До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 309 732
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 705
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Беше проветрила Grinning
Душепеев също пуши. И Лазарова пушеше, когато ходих при нея навремето. Май няма спасение от това Sad
Оф, на Душепеев много ми харесва кабинета.

Защо? Какво има вътре?  Laughing  Сори за въпроса, но ми стана любопитно, а за мен всички кабинети са еднакви.  Rolling Eyes
За много хубав кабинет си представям масажни столове в чакалнята или от онези, на които може да си вдигнеш крачетата и ако има и минибар с охладено спрайтче примерно... и телевизор  Crazy
Аз като ходя на преглед това ми е най-досадното - чакането пред кабинета и някой път се размечтавам  Mr. Green   Crazy  

И да не е съвсем спам, да кажа, че съм много доволна от Дорийска. До сега 2 пъти и се обаждам по спешност (единия път имах много силни болки, а преди това бях и прокървила, а преди няколко дни ми причерня както шофирах) и 2-та пъти веднага ми вдигна, каза ми да отида веднага да ме прегледа, приема ме на момента, много е мила и внимателна, пуска ми допълнително изследвания, като я питам на всичко ми отговаря.
Всъщност предния път при Гавазова нито цитонамазка имах, нито влагалищен секрет, а сега Дорийска ми ги пусна. И това всичко по ЗК  Peace
Много приятно съм изненадана, не очаквах по ЗК толкова добро отношение.

А и да ви кажа една случка от предната ми бременност, то малко като виц... Отивам в 8-ми месец на консултация при Гавазова. Аз се бях записала при нея още в 8-ма седмица, веднага след положителния тест, винаги супер стриктна, консултация не съм пропускала.
Та отивам аз в 8-ми месец, влизам в кабинета и тя ми казва "Вие да се запишете на ЖК ли идвате?"  Shocked  И аз "ами не, вие ме следите от 8 месеца"  Crazy

# 706
Ох, Гавазова не бих я препоръчала на никой аз...в 8 часа сутринта се беше почерпила вече един път като ходих...

# 707
Ох, Гавазова не бих я препоръчала на никой аз...в 8 часа сутринта се беше почерпила вече един път като ходих...

Аз определено не бих разчитала само на нея. С предната бременност ходих и на частно, докато сега от Дорийска съм доволна и не виждам смисъл да го правя. Единствено мисля да отида, както се изразява една съфорумка "да си купя спокойствие" на 4Д ехография и това е. Колкото да ме види още един доктор, но не както с предната ми бременност - един път при Гавазова, един път на частно и един път в Пловдив  Crazy

# 708
Или не става въпрос за една и съща Дорийска, или нещо се е случило с нея.
НИКОГА не си е давала преди телефонен номер (неин). Даваше номера на сестрата и тя вдигаше само в дните, в които имаше приемен ден Дорийска.
Толкова съм разочарована от нея...Няма да влизам в подробности за нея, подхода и и държанието и.

# 709
  • Бургас
Oт д-р Дорийска и аз съм много разочарована и недоволна. Тя "следеше" по каса първата ми бременност. Не ми пускаше никакви изследвания, като ходех на ехограф само сумтеше и гледаше лошо.

# 710
Ами не знам какво се е  променило. Телефона и го взех от моя приятелка, която също ходи при нея, както и роди при нея в Черноморска. Тя ми я препоръча и беше много доволна. Друга моя колежка също каза, че е ходила при нея и също е била много доволна.

Аз пък нямам телефона на сестрата, а може да ми потрябва в някакъв момент. Ако някой и го има, по възможност да ми го изпрати, може и на лични. Камелия знам, че се казва.  Peace

# 711
А на 4Д аз ще ходя и 3те пъти, че мен спокойствие един път за 9 месеца ми е мн малко, хаха. Ходих в 12та седмица, сега в началото на юли съм на второро ФМ. Лудница съм аз, хаха Simple Smile

# 712
 Нищо не се е променило в Дорийска от години. Точно такава си е. С едни пациенти е прекрасна, а за други е кошмарен избор. И друг път съм казвала - нямам идея по какво си ги избира (не е материалната страна със сигурност). Аз се следих и раждах при нея, извиках я посред нощ, чакаше ме на входа на родилно и едва ли не ми държа ръката докато родя. Уникално отношение докато ме следеше, пускаше всякакви изследвания, личния си номер ми го даде тя. Близка моя приятелка се следи при нея по същото време - нищо общо, все едно при различни лекари влизахме, а сме ходили с поредни часове например.

# 713
Това е много интересен феномен...

# 714
ivss, а на Камелия, сестрата имаш ли телефона? Или телефон на кабинета?
Наистина не искам да занимавам Дорийска с глупости като "Кога ще има училище?" - разбрах, че Камелия го води; или "Кога мога да отида на отворени врати" и т.н. А планирам в някакъв момент да задам и такива въпроси  Laughing  

Камелия като я питах ми каза "звънни ми" и аз "добре"...ама телефона, че и го нямам хич не ми дойде на ум  doh   Embarassed

# 715
 Нямам го, съжалявам. Когато аз бременеех не беше тази сестра и не я познавам дори, отдавна беше  Laughing

# 716
Честно казано, и аз се изненадвам от отношението на Дорийска към TDI. Не съм й пациент, лично аз никога не бих се записала при нея като я знам що за "следене" дръпна на много близка моя приятелка - с едни единствени изследвания, пуснати в 6-ти месец (добре че ги пусна все пак, момичето имало отрицателен резус фактор), а когато влезе  9-ти месец била излязла 25 дни в отпуска през цялото време беше без наблюдение и с високо кръвно. Добре поне че и бях казала за меренето на тоновете в Окръжна, та на бебето му се оказваше някакво внимание...

Аз онзи ден приятно се изненадах от д-р Кироваков - родих преди година и половина и той ме приемаше, имах доста усложнено раждане, но той не присъства - беше нощна смяна вечерта след като родих, бях с кръвопреливане и ме следи вечерта. С влизането си в кабинета му ме попита "вие от къде сте ми позната" - обясних му от къде, а той се сети за детайли... Направо онемях, за толкова време, толкова жени - каква е тази феноменална памет...

# 717
  • До морето :)
За Дорийска - нямам мнение, не я знам жената.

За Кироваков - и мен ме помни, ама вместо Нели все Анелия ме кръщава.  hahaha

За кабинета на Душепеев - TDI, няма, мила, масажни столчета, даже няма никакви столове пред кабинета, но вътре ми хареса. Едно затъмнено такова, с едно масивно бюро и кожения стол. Все едно не влизаш в гинекологичен кабинет, а в офис. Другите все едни бели, бели, всичко прекалено бяло.

# 718
За кабинета на Душепеев - TDI, няма, мила, масажни столчета, даже няма никакви столове пред кабинета, но вътре ми хареса. Едно затъмнено такова, с едно масивно бюро и кожения стол. Все едно не влизаш в гинекологичен кабинет, а в офис. Другите все едни бели, бели, всичко прекалено бяло.

Аз, защото нали не съм влизала в много кабинети, въобще не ми дойде наум защо този и на мен ми направи впечатление. Сега си давам сметка, че е защото някак не се чувствах пациент, а гостенин, като изключим в последните минути момента с плащането. Naughty

# 719
Телефона на Камелия е този : 089 970 3219
TDI Това е ФБ страницата на училището https://www.facebook.com/kamelia.marinova.12
От Дорийска съм много доволна . От 8 седмица ме следеше ,всеки месец изследвания ,мерки ,теглилки ,кръвно и т.н. всичко . Имах ниско кръвно и събирах границите ,даде ми личния си номер и 2  пъти съм и звъняла и се е отзовавала . Много мило се държеше и ми отговаряше на всички въпроси, кумата ми се премести в 7 месец ,защото не и харесваше държанието и и трябвало да и вади думите с ченгел . И двете сме с толкова различно мнение за нея ,все едно сме били при различни лекари ....
Въпреки ,че не раждах при нея ,тя беше следващата смяна и когато дойде ми обърна внимание ,разпитаме как е минало  и така .

Общи условия

Активация на акаунт