Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 707
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Нещо повече за Пепа Драгнева.На какво гледа,такса,адрес   bouquet

# 151
Момичета, знам, че е дразнещо някой да влезне в темата и директно да пита за препоръка за ясновидка/нумеролог, но наистина нямам време да се разровя в предишните теми и да чета мнения - трябва ми някой, който е много добър и то спешно!  Praynig Става въпрос за град София - по възможност някъде в или около центъра. Мерси много предварително   bouquet

# 152
Не само е дразнещо, а направо е подигравка с труда и времето на момичетата, които вчера дадоха информация с имена, телефони и отзиви.Опитай се да намериш малко време да прочетеш САМО предната страница!

# 153
  • София
Щом гледа по имейл значи вероятно с дата на раждане и име, така ли? Скептично съм настроена към такова гледане. Досега винаги съм била на живо. Можеш да си създадеш впечатления за отсрещния човек, а и аз не искам тя да ми отговаря на въпроси, така направо си казвам какво ме интересува. Иска ми се тя да успее да напипа предстоящите събития.

Мира винаги е искала рождени данни и мена. Най-добър е личия контакт! В това съм се убедила с годините и ходенето по гледачки.
Хубав ден на всички!

# 154
  • София
Не само е дразнещо, а направо е подигравка с труда и времето на момичетата, които вчера дадоха информация с имена, телефони и отзиви.Опитай се да намериш малко време да прочетеш САМО предната страница!

Ха ха ха...
Някои хора може би искат и в дома им да отиде някоя врачка.....ей така, за да не губят време! Simple Smile) ха ха ха...а някой от нас трябва да им я заведе!!!

# 155
Нещо повече за Пепа Драгнева.На какво гледа,такса,адрес   bouquet
http://www.pepadragneva.com/ - тук пише доста
Бях при нея преди четири години. Таксата й беше 30 лв. Ако се ходи за гледане /понеже не й е основно занимание/ не очаквайте да почне да ви говори без да питате - при нея се задават конкретни въпроси, защото отговорите ги получава от някой или нещо така да се каже. Необходими са име и дата на раждане.
Тя е от Варна и си има кабинет там, но идва отвреме навреме и в София.

# 156
  • София
Изчетох всичко, но бих искала да ми помогне някой с информация, който е бил при Роберт Йовчев . Работи в София. Имам дата чак за 3.10. Най-смешното е, че ми дадоха информация за него от един лекарски кабинет /доктора/?????

# 157
Пит, изчетох сайта на Пепа Драгнева. Струва ми се доста интересно. Всъщност жената казва , че черпи информация от световното информационно поле , т. е. от акашовите записи, не е контактьор.
Знам, че Божидар Караджов също черпи информацията си от там, затова и познаваемостта му е около 80% или поне беше такава в началото. Виждам, че си оценила високо помощта на Пепа Драгнева в личната си класация. Би ли дала малко повече информация  от личната си среща с нея.
Помогна ли ти със съветите си , даде ли ти инфо за твоята лична мисия и призвание на Земята?
Мисля, че това ще е интересно за широката аудитория, така , че давай направо във форума, не на лични. Simple Smile
Благодаря.

# 158
sara0408, не са ми много пресни спомените, така че не мога да изпадна в подробности, но след четири години нещата, които ми каза до голяма степен са се сбъднали, но остават още ненастъпили най-важните за мен.
Аз обаче като отидох при нея не бях подготвена, че аз трябва да задавам въпросите, а както се сещаш това е доста важно, за да получиш качествена информация.
Някъде даже пазя листчето, на което тя си драскаше, докато й се диктува информацията.
Каза, че основна мисия в този живот ми е да намеря Аз-ът си. И наистина аз напоследък доста се изследвам - каква съм, защо съм такава, аз ли предизвиквам нещата които ми се случват и как да се променя към по-добро. Всъщност аз не съм изключение - то на много хора масово се случва напоследък, в такива интензивни времена живеем вече. Каза ми също, че доста ще страдам и за съжаление беше права. Но този кофти период е на път да приключи и аз с нетърпение чакам този момент - той настъпва сега.  Simple Smile Питах я също за едина къща и ремонт по нея, която е съсобствена между мен и брат ми, тя ме посъветва да не се притеснявам и да го оставя, защото той ще се справи сам и така беше.
Но както казах най-важното предстои.
Мислила съм си пак да ида при нея, но нямам път към Варна, може би ще я изчакам да дойде в София и тогава, т.е. да захладни по морето малко Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 13:27 от Пит

# 159
Благодаря Пит !
Ценно е това, което казваш. Ще имам предвид да си подготвя предварително въпросите и добре да ги обмисля. Всъщност въпроса за мисията ми в този живот ме занимава отдавна, предполагам че и с  повечето хора е така. Абсолютно си права и за времената , в които живеем. Някои феномени ги наричат ускорените времена. Всички духовни йерархии са се активизирали преди 21 декември. Особено Повелителите на Кармата. Прави ми впечатление колко много хора отработват интензивно кармични връзки, включително и аз. Явно цялата тази кал  трябва да се разчисти за да може душата да затрепти в синхрон с новите вибрации и да се издигне на едно по- високо ниво.
Ето линк към едно филмче, което много ме впечатли.
http://ascension.bg/bg/video-bg/85-video-bg/113-sal-on-2012
Сал Ракели е контактьор на различни нива и дава ценна информация за промените, които ще настъпят през декември тази година. Към края на филма  той обяснява и кога трябва да се вслушваме в информацията, която ни дават ясновидци, медиуми и прочие феномени и кога да я шунтираме, елиминираме, отхвърлим. Мисля, че това е много важно за всички, които търсят такава помощ. Ще напиша какво казва той за тези, на които не им се гледа целия филм.
" Ако получите канализирана информация и тя Ви прави нервни, изпълнени със страх, загриженост и притеснение тя вероятно не е за Вас.
Канализираната информация , която Ви кара да се чувствате разширени, увеличава осъзнаването Ви прави Ви по- стабилни и центрирани, това е добър ченълинг. Това е същество, с което сте в съзвучие, така, че следвайте го!
Доверете се на вътрешното си усещане, доверете се на сърцето си. Сърцето и слънчевия сплит са центърът на Вашето същество.
Ако усещате вътрешно, със сърцето си, че нещо не е наред, то вероятно е така. Обърнете внимание какво Ви казва вашето тяло, вашите емоции, когато четете или слушате канализитано послание. Кое работи и кое не работи за Вас като душа."

Много ме впечатлиха тези думи на Сал и за това си позволих да ги цитирам изцяло. Те са и съвет за тези, които споделят във форума, че се чувстват зле при посещението си при някои ясновидки.
Бог ни е създал като деца на Светлината и той иска да сме щастливи, слънчеви, радостни, весели  и да работим за развитието на душите си. Повярвайте ми, послания, които ни правят потиснати, мрачни, объркани не идват от Божествения свят. Най - вече БОГ НЕ ИСКА ДА СЕ СТРАХУВАМЕ. Една ясновидка, която ни кара да се страхуваме ни дава послания които не са за нас и ни вредят. За това моя личен съвет е, почувствате ли нещо такова при среща с феномен, ставайте и си тръгвайте на момента. Без обяснения. Никой не може да ви спре. Не давайте и пари за такива "гадания".
Това е от мен.
Съжалявам за дългия пост.
Светлина и прекрасен ден на всички!

# 160
Довечера ще го гледам непременно.

Имаш право, Сара, човек трябва да се доверява на усешанията си за нещата и за хората. Щом изпитва дискомфорт или нещо по-лошо - "... дим да ме няма"  Mr. Green. Без майтап - у човека има един безпогрешен радар, в който трябва да се вслушваме ако искаме да вземем правилното решение за каквото и да е.  Peace

# 161
  • По света и у нас
          Поддържам мненията на Сара0408 и Пит с две ръце Simple Smile

# 162
  • София
sara0408, много благодаря за филмчето. Сега гледах малко от него, но довечера ще го изгледма до край.

sara0408 и Пит, аз също съм съгласна с вас.
И нека не забравяме, че най-вече на мисловно ниво ние самите доста неща правим, може силно да прозвучи, но е факт - всичко!

# 163
Здравейте на всички.Моля, някой ако знае нещо за ясновидката Стефка Казакова която отговаря на въпроси във вестник Всеки ден, нека сподели.Интересно ми е да разбера  някой ходил ли е лично при нея или дали има доволни от нея.Приятен ден на всички.

# 164
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;quote=22483555;top … c26bda08b05b00faf

ще копирам мнението на съфорумка от друга тема относно врачките, много е показателно:

Цитат

Но ето моя опит с гледачки:
Имах една колежка, която имаше такава позната и веднъж тя(гледачката) дойде в офиса.Колежката пак я "хвана" да и гледа.След около 15 минути ми се наложи да отида до стаята за почивка където бяха и тя ме заговори и започна да ми гледа, аз приех просто за забавление.Не съм била сама с нея в стаята дойдоха и други колеги.
Говореше ми само в бъдеще време и всичко което ми каза, стана едно към едно до 4 години.Личен живот, професионален и изхода от едно гражданско дело всичко позна.Не ми взе една стотинка инициативата беше нейна.
5 години след това(и една след като всичко което, ми беше предсказала беше факт) отидох при нея с час и с платена такса.Тогава обаче нищо не позна, от тогава 4 години.

Общи условия

Активация на акаунт