Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде ... тук ...
предполагам, че е за всеки случай. ако се наложи да се помогне на детето. не знам. не се е налагало баткото да я ползва, освен да си обясняваме ориентиране по карта, знаци и т.н.

# 196
  • Бургас
http://www.progresivno.org/pages/viewpage.action?pageId=819245 - някой да си познава училището и госпожата?

Ние нашата я познахме, но в другия списък, който е за тази учебна година. Още на РС ни казах, че децата ескпериментално ще учат математика по методиката Jump Math. До края на ноември ще се разбере дали "експеримента" е успешен. Ако "да" - продължаваме, ако "не" - минаваме на старата методика, но според госпожата експериментът ще бъде успешен.

Нашият купон за стола ще бъде 3.49 ако купим за цялата седмица. И на мен ми се видя множко, но според мен зависи, с коя фирма училището е сключило договор.

# 197
  • Някъде на път....
А какво значи пилотни учители?  Rolling Eyes

# 198
  • Разпиляна във въображението
Ох, искам и аз Jump Math, но Плевен няма никъде като гледам.

А какво значи пилотни учители?  Rolling Eyes

Такива, които са минали обучение и ще прилагат метода.

# 199
  • София - Младост 1А
Нашите купони са по 2.50 лв. Всеки родител ако пожелае може да си закупи също купон и да опита храната в стола.

# 200
един купон е за един ден, така ли? Дано поне да е по-качествено , щом и цената е по-висока. Миналата година колко е било? А можеш ли да вземеш само 3 купона на седмица?

# 201
  • Бургас
Ами доколкото разбрах от сайта, пилотни учители са тези, които за първа година ще обучават по тази система.

# 202
  • София
здравейте

запис, че ние бяхме 1 седмица отпуск и пак имам да наваксвам много с темата  Simple Smile

# 203
  • Русе/София
един купон е за един ден, така ли? Дано поне да е по-качествено , щом и цената е по-висока. Миналата година колко е било? А можеш ли да вземеш само 3 купона на седмица?
Един купон е за един ден.Можеш да вземеш колкото купона искаш 2-3-4.

# 204
  • София
И на нас не са ни искали маршрутни карти.Обаче искат имената на хората,които могат да прибират детето от училището.
Моето дете също ще се храни на стол,но не помня цената на купона.Знам,че се купуват за цялата седмица.
Униформата ни вече е налице,купих и тениски,гуменки,обувки и остават разни дреболийки и глезотийки.
Някой питаше откъде да пазарува от едно място.Според мен в някоя добре заредена книжарница ще откриете всичко необходимо.Аз например останах приятно изненадана,че в книжарницата,от която пазарувам предлагали продуктите на Staedtler и купих флумастери и пастели,а за други неща едвам се удържах да не ги купя.
За букета и аз не знам кога да се даде,но обикновено още в училищния двор той се дава на госпожата.При нас обаче само един няма да бъде достатъчен,понеже ще имаме няколко учителки.
Кабо Алма благодаря за разяснението за наръчника за родители на първокласници.Минаха две родителски срещи и не чух за такъв.Обаче в сайта на РИО видях,че тези дни ще ги раздават по училищата.Надявам се скоро да достигне и до мен и да го прочета,макар веднъж вече да съм изминала този път.

# 205
  • През девет земи в десета
На нас не ни искат карта, детето зи знае пътя до вкъщи, учителките също познават повечето деца и знаят как да ги заведат у дома, ако се случи нещо непредвидено и на двамата родители.

Храната ще е пожелание, храна от къщи или лавката, където има маси като в столова ще предлага топла храна на обяд. Супичка и нещо основно, ще се плаща на място. Дали обаче наистина ще е така Thinking Доколкото разбрах повечето майки предпочитали да слагат суха храна на децата си ooooh!, тъй като явно децата са капризни и не харесват готвено. Моето джудже яде абсолютно всичко, така че както дойде, гладна няма да остане.

Взехме си от докторката каквото трябва и ѝ сложиха ваксината. Мислех, че ще са големи ревове, то и ОХ не каза Laughing

ooooh! Ц ц ц... е верно ми се е сторило много скъпо за един обяд 4,20 лв., да не ги хранят от Happy тея мъници  Laughing
нещо като детско меню от Мак Доналдс Laughing, но пък ако храната е качествена, може би си заслужава.....

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 15:41 от Зла Гад - Пиги®

# 206
  • София
Девета тема! леле, какви сте мами активистки.
Че то аз да върна детето в ДГ да наваксам с темите  Heart Eyes

Сигурна съм, че ще намеря адски полезни неща тук.
На добър час на всички първокласници.

# 207
  • Варна, България
Здравейте,  мами на първокласници
.........................

http://roditeli.org/images/files/nar.pdf .  
Цвета

Цвета, много благодаря!
Лично за мен наръчника е много полезен  Hug
Нямах търпение да чакам до РС довечера и го изчетох онлайн. Мисля си, че в много аспекти са дадени полезни съвети, които ще са ни от полза.   bouquet

# 208
  • София-Лагера
Днес ни е РС,ще видим какво ще кажат .
Купих този несесер днес изглежда много хубав и зареден.
http://mcoffice.bg/product.php?ProductID=1086
25 лв от Красно село.

# 209
Леле почвам да се плаша на нас талона за храна ни е 1.70 лв на ден newsm78

Мами моля ви кажете откъде взехте мушама за рисуване?

Общи условия

Активация на акаунт