Огледален свят по VOYO ~ тема 5 ~

• 51 747
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Еееее, момичета, тези голи снимки на Емирчо не ми влияят добре, докарват ми силен сърцетуп cry Ще вмема вече по-рядко да ви навестявам Joy

# 406
# 407
  • варна
Много ми стана жал за Корай ,и той много страда милия ,готов да се откаже от Ханде само за да не и навреди.
Ама и Гюнджето голяма мръсница ,много я е яд че са я използвали само за забавления ,но тя си е виновна .Никой не я е карал на сила .
Лара ми е много интересна ,като някои робот изтрелва думите без да влага никакво чуство в тях.
Или актрисата е много зле като такава...

# 408
нащо момче много се упиянчи все дига бутилката  Joy

# 409
нащо момче много се упиянчи все дига бутилката  Joy

мъкаа, мъкаа  ooooh!

# 410
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
И кой до къде стигна с епизодите аз маи изоставам... нещо... вчера видях,че сте доста напред някой от вас  Peace

# 411
И кой до къде стигна с епизодите аз маи изоставам... нещо... вчера видях,че сте доста напред някой от вас  Peace
Аз съм на 67еп Joy Joy newsm44 newsm44

# 412
Тя Клоди е мн напред, аз съм на 18 еп.
Тази Шерифа, мн вика, гаднярка  #2gunfire
Мехмедчо, мн загрижен за Фериха, бреййййй

# 413
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Аз с моето гледане от тук от там... имам си лист на които си водя еди коя си турска серия и еди коя си българска Simple Smile голям смях... или коя съм чела със превод от другия форум страшна работа съм....  само да кажа ,че момента със машината за кока кола ми е много ама много любим! Без думи всичко беше прекрасно!

# 414
Аз с моето гледане от тук от там... имам си лист на които си водя еди коя си турска серия и еди коя си българска Simple Smile голям смях... или коя съм чела със превод от другия форум страшна работа съм....  само да кажа ,че момента със машината за кока кола ми е много ама много любим! Без думи всичко беше прекрасно!

Аз първо гледам малко, после чета из форума. Някъде сякаш разбирам, другаде усещам ситуацията и гледам да се ориентирам. Като луда звуча, ама този сериал е мн заинтрегуваш  Popcorn

# 415
Стана ми много смешно,когато Мехмет каза на Халилчо ,че е олигофрен Joy и как му се изсмя в лицето на оня му замръзна физиономията Joyтая пък  Сехер ще излезе голяма мръсница  Mr. GreenИ на мен ми е много мъчно за Емирчо  Sad Sadако съм на Фериха щях да избягам с него  Heart Eyes и най- вече много ме яд за предателството на Зехра сега я защитава,а после и забива нож в гърба  #Cussing out все още не съм гледала годежа,но и не ми се гледа представя м си колко е гадно ,Хандето пък пусна няколко сълзи и Корайчо веднага и се върза Naughty

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 16:15 от silviq_89

# 416
  • варна
Аз спрях да гледам на турски защото много се обърквам какво съм гледала ,кои момент след кои е и тн.

# 417
Стана ми много смешно,когато Мехмет каза на Халилчо ,че е олигофрен Joy и как му се изсмя в лицето на оня му замръзна физиономията Joyтая пък  Сехер ще излезе голяма мръсница  Mr. GreenИ на мен ми е много мъчно за Емирчо  Sad Sadако съм на Фериха щях да избягам с него  Heart Eyes и най- вече много ме яд за предателството на Зехра сега я защитава,а после и забива нож в гърба  #Cussing out все още не съм гледала годежа,но и не ми се гледа представя м си колко е гадно
Силви това кой епизод е?Сехер?

Голям смях, тази дето се свалка с Мехмед, с какво перо е в косата  Mr. Green
Гюлфидан утешева Зехра, а тя си пее  Joy

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 16:15 от toni6a

# 418
Стана ми много смешно,когато Мехмет каза на Халилчо ,че е олигофрен Joy и как му се изсмя в лицето на оня му замръзна физиономията Joyтая пък  Сехер ще излезе голяма мръсница  Mr. GreenИ на мен ми е много мъчно за Емирчо  Sad Sadако съм на Фериха щях да избягам с него  Heart Eyes и най- вече много ме яд за предателството на Зехра сега я защитава,а после и забива нож в гърба  #Cussing out все още не съм гледала годежа,но и не ми се гледа представя м си колко е гадно
Силви това кой епизод е?Сехер?

13 на турски  Hug

# 419

Общи условия

Активация на акаунт