Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIV

• 52 884
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • в морето до колене
Тогава ми остава само да кажа, че силно се надявам в този форум да не пишат по-малки от 15-годишни...  hahaha
Щото още не съм подготвена да приемам аферата Моника Люински и пучът в Москва като "праисторически събития"  ooooh!

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 19:35 от mia4ik

# 631
  • Варна
Снощи късно по Бтв гледах-"Изневярата",многоооо ми хареса.Да си призная телевизора цял ден е пуснат и не обръщам особенно внимание на това,което дават.И този филм не го хванах от самото начало ,но не съм ги изстървала така ми прикова вниманието до 01;00Ч.

# 632
Пишат, мячик Simple Smile)))

Аз пък гледах Café de Flore, коментиран е тук, препоръчван... Интересен поглед, хареса ми.
 До толкова да 'дишаш' някой, за да усетиш, че жената с която току що са си разменили погледи, ще ти го отнеме... Много тъжен филм. Добре преплетени животи... само едната Ванеса Паради дето не харесвам, но пък момето си играе добре.  

# 633
Уф, аз напоследък все нищо не гледам. Следя ви и само записвам, а кога ще гледам  Crazy
"Изневяра" съм го гледала няколко пъти. Много хубав филм  Heart Eyes
"Шивачки" е хубав бг филм. Аз отдавна съм ги гледала, но си спомням, че не очаквах много, а ми хареса  Mr. Green
Онзи ден гледах не по мое желание екшън  Mr. Green С един от любомите ми екшън актьори Джейсън  Mr. Green Филмът е "Safe". Хареса ми.

# 634
  • София
Снощи гледах Sex and Lucia
Дали бях тръгнала с голямата торба, дали не ми хареса, но останах с попарени надежди от този филм.
Историята добра, играта добра и все пак....
Сексуалните сцени си бяха майсторски Peace

# 635
Тогава ми остава само да кажа, че силно се надявам в този форум да не пишат по-малки от 15-годишни...  hahaha
Щото още не съм подготвена да приемам аферата Моника Люински и пучът в Москва като "праисторически събития"  ooooh!

И аз като Тина...

Уви  Joy

# 636
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Снощи гледах Sex and Lucia
Дали бях тръгнала с голямата торба, дали не ми хареса, но останах с попарени надежди от този филм.
Историята добра, играта добра и все пак....
Сексуалните сцени си бяха майсторски Peace
Странен е леко. Но еротиката в него е толкова красива, че даже не се и опитвах да намеря дълбокия смисъл Blush Laughing.
От същия режисьор също много красив еротичен филм е и Room In Rome

# 637
  • София
Благодаря, Джой, ще го търся  bouquet

# 638
Пуснали са "Чужденецът" в Замунда:
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=327561&hit=1
magnet:?xt=urn:btih:14cfa2d55be2136bed367e42fde2a9d51ae6c1e5&dn=The+Foreigner+%2F+%D7%F3%E6%E4%E5%ED%E5%F6%FA%F2+%282012%29

# 639
  • София
ааааа 4 ГБ и е в странен формат... ще чакам още.

# 640
М да, така е и аз не бях срещала такъв формат. В коментарите под филма има даден линк към You Tube  как да се 'справиш' с такъв формат  Peace.

# 641
  • София
да, благодаря.
супер много се зарадвах, но нямам толкова място за филм.

# 642
Така, изгледах филма (днес всеки втори пост е мой  Rolling Eyes) и не мога да не се изходя по въпроса.
 Хареса ми, доста ми хареса (но аз съм фен на мелодрамите)!!! Като за бг филм  Peace. Относно заснемането имам някои забележки (видиш ли)-много от сцените са супер кратки и се сменят супер бързо без особен смисъл и се чудиш защо въобще ги дават. Но бели кахъри са това. Прекрасен беше френският на Любомир Ковачев, страхотен, ако не гледах екрана като нищо щях да го объркам за французин. Имаше доста забавни моменти :

Скрит текст:
* Бащата на първата Магдалена си е ходеща пародия и без да прави нещо особено Simple Smile
*Сестрите й направо цепят мрака от към облекло и грим  Laughing
*Репликата на Елен Колева "Льо Минкини дьо Лещен", да ме прощавате, не знам френски, пиша каквото чувам  Mr. Green
*Саня Борисова дояща коза.....на два пъти  Mr. Green
*Каратето на Асен Блатечки и Николай Илиев
*Репликата на Асен Блатечки "Разкарай го тоя англичанин" при положение, че Любомир КОвачев през цялото време шпреха на френски  Laughing
*Песента на Жо Дасен, изпълнена с кавал и барабнче  Mr. Green
Поздравявам ви и с финалната песен, много ми хареса http://vbox7.com/play:c079e95f65
П:С: Vanya_I струва си 4те GB, разчисти компа и го изтегли  Peace

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 14:36 от Анонимен

# 643
  • в морето до колене
Мда, аз на "Чужденеца" преди време му отделих два часа екранно време и също останах доволна.
Май писах нейде в дълбоко потъналата тема за нови български филми, че Ники Илиев се справя като сценарист и режисьор по-добре, отколкото като актьор.
Сега чакам следващия му филм, в който се надявам вече да не снима Саня. (Щото като за гадже на режисьора, един филм стига, викам аз. Все пак той не е Фелини  Mr. Green, а тя определено не е Мазина  ooooh!).
Е, тогава може да стане и още по-добре.  Wink

# 644
  • В светлината на слънцето
Бонд. Джеймс Бонд! http://www.imdb.com/title/tt1074638/  Mr. Green Мнооого съм доволна. Чудесна заигравка и намигане към драгия зрител, препратки назад във времето, пак намигане, ама към разни колеги-режисьори и много британски хумор. А Хавиер Бардем (определено не ми е от любимите актьори) е просто невероятен в тази си роля. Peace Имайте предвид, че не съм фен на сагата за Бонд, нито на Крейг по принцип. Горещо препоръчвам филма обаче.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт