БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 272
  • 726
  •   1
Отговори
# 195

Започнах още две нови  Grinning Пък кога ще довършвам , не знам....

# 196
ina ех, че е хубавко  Hug

# 197
  • Юпитер- Сатурн
ina. Ех, че е хубав и весел. Когато показа схемата много ми хареса, но схемата ми е много мътна и се отказах  Sad. Браво на теб

# 198

То не знам , и на мен ми хареса , ама толкова контур в живота си не съм шила като на тая въшка  Tired

# 199
  • САЩ
Здравейте момичета
Търся схеми за Halloween (извинявам се че го пиша на Английски)
Някой ако има моля да ми помогне. Благодаря

# 200
# 201
Здравейте момичета

https://lh4.googleusercontent.com/-FlKKmsUaMC8/UEHM-o98osI/AAAAA … D0%25BD%25202.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-zZFm0JQnnXQ/UEHM-7eosuI/AAAAA … 5B8%25D0%25BD.jpg

# 202
  • София
Ето, вече имаме група във фейсбук

http://www.facebook.com/groups/282345291866693/#!/groups/282345291866693/

# 203
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета

помагам  Hug на български е Вси светии  Hug

- схема с ключ тук

нещо лесно - тук

и тук

и тук

а тази котка съм виждала ушита - кефи ме  Hug

и тук http://crossstitch.about.com/od/freecrossstitchpatterns/a/crossstitcha2z_2.htm на Halloween  Hug

# 204
  • София
Момичета, здравейте!
След много дълго отсъствие, съм отново тук Wink
Искам да ви помоля за помощ. Днес видях два невероятно красиви гоблена, но за съжаление не можах да разбера нито имената им, нито фирмата, нито да ги снимам. Цял ден търся в гугъл разни съвпадения, но уви. Ще ви ги опиша и ще се надявам някоя от вас да се сети, че ги е виждала някъде и да ми даде повече инфо за тях (а ако има схеми и ключ - супер!!! Simple Smile ).
Гоблените бяха два. Единият беше с момиче в гръб, с разкошна лилава рокля, сякаш гледа през рамо (не можах да огледам добре, за съжаление). Около нея има нещо като арка - правоъгълна, с разни цветя и орнаменти по нея, отгоре пишеше SPRING. Имаше и мъниста по арката. На бял фон.
Другият, представляващ есента, беше следния. Отново момиче с красива рокля, в гръб, пак сякаш гледа през рамо, в зелени или зелено-кафяви тонове. Отново арка, на нея пишеше AUTUMN, пак имаше мъниста, на бял фон.
Останаха ми очите в тези гоблени, но рових и нищо не намерих. Надеждата ми е във вас, момичета, моля, помагайте!

# 205
Подарък за сестра ми:

# 206
  • Варненска клюкарка

И аз се разписвам в юбилейната тема с етап- сигурно последен за този гоблен!

ПП. Момичета малко ми е неудобно да питам това, Embarassed но как качвате снимки от Снимка БГ?Преди месец и нещо след една гръмотевична буря, правим непрекъснати ремонти на компа-все се бъгва нещо, софтуер и хардуер и сега не разбирам, аз ли бъркам или е нещо друго. При всеки опит да кача снимка в темата, ми излиза като линк а не като снимка. Преди съм качвала от там без проблем. Ще съм много благодарна, ако някой ми обясни къде греша- може и на ЛС.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 22:21 от Беллора

# 207

И аз се разписвам в юбилейната тема с етап- сигурно последен за този гоблен!

ПП. Момичета малко ми е неудобно да питам това, Embarassed но как качвате снимки от Снимка БГ?Преди месец и нещо след една гръмотевична буря, правим непрекъснати ремонти на компа-все се бъгва нещо, софтуер и хардуер и сега не разбирам, аз ли бъркам или е нещо друго. При всеки опит да кача снимка в темата, ми излиза като линк а не като снимка. Преди съч качвала от там без проблем. Ще съм много благодарна, ако някой ми обясни къде греша- може и на ЛС.
 Лелелелеее ,това си е героизъм!Много е хубаво, поздравявам те !На ГК ли е?И съм убедена ,че е многоооо трудно.

# 208
ИнаТ, и подаръка за сестра ти и това което уши за теб са много хубави. Hug

Вие сега като направихте група във ФБ, да не вземете да не пишете вече тук.  Crossing Arms  А?А?А?

# 209
  • София
да бе, ще ме прощава г-н Зукърбърг, ама не може да стъпи на малкия пръст на бегемаминския форум  Laughing
пък и аз основно очи плакна, нещо напоследък само за игри пошивам...иначе не ме пускат да си играя с иглата... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт