дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 449
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ви, момичета за подкрепата  Hug .Когато тръгне тогава, ще търпя, важното е всичко да е наред с него и да се роди жив и здрав.
Вие готвите, аз досега чистих къщата, облизах я направо, може пък да иска мама да му изчисти и така да тръгва  Laughing Такава пот се ля от мен, сигурно смъкнах едно килце. Взех душ и сега ще реанимирам.

# 466
хич не ми се готви, но няма как, поне не всеки ден
аз си поспах и сега пак мързела ме е хванал
питката ще пробвам утре, е днес вече време не остана

# 467
Благодаря ви, момичета за подкрепата  Hug .Когато тръгне тогава, ще търпя, важното е всичко да е наред с него и да се роди жив и здрав.
Вие готвите, аз досега чистих къщата, облизах я направо, може пък да иска мама да му изчисти и така да тръгва  Laughing Такава пот се ля от мен, сигурно смъкнах едно килце. Взех душ и сега ще реанимирам.

точно може да се е раздвижило момчето, лек път му желая
и аз не искам да преносвам, глася се по-рано дасе ражда, да видим

# 468

Ариел в нашата фирма шефа дава по 500 лв. за бебче, казва, че така ни стимулирал за увеличаване на прираста в страната  Mr. Green

Това наистина е похвално.Браво на такива работодатели.

# 469
Нямаме ли още някое бебе в темата?Айде Мартичка. теб чакаме и ти стискаме палци да не се мъчиш много  Hug

# 470
Аз какво да ви кажа - покрай мен всички дати са заети с рожден ден на някой роднина.че даже и шефа и шефката са деви,и тати,и брат ми,кръстника,аз,приятели..и всеки вика да не е на неговия ден..а аз се не оплаквам- термина ми е на рождения ми ден.. Whistling

# 471
  • Бургас
Мели, сега да не се хванеш за тия кочани като удавник за сламка, само за най-обикновена царевица си говорим и си разменяме рецепти  Naughty

Нараво махаш с две ръце smile3521:
Скрит текст:
"Ах кочана, ох кочана, кеф ми става, щом го хвана"

Аз реших, че някой е родил, а вие още за био отпадъци говорите.  По отношение на моята случка в магазина, искам да кажа, че звук нямаше! Аз само им пръснах доза  ароматен сексапил там Flutter
Лъки, мн хубава изглежда питката. Ще се пробва! Аз иначе месш, точа и т.н. но сега ме мързел и гледам все лесното Sunglasses

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 17:29 от Melly.G

# 472
...в нашата фирма шефа дава по 500 лв. за бебче, казва, че така ни стимулирал за увеличаване на прираста в страната  Mr. Green

Тази ваша фирма вече ми харесва  newsm53
Да, прави сте, когато има дете в къщата трябва да има сготвено. Аз все още минавам метър, макар че мъжо го вкарвам в графа "дете" - 2 дни подред само на салата, кремверши и кашкавал не може  Laughing
Melly.G не само теб те мързи. С този ремонт търча след мъжа ми да чистя, мия и аман вече от ремонти  #2gunfire Ноктите ми на нищо не станаха, но пък ще ми е хубаво после. А така да ми се почива и лежи  ooooh!

# 473
някой ще взима ли от еднократните гащи в болницата? видях ги днес и ми се сториха много найлонови Rolling Eyes

# 474
Аз си взех и предния път и този 5 бр. на Канпол, но ще си взема и мои по дълбоки бикини безшевни/а сега е топло и ми се чини че може и да ме спарват / понеже предния път не намерих такива гащури дето бабешки килоти им викат а и не смятам че ще са ми удобни де

# 475
Аз си взех и предния път и този 5 бр. на Канпол, но ще си взема и мои по дълбоки бикини безшевни понеже предния път не намерих такива гащури дето бабешки килоти им викат а и не смятам че ще са ми удобни
а еднократните удобни ли са? не спарват ли?

аз си взех от ония големите превръзки като памперси дето са..те ме спасиха предния път,че в болницата ми даваха по едно мижаво парче лиглин на дооста време Rolling Eyes

# 476
С баткото който е раждан декември - не еднократните не са ми правили проблем ,ама сега това викам че ще е топличко ooooh!
И ще си взема безшевни бикинки мои си ,понеже пък ми се  дразнеше операцийката от другите видове по -груп плат /дано ме разбра / Peace и пак съм си купила и еднократни

# 477
Здравейтееее  Hug Аз съм доникъде с четенето, че е малка лудница  Crazy но се включвам да разкажа за раждането   Whistling
На 08.08. отидох във втора градска болница за да си направя изледвания и да се реши дали в края на сметка мога да родя нормално. След прегледа обаче констатираха, че съм с контракции и 1 см разкритие и високо кръвно и ме приеха за задържане  ooooh! Искаха да задържаат нещата поне седмица тъй като бебката беше мъничка. Два дни бях на системи и ми ги спряха. Вечерта си говорихме с другите мацки в отделението обаче нещо не се чувствах добре и реших да полегна. Пропуснах да кажа, че предния ден след като ходих до тоалетна ми падна тапата  Embarassed Пуснаха да ми мерят тоновете и както си вървеше записа ми изтекоха водите, ама направо все едно бяха под налягане  Laughing Crazy Оттам ме приведоха в родилното отделение, а действието се развива около 22 часа. Там съответно ме пуснаха на запис и ми мериха кръвното постоянно, тъй като отново беше доста високо. Започнаха и контракции, които интересното беше, че усещах, а не се отчитаха на записа, потвърди ги лекарката, като ме прегледа. Доста бързо поучих разкритие и ме преместиха от предродилна в родилна и там самото раждане продължи около 5-10 мин. Малко ме позашиха, сложиха ми местна упойка, не искаха да рискуват с друга заради фраксипарина. Сега е момента да благодаря на д-р Щърбанова и екипа, който беше на смяна, както и като цяло на всички, които работят в болницата, изключително съм доволна, там срещнах човешкото отношение и професионализма, които търсех. Никой и за нищо не ми е поискал и един лев. С чиста съвест мога да кажа, че в тази болница насърчават нормалното раждане и кърменето.
Това е от мен засега, ако някой се интересува от нещо съм на среща, а сега се стягаме за нашата първа разходка  Heart Eyes а по късно ще се мъча да чета  Peace. Мернах, че има нови мами, живи и здрави, много усмихнати и щастливи бебенца, бързо възстановяване на мамите  Hug  bouquet

# 478
meri-geri Simple Smile с разказа си подейства много освежаващо на отчаяната от чакане септемврийска дружина .Чудесно е че са се отнесли човешко ,така и трябва.  bouquet

# 479
  • Бургас
Свате, много се радвам, че всичко е минало бързо и леко Hug Как е малката буба Калинка? Свикнахте ли вече една с друга Heart Eyes?

Общи условия

Активация на акаунт