Новите ни козметични похождения 29

• 60 716
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От Бг :
* световнопопулярният вече крем Кларина Mr. Green (непробван още)

* хума на Талодерма
* супер миниатюрния Милва с невен(първоначално си помислих,че са ми пратили парче от нарязания сапун) http://static1.framar.bg/product/milva-sapun-neven.jpg

* заздравител за нацепени нокти

Днес,отново маска на Freeman

# 406
  • София
Момичета, това някаква нова вълна на фенове към Кларина ли е? Залитах по него и аз, но сега като се замисля, предпочитам Здраве. Peace

# 407
  • USA, Steak State
Имам един въпрос... Тези маски за лице не се ли използват веднъж на седмица? Виждам, че доста се запасявате та ми стана интересно.
Ползвала съм доста от маските на Фрийман и не са нещо кой знае какво. Бях впечатление единствена от тази с авокадо. Simple Smile

# 408
  • София/Бургас
kashmir, и аз си мислех, че не е нещо особено, но реших, че за под 3 лева и да не ми хареса няма да съжалявам. Преди месец ми излезе една ужасна подкожна пъпка. Не искаше да пробие с какво ли не я мазах 2 седмици и нищо. Купих го и веднага се намазах за 4-5 намазвания (само на пъпката обаче). Тя се разнесе, а червенината от нея се махна с 2 намазвания на антисептичния крем.

# 409
  • Belgium
Heart Eyes

Не знам дали е споменавано в темата, но в аптеки Ремедиум вече предлагат и продуктите на Schwartzkopf Professional  Peace

# 410

kashmir, кой номер е този руж на Clarins?
Гледам ги във ФЮ и не мога да преценя кой номер да си взема. Клоня към 02 Soft Peach, но ме притеснява да не жълтее. Другият, който заглеждам, е Lovely Rose, но пък се опасявам да не отиде към лилаво. Целта ми е нещо средно между розово и прасковено.

# 411
  • в 1001-та нощ
kashmir, и аз си мислех, че не е нещо особено, но реших, че за под 3 лева и да не ми хареса няма да съжалявам. Преди месец ми излезе една ужасна подкожна пъпка. Не искаше да пробие с какво ли не я мазах 2 седмици и нищо. Купих го и веднага се намазах за 4-5 намазвания (само на пъпката обаче). Тя се разнесе, а червенината от нея се махна с 2 намазвания на антисептичния крем.
аз в такива моменти все се чудя - дали просто е минала с времето или от крема, но и аз го ползвах за един такъв случай, но преди това се освободих от "съдържанието", след крема, просто завяхна, но може би и без него щеше да е същото

но ще експериментирам - за да имам по-реални наблюдения

# 412
  • София/Бургас
a.l.e.n.a, на мен никога толкова дълго не ми се е задържала пъпка. Дори пъпката, която ми излиза точно с идването на цикъла ми си беше унищожена много бързо и червенината не се задържа дълго като друг път.  Не те задължавам да ми вярваш, аз просто споделям впечатленията си от нещо, което съм пробвала.

# 413
  • в 1001-та нощ
о, аз ти вярвам  Peace просто за себе си в такива моменти  все се чудя - дали мина с времето ... или от продукта  Mr. Green

затова споделих, че за сега и аз веднъж имах положителен тест, но ми се иска да пробвам и на по-трудни случаи  Blush

и други дами споделиха много хубави отзиви за подобни случаи, не вярвам някой да си измисля  Blush

# 414
# 415
Скрит текст:
-C3
Скрит текст:
-Medium Plus
Скрит текст:

# 416
  • Бургас
Аня, каква е цената на MAC Face And Body?

# 417
66 лв.Според мен идеална цена за 120 мл. Peace

# 418
66 лв.Според мен идеална цена за 120 мл. Peace
Наистина цената е добра, но като продукт върши ли работата на фдн-а, който е предназначен конкретно за лице?  Blush

# 419
Наистина цената е добра, но като продукт върши ли работата на фдн-а, който е предназначен конкретно за лице?  Blush
Как така дали върши работа Laughing Разбира се, че върши, това си е фон дьо тен.Има лека до средна покривност.Повечето фон дьо тени на MAC имат от средна до силна покривност.Аз търся лека и затова ползвам този  Hug

Общи условия

Активация на акаунт