Кафене на езиколюбителите - 5

• 17 656
  • 709
  •   1
Отговори
# 465
  • София
бръъъъъм! аз тука сега... събирам топчета и се чудя дали сме екологични? дали реюзваме достатъчно топчетата или всяка седмица купуваме нови...

# 466
  • гр. София
Тук сме все с енвайрънментали френдли нагласа. Топчетата се събират, измиват се и после пак ги ползУваме  Peace А и защо нонстоп да купуваме топчета, като можем тия парици да ги вложим в нещо по-стойностно и необходимо. Бира например  Mr. Green

# 467
  • Пазете Гор
Замеряйте се с кюфтета. Няма да има фира. Предпочитам пържени.

Много е тъпо мийт болс. Верно ли си нямат истинска дума за кюфте?

# 468
  • Казанлък of all places
Че по какъв начин прекрасният английски ще предаде звучното ю на кюфтето или -ьо-то на турското кьофте? ДА ядат мий болс/з, аз най-обичам за плескавици да ми говорят.

# 469
Имат си, мийт болз.  Mr. Green
Включвам се и аз в разцъкването, както предрече Розе.

Куркума обаче даде добра идея, можем да разнообразим бир-понга с бир-ribong, бир-drumstickong. Виж, бир-цацонгът ще е труден, много леки тез рибенца.

# 470
  • гр. София
Казва се "кифтье", моля!  Naughty

Никииии! Ела си, че Саркът ме набеди, че мамя. Кажи й, че не мамя пъъъък, подсмрък  Sad

Аз бих се включила в бир-картофено кифтьетинг  Mr. Green Ония, блажните кифтьета с мисоту, не ги поглеждам.

# 471
  • София
а, дУбре... значи мога да заспя спокойна!

# 472
  • Пазете Гор
Ще му измислят нещо на "ьо"-то, гърците викат "кефтедес" и нежно "кефтедакя". Сърбите са описателен народ, то само да ги чуеш да псуват, го разбираш ... то са усуканици, вешалици, плескавици, лютивици. И скарени муде има, нали и без превод става.

# 473
  • Казанлък of all places
Розе, на теб специално ще ти направя едни кЬОфтечиси от червена леща с булгурец, ако знаеш колко благо мезе са!

Куркума, ово са Балкани, ту се лютим основно за това чие е кюфтето.

# 474
Казва се "кифтье", моля!  Naughty

Никииии! Ела си, че Саркът ме набеди, че мамя. Кажи й, че не мамя пъъъък, подсмрък  Sad

Ами, чисто "кифче" си е.  bowuu
Розе, за каса бира те обявявам за победител, да са били тука, да са подкупвали съдията.  hahaha

# 475
  • гр. София
Розе, на теб специално ще ти направя едни кЬОфтечиси от червена леща с булгурец, ако знаеш колко благо мезе са!

#Shocked  Hug  eat
Пък да пощЕш и рецептурката да споделиш....  Blush

Розе, за каса бира те обявявам за победител, да са били тука, да са подкупвали съдията.  hahaha

То си ми се полага служебна победа. Народът си замина посред играта. Нисирьозници такиви!
Хайде, свири последен съдийски сигнал и да седнем край масата  Grinning

# 476
Хайде, последно разцъкване, раздавам мат'риал:

# 477
  • Казанлък of all places
Пай сееееее!

# 478

Аре, наздраве  Hug

# 479
Сервис! Картофен, към Роз!

Общи условия

Активация на акаунт