала на дъното на кутията с пробите. Намазах лекичко на двете ръце преди лягане и спах като бебе.. в султанския палат  Blush

Единият беше Султан, а другият Медина. Султан помнех като роза и тамян - а сега ни роза, ни тамян, само мастикс (Калина да ме поправи ако греша, но май така се казваше онази специфична смола от Хиос, която използвахме навремето за "медицинска дъвка"  Rolling Eyes).. Всъщност може би има някакъв мнооооого далечен полъх на рози, но основното е мастикс. Не е никак лош  Mr. Green Бях решила днес да съм с Навегар, но сега се намазах пак с този Султан и май ще почака  Wink

Колежката пък намазах с другото ми прегрешение от снощи - Медина - и сега и тя се върти и се души (абе, ще я вкарам в правия път  Joy). Той пък топъл, подправков, леееко ликьорен, има и една особена тръпчивина (нещо дървесно като че ли  newsm78). И някакъв Амбър откопах - нищо амброво като начало, а по-скоро класически (тип лелка) и чист, нещо средно между одеколон и сапун - този обаче засега не ми е особено интересен май  Thinking

помня че като ги взимах продавачът спомена нещо за разреждане ако искаш да го носиш като ЕДП/ЕДТ.. За съжаление съм забравила подробностите  Embarassed Може ли някой да даде жокер в какво и горе-долу в какво съотношение Praynig

# 681
моето масло-менте на ТВ разредих 1:2 със спирт, но не става за пръскане - на кожата и дрехите остава мазно петно, а в косата ефектът е още по-зле; много по-добър вариант е мазване на разните му там точки  Laughing

# 682
Много интересна информация за арабските парфюми.Ако ми падне бих си смесила роза, тамян , мазно не обичам, но ей така заради шишенцата мога да прибера едно арабско чудо:lol:
Ели , направо вземай един Уизал   bouquet

Във ветровито време аз си знам едно и него си бая-Филосикос Heart Eyes

# 683
Мисля, че Коко Ноар е новият форумен любимец. Simple Smile
Ааа, не! Naughty Дори не искам да го тествам, щом прилича на КМ.

# 684
а аз само ще го тествам
любовта към КМ я надживят /преживях?/ и не очаквам да ми допадне

# 685
  • София
Scintillia, кожата в Руската кожа е като седло от кон на изпотен каубой. Оставям на въображението ти целия букет от миризми  Mr. Green

Ха ха ха!  Joy Mims, благодаря! Сега ми стана още по- интересен този аромат!  Grinning

# 686
Вчера помирисах блотера от петък на Коко Ноар. Това което е останало поразително напомня на Алюр Сеншуъл. Всъщност повечето хора не биха разпознали, че е друг парфюм. Само е леко по-сладък. Парфюма е абсолютен "сбиротък" от предишните парфюми на Шанел. Взели са от всеки по-малко и са го получили. Добре че не са решили и от Блу да сложат или от хитовия им Алюр Ом Спорт. Mr. Green

# 687
  • София
при мен на кожа изобщо не седят мазни тези масла, предполагам защото съм със суха кожа и тя попива много.. за щастие ароматът се излъчва прекрасно  Heart Eyes Но щом казваш, Бубс, че на кожа и коса оставяли петна - хич няма и да се терзая  Whistling

Забравих да спомена, че след около половин час Медина изкарва НЕВЕРОЯТЕН карамел - добре опушен/обгорен. Кой питаше за карамел тези дни  Hug

Разнежена, Уизал-ът няма да му се размине при всички положения  Whistling

Вчера помирисах блотера от петък на Коко Ноар. Това което е останало поразително напомня на Алюр Сеншуъл. Всъщност повечето хора не биха разпознали, че е друг парфюм. Само е леко по-сладък. Парфюма е абсолютен "сбиротък" от предишните парфюми на Шанел. Взели са от всеки по-малко и са го получили. Добре че не са решили и от Блу да сложат или от хитовия им Алюр Ом Спорт. Mr. Green

Joy Joy Joy Денс, оставили са си поле за изява на лятното издание догодина - Coco L'Ete/Mediterranean/Azure или каквото там морско/лятно си харесаш  Mr. Green

Scintillia, кожата в Руската кожа е като седло от кон на изпотен каубой. Оставям на въображението ти целия букет от миризми  Mr. Green

Ха ха ха!  Joy Mims, благодаря! Сега ми стана още по- интересен този аромат!  Grinning

Потвърждавам, с уточнение, че съм я тествала само веднъж - има много препратки в тази насока.  И не знам Мимс дали е имала честта да се запознае с ароматите кон/седло/жокей, но аз съм - като последната ми среща е все още доста прясна  Wink

# 688
Вчера помирисах блотера от петък на Коко Ноар. Това което е останало поразително напомня на Алюр Сеншуъл.
И моя блотер завчера преди да го хвърля точно на това ми замириса Grinningпомислих че може да съм се объркала.

# 689
  • Варна
Ели, съотношението масло/спирт е 1:2 по рецепта на Атти. Пробвала съм 1:1, но ми идва много наситено и мазнее повече, 1:2 ми е екстра, но избягвам да пръскам върху дрехи за по-сигурно.

Съмнявам се, че Коко Ноар ще стане форумен любимец. С тази привилегия, поне доколкото съм забелязала, се ползват парфюми с труден достъп, по-нестандартни като композиция, различни от познатото до сега. Като започнат да се повтарят нещата, независимо дали става въпрос за мейнстрийм (особено клонингите) или ниш, като си кажеш "това ми прилича на нещо друго", моментално изчезва идеята за изключителност, която се очаква от един новоизлюпен фаворит. Доколкото разбирам (понеже не ми идва отвътре да положа специално усилие, за да видя Шанел и не съм го тествала още), Коко Ноар е доста далеч от това, да създаде еуфорията, която навремето създадоха Будоар или Черната орхидея, примерно.

Не мога в никакъв случай да се съглася, че кожата в Руска кожа била като седло на кон , ползвано от изпотен каубой. Не че съм мирисала подобно нещо, но сигурна съм, че и Мимс не е. Или поне се надявам , че не е.

На мен лично Руска кожа ми мирише на секс върху самур пред камина,в която горят брезови клонки.
На тънка пурета димяща в изящните ръце. На диамантено ледена водка, изпита до дъно.
Потресаващо еманципиран парфюм е.

А аз съм сигурна, че и ти не си участвала в епизода, който описваш. Което не пречи да имаш твоите си въжделения. Ако положа достатъчно старание може и да си представя секс, но миз-ан-сценът ще е някъде в 18 век (когато банята е била два пъти в годината на реката), в конюшната на някой от прадядовците ми, с цялата гама от съпътстващи аромати на нечисти тела и конска тор.

Общи условия

Активация на акаунт