Шансовете на 50 годишните

• 37 979
  • 805
  •   1
Отговори
# 510

много е важно питането ми, моля, не бъде пропуснато. Twisted Evil
Не мога да те пропусна тебе Hug - пак го питах, каза че е била най-малко 90 кг, най-малко.

не, аз така, само си питам...заради фантазиите. щом я е претеглил количествено newsm78, значи я огледал. има мач в момента и не мога да притисна законната си радост - да му мисли какво ще ми каже Mr. Green

# 511
не, аз така, само си питам...заради фантазиите. щом я е претеглил количествено newsm78, значи я огледал. има мач в момента и не мога да притисна законната си радост - да му мисли какво ще ми каже Mr. Green
Пък представяте ли си сега да вземе да реши, че след като я е огледал, един вид му е хвнала окото. И оттам да не вземе да забрави майстора и да си прехвърли фантазиите спрямо на Шантал мъжа и и да тръгне да разправя на хората.  Thinking

# 512
Сега, вие може да си точите локуми до 200 страници, но аз имам следните въпроси:
1. Защо не е станала заварката в действителност? Имало е всички предпоставки за това - баш Майстор и голям тезгях и няма никой, реално, който да застане между тях. Дали ако жената беше с 40 кг надолу и 15 години по-млада щеше да има друг сценарий?
2. Защо главната героиня от толкова мъже в обкръжението си се е отнесла по по-млад а не някой 60 годишен?

# 513
bentybay, ти си е*ати тъпия сексист.
Да не си клонинг на оня с душата и девствеността?

# 514
Ghost:
1. Ами пък ако беше мъж и майсторът е прикрит гей? Сценарии, сценарии, никой не знае отговора  Laughing
2. Това като дойде не пита за години и подробности.

# 515
За мен един 66-годишен, 50-годишните не ми ги хвалете.  Mr. Green

Ааа, в друга тема тук ни просветиха, че и на 55 за секс не стават, ти какво ще го правиш този на 66, не мога да те мисля.  Sick Mr. Green

# 516
По интересно ми е той мен - много конкретно - какво ще ме направи. Все ще е забавно. Mr. Green

Човече, под 2. хормона ли имаш предвид?  Mr. Green

# 517
Ghost:
1. Ами пък ако беше мъж и майсторът е прикрит гей? Сценарии, сценарии, никой не знае отговора  Laughing
2. Това като дойде не пита за години и подробности.
1. Моят хипотетичен сценарий го дадох в контекста на темата. Никой досега не се е усъмнил в сексуалността, ориентацията и обиграността на Майстора. При него всичко си е на мястото, въпросителната е в госпожата.
2.Бях подготвен за този отговор и ако сметнем, че е въпрос на случайност, че е по-млад, ще отговоря с подписа на Tatti: Случайността е скрита форма на необходимост

# 518

Човече, под 2. хормона ли имаш предвид?  Mr. Green

Хормон, химия, не знам точно, факт е, че съм срещала такива двойки, каквито тук не биха били приети Simple Smile

Ghost, няма значение сценария, всичко е на теория, може и на супермодел да попадне, но със скъсани долни гащи, заради които да отложи, а после да го загризе съвестта.
Имам богато въображение  Simple Smile

# 519
Лош ли е сценария,според който мъжът работи, издържа съпругата , детето, котката, кучетата, морското свинче, а жената ръси ум в бгмама? Simple Smile

# 520
Стига редовно да прави секс с него, да го пере и праща на работа с чисти ризи и гащи- не.

# 521

с което лесно се подменя реалността
няма лошо

# 522
  • София
Лош ли е сценария,според който мъжът работи, издържа съпругата , детето, котката, кучетата, морското свинче, а жената ръси ум в бгмама? Simple Smile
За жената е лошо да е зависима финансово. Иначе, с малко дете не виждам къде можеш да висиш, да разговаряш и да можеш да прекъснеш разговора във всеки момент за неопределено време. Но поощрявам всеки, който има нужда да тества своите способности да изкара два- три месеца в целодневно без комуникация с връстници или поне хора над 15.

# 523
с което лесно се подменя реалността
няма лошо

Не точно. Просто не мога да бъда толкова крайна като вас - ще стане или няма да стане, точка. За случай, който дори не знаем дали е истина  Laughing и мисля, че точно хора, които са много уверени в реалността си, най-много се изненадват от развитието на нещата. Тези с богатото въображение не се спират само в една посока, минават през всички възможности, от най-оптимистичната, до най-лошата, после която и да е, са подготвени за нея  Simple Smile

Не съм чела подрбно темата, но съм почти сигурна, че никой не е попитал колко кг. е мъжът, плешив ли е и дали има шкембенце  Simple Smile с една дума - каква е реалността при него. Не че това има значение, за всеки влак си има пътници, но понеже това се обсъжда при нея, предполагам, че и него трябва да го качите на кантара  Peace

# 524
  • София

Не съм чела подрбно темата, но съм почти сигурна, че никой не е попитал колко кг. е мъжът, плешив ли е и дали има шкембенце  Simple Smile с една дума - каква е реалността при него. Не че това има значение, за всеки влак си има пътници, но понеже това се обсъжда при нея, предполагам, че и него трябва да го качите на кантара  Peace
Той не и се обажда вече два месеца, какъвто ще да е, вероятно затова авторката търси причината жената да е толкова отчаяна, че да го чака. Аз си казах,че не вярвам и да е отчаяна, а просто си фантазира.

Общи условия

Активация на акаунт