Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 973
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
  • и тук и там :)
Не знам дали има попове които да са специализирани в това - сещам се че имаше едно предаване на тази тема на Венета Райкова но не успях да го гледам.
Киприяновата молитва е точно за магии и се чете във почти всички църкви в определен ден от седмицата.Отиди до най-близката църква и попитай в кой ден я четат. Аз ходих три пъти т.е. три поредни седмици - така ми бяха казали че трябва поне три пъти.
Дано да е за хубаво Simple Smile

# 616
Здравейте,
От доста време не пиша тук, но не мога да се сдържа по повод на коментарите ви за Исмаил ходжа.
Определения от типа "фарс" и че на всички казва едно и също и прави едно и също изобщо не са на място в случая. Аз имам лични впечатления, стареца е изключително добронамерен и има желание да помага, знам и че е помогнал на много хора. Може би енергията му вече е отслабнала, той все пак е над 90г. но е положителен човек, няма безумни такси, дори не иска пари за това, което прави. Нападките в случая са крайно неуместни, при наличието на толкова злобни мошеници и шарлатани, които ви обират парите.

# 617
Имам въпрос - моля за отговор - тази Таня, която се обсъжда в момента, имала ли е офис в кв.Надежда, а сега приема другаде?

Питам, защото днес, мои близки, ми похвалиха такава ...

----------------------

Киприяновата молитва е точно за магии и се чете във почти всички църкви в определен ден от седмицата.Отиди до най-близката църква и попитай в кой ден я четат. Аз ходих три пъти т.е. три поредни седмици - така ми бяха казали че трябва поне три пъти.

Първото не е вярно - в София се четат САМО в Света Неделя; определеният ден е четвъртък. За трикратно четене не съм чувала.  

# 618
Здравейте,
От доста време не пиша тук, но не мога да се сдържа по повод на коментарите ви за Исмаил ходжа.
Определения от типа "фарс" и че на всички казва едно и също и прави едно и също изобщо не са на място в случая. Аз имам лични впечатления, стареца е изключително добронамерен и има желание да помага, знам и че е помогнал на много хора. Може би енергията му вече е отслабнала, той все пак е над 90г. но е положителен човек, няма безумни такси, дори не иска пари за това, което прави. Нападките в случая са крайно неуместни, при наличието на толкова злобни мошеници и шарлатани, които ви обират парите.

Извинявам се но нека се изясним - аз не нападам стареца.
Освен моите познати ходих и аз, за това и си позволих да изкажа мнение.
Човека наистина е много миловиден и приятен, възрастен човек като всички сладки дядовци Simple Smile
Значи...бяхме 4 момичета и влизахме една по една на всички каза че имаме магии и ритуала вътре при него беше един и същ. Това което ни каза да правим после като ритуал беше абсолютно еднакво!!!!
Аз лично влезнах от любопитство /мислех си че може да гледа/ Таня не ми беше казала, че имам магия.
Та сега ще ви разкажа разговора ми с него понеже не искам да нападам никой, но и не искам хората да си мислят че там става чудо!!!
Почна да ме разпитва:
1.Как се казва майка ти, баща ти - отговарям му.
2. Имаш ли брат или сестра - казвам да.
3,Какво имаш - казвам сестра
4,как се казва - отговарям
5.мъжа ти как се казва - казвам не съм омъжена.
6.приятеля ти как се казва - казвам нямам приятел.
и той ми каза следното - ееее имаш моето момиче магия направена хем има мъже около теб хем тея мъже бягат от теб.Ама сега ще я развалим тази магия и до една година ще се омъжиш  #Crazy и искам да ме поканиш на свадбата ако съм жив до тогава/казах му че няма проблеми-ще го поканя/.
След което ме накара да седна на едно малко столче точно до него дава ти да държиш една солница и ти бае над главата.После завива едни 20ст.в една хартийка на която е написал разни драсканици залепва ги с тиксо и ти казва да си носиш това в портмонето.
Трябва да носиш и една малка бутилка мин.вода в която пуска друго написано листче и подробно ти обяснява какво да правиш после с тази вода и листчето. Казва ти и че това на никой не трябва да го споделяш защото е много лично и тайно/щото на всички е еднакво разбира се/
Ставаш от столчето пускаш приготвените пари на земята и си тръгваш по живо по здраво.
Та това е посещението при Исмаил ходжа.
Нека всеки си прецени за себе си дали да ходи или не!

Р.S. Момичета извинявам се за дългия пост, но рядко пиша тук и го правя единствено когато имам да кажа нещо и стоя зад думите си. Иначе всеки ден следя темата.
А от Таня за сега съм най-доволна и на този етап мисля че приключих с посещението си по гледачки.

