Ох, тези нови телефони!

• 1 125 159
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 120

5 дни! Ако ми покажеш един смартфон, чиято батерия издържа толкова дни, ще те призная! Laughing
Обикновено тези телефони се ползват доста, но дори и някой да го носи само като часовник в джоба си, едва ли батерията ще изкара повече от два дни.

Ами да ти го покажа, но го продадох.  Laughing Айфон 4S 32 GB. Толкова ми изкарваше, но го ползвах само две седмици, т.е. беше съвсем нов в този период. На мъжа ми с времето започна да държи по 3 дена само. Е, аз не стоя по цял ден в интернет през телефона си, имам компютър за тази цел. Не го ползвам и за GPS, имам друг в колата. Затова пък много говоря.

# 121
Затова пък много говоря.
Мда, така е.

# 122
  • на пистата
Ох значи добре,че ви прочетох олекна ми  Crazy Мислех,че само при мене  проблема с батерията и бързото й падане и то на 2-3 дена зареждам  Crazy С телефон на Глобул съм QI second edition с Андроид 2  ooooh! Мъка ви казвам  Crazy Но пък нямам оплаквания,спрян ми е интернета,като желая го пускам,като не желая не го пускам!Джипиеса като го пускам на път го слагам на зарядно в колата и държи,иначе ще падне на 2 мин  Mr. Green Joy Joy Joy Joy От 2 години го имам на първата нещо му стана на операционната система,забиваше при звънене  Crazy,а на втората тъча се скапа  Crazy Но + е,че е с доживотна гаранция и не плащам  tooth tooth tooth tooth Чудя се за Самсунг галакси  Thinking Ей тоя: http://aksesoari.net/content/samsung-i9300-galaxy-siii-16-gb-blu … D1%81%D0%B8%D0%BD newsm78
аз си смених айфона за галаксито,много съм доволна

# 123
  • КиТ
nameika-31 викаш да давам смело,да не му се чудя  Crazy

Не ти го препоръчвам. Харесвам матрицата на дисплея на Самсунг, снимките, видеото, лесно се борави с него, но нещо не е в ред в Галакси. Confused

Бъгове ли дава  Thinking

А за Сони ериксон експирия някви отзиви?

# 124
Бъгове ли дава  Thinking

А за Сони ериксон експирия някви отзиви?
Ами с такова впечатление съм останала. Изнервящо чувствителен тъч.

Разкошна оптика! Просто правят великолепни снимки и клипове! И изобщо смятам марката за доста дуракоустойчива.

# 125
Aз съм със Самсунг Галакси Фит от една година, доволна съм като цяло. При средно говорене и не много ровене в интернет, примерно около половин час дневно през Wi-fi издържа в добрия случай и 3 дни, но обикновено на втория се налага да го зареждам. Преди два дни имах възможност да разгледам новото Галакси S3, една приятелка си го е купила....останах очарована, ама цената хич не ми хареса, тук е малко под 600 евро  на свободна продажба и толкова пари за телефон не ми се дават Crossing Arms

# 126
Приятеля ми има галакси с3. Хубав му е дизайна, но не мога да свикна на тъч уиза. С HTC-то говоря доста, а и юсб тетъринга е единствения начин да имам интернет на компютъра.  Peace

# 127
Да попитам и аз нещо.
Каква навигация ползвате на Смартфоните си?
Аз си дръпнах Sygic, но така и не успях да я пробвам-когато се сетих да я включа ми каза, че пробния период е изтекъл и трябва да си я закупя.
Деинсталирах, изтеглих пак..., ама машината е умна, не дава бонуси.
Телефона ми е Samsung Galaxy Nexus.
За протокола-батерията трудно издържа цял ден, затова си взех зарядно и за кола.
Говоря доста обаче, интернетa ми е неограничен и не го спирам никога, пуснала съм си автоматични ъпдейти  и инсталация на нови версии, синхронизирани са ми профилите в Gmail,Google +,Skype,Facebook,Picasa.
Вижда ми се нормално да държи толкова при положение, че щом някой от познатите ми кихне веднага съм уведомена Laughing

# 128
Аз деисталирах навигацията си, но преди си използвах вградената от телефона. Защо не пробваш да потърсиш *име на програмата* apk full или нещо от този сорт? Има и разни програми за излъгване на маркета, при които ти дава да сваляш безплатно, но не съм ги използвала.  Peace

# 129
Тази вградената на телефона не говори Laughing..май.
Или аз не съм я разучила newsm78

# 130
Моята на хтц-то говореше, но я тръгне говор я не, само я тествах, реших, че не ми трябва и я деинсталирах.
Иначе съм чуваха хубави отзиви за Гармин.

# 131
Моята на хтц-то говореше, но я тръгне говор я не, само я тествах, реших, че не ми трябва и я деинсталирах.
Иначе съм чуваха хубави отзиви за Гармин.
Сакън, недей.
Имаме Гармин от 5 години.
Няма по-сигурно средство да се загубиш.
Скоро актуализирахме картите и не съм го ползвала след ъпдейта.
Ще взема да го включа, пък макар и градско..за проверка.

# 132
Имам инсталирани Google Maps и  Sуgik, Първата я пробвах като се загубихме в едно поле на път за Джъмбо на Околовръстното Laughing Помогна, ама не е кой знае какво. Втората още не съм. Но хвалят доста iGo MyWay.

# 133
Искам да попитам (и да ви помоля да ме извините, ако не използвам точни термини Rolling Eyes), когато има трансфер на данни, в горната част на дисплея ми се появява 3G↑↓ или H↑↓.
Ей това "Н" какво е?
За телефон с Андроид става въпрос, ако това е от знаение.

# 134
За навигациите-аз имам инсталирана IGO primo, но съм я ползвала 1-2 пъти само, в колата имаме друга.

Общи условия

Активация на акаунт