Душепеев също пуши. И Лазарова пушеше, когато ходих при нея навремето. Май няма спасение от това

Защо? Какво има вътре?
За много хубав кабинет си представям масажни столове в чакалнята или от онези, на които може да си вдигнеш крачетата и ако има и минибар с охладено спрайтче примерно... и телевизор

Аз като ходя на преглед това ми е най-досадното - чакането пред кабинета и някой път се размечтавам
И да не е съвсем спам, да кажа, че съм много доволна от Дорийска. До сега 2 пъти и се обаждам по спешност (единия път имах много силни болки, а преди това бях и прокървила, а преди няколко дни ми причерня както шофирах) и 2-та пъти веднага ми вдигна, каза ми да отида веднага да ме прегледа, приема ме на момента, много е мила и внимателна, пуска ми допълнително изследвания, като я питам на всичко ми отговаря.
Всъщност предния път при Гавазова нито цитонамазка имах, нито влагалищен секрет, а сега Дорийска ми ги пусна. И това всичко по ЗК
Много приятно съм изненадана, не очаквах по ЗК толкова добро отношение.
А и да ви кажа една случка от предната ми бременност, то малко като виц... Отивам в 8-ми месец на консултация при Гавазова. Аз се бях записала при нея още в 8-ма седмица, веднага след положителния тест, винаги супер стриктна, консултация не съм пропускала.
Та отивам аз в 8-ми месец, влизам в кабинета и тя ми казва "Вие да се запишете на ЖК ли идвате?"