# 619
Здравейте,

Извинявам се но нека се изясним - аз не нападам стареца.
Освен моите познати ходих и аз, за това и си позволих да изкажа мнение.
Човека наистина е много миловиден и приятен, възрастен човек като всички сладки дядовци Simple Smile
Значи...бяхме 4 момичета и влизахме една по една на всички каза че имаме магии и ритуала вътре при него беше един и същ. Това което ни каза да правим после като ритуал беше абсолютно еднакво!!!!
Аз лично влезнах от любопитство /мислех си че може да гледа/ Таня не ми беше казала, че имам магия.
Та сега ще ви разкажа разговора ми с него понеже не искам да нападам никой, но и не искам хората да си мислят че там става чудо!!!
Почна да ме разпитва:
1.Как се казва майка ти, баща ти - отговарям му.
2. Имаш ли брат или сестра - казвам да.
3,Какво имаш - казвам сестра
4,как се казва - отговарям
5.мъжа ти как се казва - казвам не съм омъжена.
6.приятеля ти как се казва - казвам нямам приятел.
и той ми каза следното - ееее имаш моето момиче магия направена хем има мъже около теб хем тея мъже бягат от теб.Ама сега ще я развалим тази магия и до една година ще се омъжиш  #Crazy и искам да ме поканиш на свадбата ако съм жив до тогава/казах му че няма проблеми-ще го поканя/.
След което ме накара да седна на едно малко столче точно до него дава ти да държиш една солница и ти бае над главата.После завива едни 20ст.в една хартийка на която е написал разни драсканици залепва ги с тиксо и ти казва да си носиш това в портмонето.
Трябва да носиш и една малка бутилка мин.вода в която пуска друго написано листче и подробно ти обяснява какво да правиш после с тази вода и листчето. Казва ти и че това на никой не трябва да го споделяш защото е много лично и тайно/щото на всички е еднакво разбира се/
Ставаш от столчето пускаш приготвените пари на земята и си тръгваш по живо по здраво.
Та това е посещението при Исмаил ходжа.
Нека всеки си прецени за себе си дали да ходи или не!

Р.S. Момичета извинявам се за дългия пост, но рядко пиша тук и го правя единствено когато имам да кажа нещо и стоя зад думите си. Иначе всеки ден следя темата.
А от Таня за сега съм най-доволна и на този етап мисля че приключих с посещението си по гледачки.

В крайна сметка, при колко от вас четирите имаше резултат от неговата намеса?

# 620
Имам въпрос - моля за отговор - тази Таня, която се обсъжда в момента, имала ли е офис в кв.Надежда, а сега приема другаде?

Питам, защото днес, мои близки, ми похвалиха такава ...

----------------------

Първото не е вярно - в София се четат САМО в Света Неделя; определеният ден е четвъртък. За трикратно четене не съм чувала.  
Това не е вярно защото аз ходих в друга църква да ми я четат и то точно в София. А това че е добре да отидеш три пъти ми го каза Поп. Така или иначе не се плаща така че не мисля че има изгода да ме кара да ходя повече пъти. Всичко е по твое желание.
Хора абе защо сте така нападателни тази вечер. Хем се оплаквате че никой не споделя подробно хем недоволствате от това?!!!

# 621

velmar333, би ли казала къде приема Таня? Благодаря!   bouquet

# 622

В крайна сметка, при колко от вас четирите имаше резултат от неговата намеса?

[/quote]

Ами честно казано не мога да ти кажа - все още промяна при нас няма.
Аз лично не правих нещата които той ни каза да правим защото след разговора който проведох с него аз реших че не е "моя човек".

# 623

velmar333, би ли казала къде приема Таня? Благодаря!   bouquet
0878 755 301,Люлин,ул.Македония,3.Таня.

velmar,моля те, сподели при колко от вас 4-те, посетили Исмаил, имаше ефект от намесата му  и повика ли ви за следващи посещения?
Благодаря ти.

# 624

velmar333, би ли казала къде приема Таня? Благодаря!   bouquet
Таня приема в Люлин 10. Телефона и го има на предните страници и както беше написано по-горе трябва да и се обадиш и да си запишеш час поне за след седмица. Делнични дни до 16 часа не си вдига телефона защото е на работа.
Късмет  bouquet

# 625

Цитат
Това не е вярно защото аз ходих в друга църква да ми я четат и то точно в София. А това че е добре да отидеш три пъти ми го каза Поп. Така или иначе не се плаща така че не мисля че има изгода да ме кара да ходя повече пъти. Всичко е по твое желание.
Хора абе защо сте така нападателни тази вечер. Хем се оплаквате че никой не споделя подробно хем недоволствате от това?!!!

Странно, на мен в три църкви ми отказаха - казаха - само Св.Неделя   Thinking

ryannn, velmar333, благодаря ви!

# 626
velmar333,
Аз бях при Исмаил ходжа миналата есен, преди около година и при мен нещата не минаха по начина, по който ти ги описваш. За да вляза при стареца чаках от 10 сутринта до 17 след обяд. Не мога да кажа, че проблема заради който отидох се разреши, но определено се почувствах по-спокойна. Докато чаках реда си доста от хората споделяха как е минало, някои бяха идвали и друг път, но никой не сподели едни и същи неща и като цяло хората бяха доволни.

# 627
Основно ме интересуваше дали тази Таня, която обсъждате, преди Люлин, е била в Надежда, за да разбера за една и съща ли чух днес и вие коментирате.

# 628

Цитат

Четоха ми Киприянови в църквата срещу Двореца на Децата.
Четат и ги в храма"Св Троица"-ако не бъркам името, до Суходол.

# 629

Цитат

В Люлин 7 в църквата всяка сряда от 17 или 17,30 четат Киприяновата молитва
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт