Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 252
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • По света и у нас
verano azul, когато кликнах да видя втория сайт, който посочваш в постинга си, антивитусната ми улови Троянец и го сложи под карантина. Трябва да намаля степента на любопитството си Sad Извинявам се, че не е във връзка с темата. Дано не пострадат и други.
Хубав ден на всички!

# 391
Странно, при мен няма проблем.  Thinking

# 392
Със сигурност и преди има писано в темата за дребните монети,които намираме по улицата....Но не съм изчела всичко.Всъщност от това,което съм срещала в предишните теми има противоречиви мнения.В последно време непрекъснато виждам около себеси такива. В книгите за ангелите пише,че монетите и перцата,които виждаме са ангелски знаци.Но съм срещала и едно мнение на съфорумка,че след като взела разпилените монети,са започнали лоши случки....
Имаше и постове,в които пишеше,че по този начин някой прехвърлят лошия "късмет" на някой друг.
 А вчера видях на монети - 1 лв. и 0,5 и не ги взех.Най-вероятно някой ги е изтървал.Бяха до една кола,но не до вратата.Единственото,което направих е да благодаря за тях. Не знам дали не трябваше да ги взема? Не отблъсквам ли по този начин "паричната енергия",който идва към мен?

# 393
Със сигурност и преди има писано в темата за дребните монети,които намираме по улицата....Но не съм изчела всичко.Всъщност от това,което съм срещала в предишните теми има противоречиви мнения.В последно време непрекъснато виждам около себеси такива. В книгите за ангелите пише,че монетите и перцата,които виждаме са ангелски знаци.Но съм срещала и едно мнение на съфорумка,че след като взела разпилените монети,са започнали лоши случки....
Имаше и постове,в които пишеше,че по този начин някой прехвърлят лошия "късмет" на някой друг.
 А вчера видях на монети - 1 лв. и 0,5 и не ги взех.Най-вероятно някой ги е изтървал.Бяха до една кола,но не до вратата.Единственото,което направих е да благодаря за тях. Не знам дали не трябваше да ги взема? Не отблъсквам ли по този начин "паричната енергия",който идва към мен?
Лили, най-важно е как се чувстваш  Simple Smile Ако чувстваш, че трябва да ги вземеш- ок, след като ги вдигнеш можеш да кажеш нещо от сорта: "Пречиствам те от всяко зло и вредна енергия", някоя молитва, да визуализираш бяла светлина, която ги пречиства... Wink

# 394
момичета, в 12 съм на интервю за работа
много ми е нужна, много
моля, помислете си за мен

# 395
  • София
много ми е нужна, много

Kasidy  Peace

# 396
много ми е нужна, много

Ще се представиш отлично   bouquet Успокой се и мисли само за положителния резултат  Hug

# 397
много ми е нужна, много

Без дори да мога да те видя, се усеща вибрация на огромно напрежение в теб!
Отпусни малко душата, всичко ще е наред. Не се вкопчвай толкова, не вярвам Вселената да те остави гладна, жадна и на улицата, имай повече вярва в себе си и успех, момиче, стискаме палци!

smile3521 smile3521

# 398
Опитах първия си ТЕС за пари Grinning Ще споделя за резултата в най-скоро време,надявам се. А има ли ТЕС за любов,предизвикване на повече интерес,внимание и тн.т. Знам,че не бива да влияе на чужди решения,а само да се подсилят тъй да се каже;)
To4e? Laughing

# 399
  • Deutschland
Касиди, с теб съм. Ще успееш, сигурна съм Peace

# 400
Опитах първия си ТЕС за пари Grinning Ще споделя за резултата в най-скоро време,надявам се. А има ли ТЕС за любов,предизвикване на повече интерес,внимание и тн.т. Знам,че не бива да влияе на чужди решения,а само да се подсилят тъй да се каже;)
To4e? Laughing

Сладурче, мила, снощи се ТЕС-ах за всичко, което изплува в главата ми, на моменти само се потупвах, без дори да утвърждавам нищо. Вече няколко пъти ми се случва да избухвам в плач от силните емоции, чувствам се супер. Преди 3 дни бях убедена, че просто искам повече парички и късмет, след 3 дни обаче си купих чисто нова тетрадка с 20 листа за 1-ви клас с малките и големите редове Joy Joy Joy Досега съм записала около 6-7 страници неща, които изплуваха в мен за чистене. Да не те плаша, ама всички ни чака много работа  Grinning Grinning
Чувствам се страхотно! Сутринта правих по клипчето за парите, пак се чувствам страхотно. Много е важно да следиш какви страхове изникват в теб, докато или след като се ТЕС-аш. И после да работиш за тях. Според мен ще е супер грешно, ако насочиш ТЕС-ането в посока: "Искам повече внимание." Проблемът в теб е друг и ти трябва да си честна със себе си и да откриеш какво ти липсва и какво замества в теб вниманието на хората.

