АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета, аз вчера ходих на преглед и се записах на ЖК, с бебо всичко е ок само дето пак ме объркаха с тея седмици и термини уфф и сега изобщо нз коя съм.На картона ми пише 12 с термин 2 април, лекаря казва, че съм към 11, а аз си мисля около 10(като смятам горе долу кога е станало). Назначиха ми изследвания и сутринта ходих да си ги правя. Вместо цитонамаска обаче ми взеха само вл. секрет, че не било хубаво в ранна бременност да ме ровят.На мен лекаря досега не ми е показвал монитора само ми дава снимки и ми е малко гадно като не мога да го видя,затова настоявах таткото да дойде с мен, но не можа да се измъкне от работа. Като цяло това е всичко. Ще видим другата седмица изследванията

# 346
  • Варна
Въпрос към вече мамите Simple Smile

От къде си купувахте бельо? Бикини, сутиени и виждам някакви придържащи колани.
Обаче цените за 1 чифт бикини са по 30лв Crazy- това е лудост.
Освен това искам да си купя боди, аз  от октомври до април без боди не мога да преживея - има ли такива за бременни?

# 347

Освен това искам да си купя боди, аз  от октомври до април без боди не мога да преживея - има ли такива за бременни?

Аз и с двете предни бременности карах просто с по-големи размери бельо, бодитата - L или XL, ми ставаха нормално, едното ми дете е родено Януари, така че до споследно съм носила боди.  Специлно бельо ми е бил само сутиена за кърмене, но там няма как.

# 348

добре, че ме подсети за бодитата и аз зимата не мога без боди. намерих 1-2 моделчета http://www.mamaiaz.eu/magazin/details/229/6/%D0%91%D0%A0%D0%95%D … %D1%80%D0%B0.html

# 349
Яра, на мен моята приятелка ми препоръча бельо Анита от магазини И за мама, или нещо такова беше. Сега уикенда ще се разходя да го видя и ще мога да ти кажа повече за цени и материи.  Simple Smile
Да, бодита ще трябват и за мен, аз зимата винаги ходя с боди.

# 350

Оххх още ми се гади от всичко, чувствам се все едно ми е лошо по завои в кола, не мога да търпя никакви миризми, освен моя парфюм който просто не усещам, като се нахраня и ми става гадно, като съм гладна пак....дано свърши скоро. Peace

Това с гаденето е ужасно  Sick и при мен е така... не съм си и представяла, че има такова нещо - първите 2 бременности нямаше такива екстри  ooooh!

# 351

Оххх още ми се гади от всичко, чувствам се все едно ми е лошо по завои в кола, не мога да търпя никакви миризми, освен моя парфюм който просто не усещам, като се нахраня и ми става гадно, като съм гладна пак....дано свърши скоро. Peace

Това с гаденето е ужасно  Sick и при мен е така... не съм си и представяла, че има такова нещо - първите 2 бременности нямаше такива екстри  ooooh!

И аз с предните две нямах такива проблеми. newsm78

# 352
За домашните любимци - аз си има прекрасна кучана, голдън ретривър. На 3 години е и е равноправен член на семейството. Вече се учим на командата "къде е бебето" и ми гледа корема Simple Smile После ще я учим на команди да помага за бебето, мисля, че няма да се отделя от коша да го пази. За мен няма по-хубаво от това детето да расте с домашен любимец.
Зълва ми има котарак и две деца, нямат алергии. Е голямата имаше от шам фъстък, но се сещате колко има общо с котката.
За люлката - мисля да купя, освен ако не купя люлеещо кошче, много са ми сладки.

# 353
  • Варна
Еовин, имат и във варна магазин, което е супер
http://www.izamama.com/index.php?lnk=MDA0MDAwMDAwMDAw
Ще гледам събота-неделя да мина да разгледам какво има.

Аз още не съм казала на приятелите, а има 1-2 майчета и като им кажа ще ги позлвам за съвети с покупките.

# 354
Здравейте!
За бодита....имам 2 който си пазя от предната бременност,но определено ще трябва да си купя поне още 2....щото тогава все пак си бях и повече в нас носих ги кратко само за вънка,а аз родих ноември,сега цяла зима...аз по принцип бодито като го сложа октомври до май месец не го махам каквото и да става! Simple Smile
Бодита на сайта ми харесват и на мен!
Това с гаденето...си е до самата бременност май...но аз тъй както гледам себе си гаденето и предната бременност си го имах и то по силно,сега уж е по слабо...ама знае ли се знае ли се...
Лек ден!

# 355
  • Варна
Здравейте момичета,

аз днес пробвах да си запазя час за първата ФМ при доц. Балев във Варна, ама познайте дали успях Simple Smile Записването е по телефона в петък за следващата седмица, не може по-рано. Звънях непрекъснато от 08.02ч до 08.25ч, когато ми вдигнаха и казаха, че няма часове вече Simple Smile Голяма психария  #Crazy (е не като преди няколко години, когато се е ходило на място да чакаш от 4ч. сутринта). Та ще пробвам и следващия петък и ако не стане, явно ще пропуснем  Confused
Някакви други идеи за Варна, освен Балев?
Ще му мисля за следващата ФМ, ако изпусна тази, на 05.11.2012 ще съм в София, може би там мога да се пробвам някъде....
Ех, така ми се искаше да стане за следващата седмица,нищо поне на 20-ти съм на преглед и ще си видя бебчо Simple Smile

# 356
Здравейте и от мен. Аз се записах в Майчин дом на ЖК при д-р Майсторов. Отговарям си на седмиците, които преди ми казаха- има сърце всичко е ок. Следващият преглед е на 9ти октомври.

Хубав ден от мен

# 357
  • Варна
Ееее как може, специално ги попитах като звънях дали са верни тези легенди за чакането в 5ч сутринта пред клиниката и ми казаха, че няма такова нещо.
Не мога да го разбера това нещо, навсякъде записват съвсем спокойно месеци напред, за да си плануват хората. Като не успееш за единия лекар, ще имаш време и ще търсиш друг... Абсолютно непрофесионално според мен отношенние

Според мен звънни им отново в понеделник-вторник, нали ти казах, че като им звъннах искаха да ме запишат за следващата седмица, нищо че не беше петък. Ако не стане пращай мъжо, не в 4ч, но поне в 7ч да чака пред клиниката, за да влезе и да ти запише час.

Другия вариант за Варна е Давидков... но много кофти отзиви четох за него. Мисля, че и Яков прави ФМ в Майчин Дом и това са.

# 358
Някакви други идеи за Варна, освен Балев?
Наде, д-р Славчев, моят гинеколог, прави ФМ. Цената на първата е  50лв. Той е много кадърен и страхотен професионалист.

# 359
Тук нито един доктор не казва да се махнат домашните любимци! Във всяка къща си имат котка или куче.Абсолютно на обратното мнение са на българските доктори явно. Аз няма да си изхвърля кучето нанякъде. Разбира се ,че се спазват определени правила и в началото контакта се ограничава, но за махане абсолютно никой не поставя въпроса. Даже на мен с тези алергии нито един доктор не засегна темата за кучето. Приятелката ми също е бременна и има голямо куче и даже не се е замислила да го маха. Ако чета тукашна литература по въпроса пише много често точно обратно, ако имате малко дете вземете си куче.... Кой прав,кой крив не знам,но моето куче остава.
Започвам все повече да се навивам за люлка, както ще ми липсват баби за помощници точно ще ми освобождава малко ръцете да свърша нещо.

Общи условия

Активация на акаунт