Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 619
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не съм подозирала, че ще пиша списъци с ясновидци, при които самата аз съм била или сме се чули, ама и това се случва.  Mr. Green И така, моите имена са следните:

1. Пепа Драгнева - Варна, София
2. Марияна Николаева - Варна,
3. леля Искра - Бистрица,
4. Анелия Лечева - Пловдив,
5. Стефка - Генерал Тодоров,
6. Рени Анастасова - София,
7. Карла - не знам откъде,
8. Никола Узунов - София
9. Емилия Атанасова - София.

Не мога да повярвам, че списъка е толкова дълъг  ooooh! но някои от тях съм ги въпросвала в някой форум, а други надве-натри по телефона, трети по скайп, четвърти по мейл, и всъщност само три на живо. Въпреки това имам мнение за всички.

Предлагам ти тире - оценка от 1 до 6  Simple Smile

# 136
Преди време бях споменала тук за две ясновидки, от които съм доволна, при които си ходя от години.Относно най-кардиналната им прогноза още не мога да кажа познали ли са.Но ще споделя, че предната събота бях при Мария от Поморие, и видя две събития, взаимно свързани, които към момента изглеждаха невъзможни.Второто следствие на първото.Случиха се за период от 3 дена и седмица след като тя ги видя!

# 137
  • София

Здраей, ma14! Добре дошла!
 Лично аз не бих се доверила на ясновидци за здравословен проблем! Но и на БГ-лекарите - също!!!
Е, аз пия водата на Ники Узунов, но тя поне не  вреди!

Пожелвам ти успех! И сърфирай в този форум, интересно е, Simple Smile)

# 138
  • София
Моите фаворити са:

1. Мира, София - ясновидство, нумерология, гледане на боб, камъни - 0878 190 691;
                                                                                                           e-mail:  veritas_victory@abv.bg
2. Керанка, Добрич - ясновидство - 0887 389 968
3. Николай Узунов - енергийна вода -0878 222 798

# 139
  • София
Мира познава ли за близко бъдеще, колко взима и къде приема? Няколко пъти четох, че си доволна от нея. Ходила ли си при Искра и Стефка за сравнение?

# 140
  • София
Мира познава ли за близко бъдеще, колко взима и къде приема? Няколко пъти четох, че си доволна от нея. Ходила ли си при Искра и Стефка за сравнение?

С леля Искра разговарях миналата година, октомври или ноември. Нищо не позна. Нищо, от това, което предсказа за бъдещето не стана.

При Стефка не съм ходила и не съм ползвала услугите й, дори и по телефон. За нея само съм чела тук, във форума.

При Мира ходя от години. Да, познава. Преди 2-3 дни се чух с нея и тя каза, че прави промоция - отговор на най-важните въпроси по е-майл за 10 лв., което е чудесно, защото, когато отидеш при нея за обстойно гледане, взима 50 лв., но си заслужава!

# 141
Това с имейла е много удобно, защото аз нямам време да ги обикалям всичките. Ще взема да пробвам и аз какво ще ми каже.

# 142
  • София
Щом гледа по имейл значи вероятно с дата на раждане и име, така ли? Скептично съм настроена към такова гледане. Досега винаги съм била на живо. Можеш да си създадеш впечатления за отсрещния човек, а и аз не искам тя да ми отговаря на въпроси, така направо си казвам какво ме интересува. Иска ми се тя да успее да напипа предстоящите събития.

# 143
Днес изчетох и втора тема.Списъкът е дългичък.

Веселина Здравчева 032941743;0889814920
баба Дана  0896997973
Ваня Стара Загора 0886985831
Виолета Хасково 0878991764;0878794754
Стефка Златкова Велико Търново 0888354793
леля Искра 0898495414;0899353988
Нана 0886309915
Кирил Слатински Орландовци 089671553
Динка 029315912
Николета 191929 вътр.999
Марин Пловдив 0887854753;032667353
Валерия Христова 0886353000;0887353000
Огняна Стара Загора 0888579736
Латина 0898484253
Стоянка Митева Димитровград 0899322144

Ходила съм само при леля Искра.Взема,колкото и оставиш.Първия път задължително трябва да оставиш и метално левче-било за здраве.Гледа на кафе.Първо и се обадих по телефона и я питах за моя проблем-каза:да виждам го тоя мъж,много те обърква.е,реших да отида.Оказа,че е в Дупница.Чакахме я много време.Бях супер изнервена.Описа ме добре.Имала съм проблеми с кръвното,ама било по-скоро ниско,подуване на стомаха,слаби венци-вярно.Каза,че съм имала само една баба и смърт в семейството ми тази година няма да има.Имаше-преди две седмици баба почина.Като дете съм падала,ставала,удряла...Много съм се разбирала с тате-пълна лъжа!!!Не се търсим и ако се видим някъде,кавгата избухва на минутата.След дълги общи приказки я попитах за проблема,за който бях отишла-с въпросния какво?Сега бил на осемдесет процента мой.Когато съм си мислела,че това е краят,щял да бъде мой.Е,краят дойде.Но на него не му пука за предсказанията на леля ви Искра.

За днес толкова от мен.Изморих се да чета.Утре пак.На всички лека вечер!

# 144
  • София
Чудесна работа вършиш с телефоните. Това което пишеш за леля Искра малко ме разочарова, беше ми сред фаворитите за посещение. Рядко посещавам такива хора, но сега много искам да отида някъде.

# 145
Това което пишеш за леля Искра малко ме разочарова, беше ми сред фаворитите за посещение.

Съжалявам,ако съм те разочаровала,но реших освен телефоните да напиша и мнение за хората,при които съм ходила.

Утре ще продължа с координатите.Доста се изморих с четенето.

# 146
Не съм подозирала, че ще пиша списъци с ясновидци, при които самата аз съм била или сме се чули, ама и това се случва.  Mr. Green И така, моите имена са следните:

1. Пепа Драгнева - Варна, София       5
2. Марияна Николаева - Варна,          4
3. леля Искра - Бистрица,                   4
4. Анелия Лечева - Пловдив,               6
5. Стефка - Генерал Тодоров,            5
6. Рени Анастасова - София,             -2, за тази - не бих пратила абсолютно никой при нея!
7. Карла - не знам откъде,                 4
8. Никола Узунов - София                   0
9. Емилия Атанасова - София.            0

Не мога да повярвам, че списъка е толкова дълъг  ooooh! но някои от тях съм ги въпросвала в някой форум, а други надве-натри по телефона, трети по скайп, четвърти по мейл, и всъщност само три на живо. Въпреки това имам мнение за всички.
В интерес на истината някои прогнози тепърва имат да стават. Анелия Лечева ми направи хороскоп и беше много много точна в описанието ми, затова съм я оценила високо, но все още не се е сбъднало всичко и от нейните думи.
Пит, виждам че имаш голям опит, та ми се иска някой да ме ориентира в професионал план/ образование на къде да се насоча. Мислиш ли, че Лечева може да ми помогне?

И аз не съм вярвала, че ще почна да издирвам астролози или ясновидци, ама к'во да правиш SickОт както миналата година една циганка ми наговори ужасни неща за това какво ме чака, всичко тръгна наопаки за мен. #2gunfire

# 147
  bouquet Браво, Ancholina!

# 148
  • София
Здравейте отново от мен.
Видях,че някъде се появи идеята да бъде направен списък на ясновидците с техните телефонни номера.Идеята е чудесна.Реших да се включа и да помогна.Та седнах и изчетох първа тема и открих няколко координати.Ще ги публикувам тук.
По-късно ще изчета и останалите теми.И пак ще пиша.

Ангелина Люлин 2 0898583635;0898564425
Ангел Илиев Надежда 2 0896878929
Соня Заварчик София 0888352447
Марина София 029861560
Пепа Хаджи Димитър 0887775073

Ще споделя и малко опит.
При Ангел Илиев съм ходила.Таксата му е 25 лева.Гледа на предмет.Аз му дадох пръстен.Казах му първото си име и навършени години.Описа ме по начин,по който никой друг не го е правил-и самотата ми,и вътрешните ми терзания.Каза ми за шиповете в шийните прешлени,за проблеми с диурезата-все проблеми,които считам за маловажни.Каза,че се колебая дали да живея в София или в родния ми град.Тогава бях убедена,че искам да остана в София,но  сега вече се колебая.Каза:няма смисъл да ти говоря за семейство и деца,защото ще станеш и ще си излезеш.До края на тази година и 2013 ще си сама.Аз знам,че е прав,защото се познавам.Единствен той каза:аз виждам,че имаш другар в живота,въпреки че го криеш.Когато му обясних,че въпросният другар иска само приятелство,той отговори:ако съм на твое място,ще приема приятелството.проблемът е,че засега не изпитва сексуално влечение към теб,а това е важно.За въпросния човек му дадох снимка.
,
Поздрави на всички.

Кажи ми моля те за този Ангел от Надежда малко повече - задължително ли трябва снимка или предмет? И колко взима?

# 149
Не знам дали е задължително да му дадете предмет.Казвам какво се случи при мен.Като влязох и ми каза:дай някаква твоя вещ.Посегнах към пръстена си и той каза:да,може и пръстена.Попита ме дали е мой и това беше.
Като започна да говори за другия човек пак ме попита за име и навършени години и аз му казах:имам снимка.Той я поиска и това беше.
А мисля,че съм написала:взема 25 лева.

Общи условия

Активация на акаунт