Сега сядам да гледам за 2-ри път филма за ТЕС (американския), Господ да благослови цялата ми фирма и началниците, които днес ги няма, нямаме много работа в момента и имам време за себе си в работно време  Laughing Laughing  bishop

Започвай да си ТЕС-аш за парички и наблюдавай емоциите си след това. ТЕС няма да прати на никого парички, ти сама ще си ги изработиш или откриеш, ще "паднат в ръцете ти" както се казва в клипчето. Има нещо във всички нас, което ни е удобно да е така, ако нямаш пари, можеш да си стоиш в Зоната на комфорта и да не правиш нищо, да мрънкаш, да обвиняваш правителството, озоновата дупка или Господ. Всеки трябва да влезе вътре в себе си и да види какво го спира да постигне мечтите си. Това е, което разбрах аз за ТЕС, нека хората, които го правят по-отдавна да кажат дали е така newsm78

Вчера много ми вървеше цял ден, след като сутринта се наТес-ах за пари  Laughing В смисъл не ми е паднала и 1 стотинка в ръчичките, обаче съвсем други проблеми с 4-5 годишна давност, които тровеха цялото ми семейство, започват да се разплитат. Ей така, от нищото!
Рецета няма, аз клипче за лИбов с БГ субтитри не намерих (не съм търсила, честно казано  Blush).
Много неща ще изплуват на повърхността, Сладурке, хващай се да ТЕС-аш и не бой се  Hug Hug
Може, когато си била в 1-ви клас, да си имала приятелка-лицемерка, някой да те е обидил, някой да те е убедил, че ако си бедна, няма да имаш проблемите на богатите, богатите също плачат, парите са мръсно нещо и т.н.

Да се заемаме за работа с две думи  hahaha hahaha hahaha   bouquet

# 401
To4e ,много си изчерпателна,благодаря! Hug Пак основния въпрос тъй като съ,м на работа и не мога да пускам клипчета е-тези потупвания,които са в клипчето за парите,ти за друго ли ги ползваш?
А за другото знам,че си права,от доста време следя не само тази тема,но се интерсувам от самоусъвършенстване. И не можах да открия къде  е проблемът-възприемат ме като сексуален обект само,т.е. чувствам се желана,но не и по-специална,обичана. Липсва нежност малко. И това от години. Какъв ТЕС да приложа тук? Wink
Като правих ТЕС за пари не изникнаха никакви по-специални чувства в мен.

# 402
"Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 10:59 pm    Заглавие:   
За успешното приложение на ТЕС не ти е необходимо да знаеш причината, т.е. емоционалните корени на състоянието ти. Достатъчно е да започнеш да тесаш симптомите. Обикновено след достатъчно тес, започват да ти идват наум разни неща, тесаш тях и така нишката се развива, малко по малко. Също така може да се тесне това, че не знаеш причината и не знаеш какво да тесаш. Изобщо, тесане му майката. Започвай отнякъде и се доверявай на интуицията си, а не се доверявай на онова гласче, което ти казва, че не знаеш причините, че е трудно, че няма да стане, че точно сега имаш по-важна работа и така нататък. Успех !"

Ние със Сладурката ще си отворим май друга тема да си спамим на воля, че тук стана малко "Искрено и лично".
Извинявам се за което  newsm17 newsm17

P.S. Всеки, който не е влизал в темите КГБ - клуб на готините Баби, препоръчвам!
Изобщо не ме питайте как едно младо момиче наднича там тайно, имат много яки рецепти за манджи  smile3502 Но главното е, тези жени са силни, те са вече с побелели коси, но не с предават, танцуват, смеят се, забавляват се, те живеят. Вижте им снимките от срещите, ще ви падне шапката просто! И са много готини newsm03

Може би е време и ние да си направим Клуб на изтрещелите по ТЕС, Подсъзнанието или т.н., някой ако има идеи и предложения, да казва  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 12:25 от To4e

# 403
е, не, ако си отваряте тема, дайте линк...не обсъждаме ли точно това тук, къде ще бягате Laughing

# 404
мина ми интервюто, благодаря момичета.
баш по средата и ми хвръкна копчето на сакото

Общи условия

Активация на акаунт