MAC & Sephora - 6 тема

• 40 629
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • София
Да!  Heart Eyes За мен един Superb, моля  Blush (май ще се нощува пред магазина като/ако заредят тази колекция)

# 122
  • София
за мен един Whisper of Gilt Praynig

# 123
За мен и той, и доста други неща от сетовете. Embarassed Grinning

# 124
  • София
дано този път да има повечко бройки  Praynig и да има за всички
п.с allure писа ,че скоро ще пусне клип и снимки на Мерлин

# 125
Така поддържат интереса към себе си мисля и не ми се вярва да пуснат повече бройки за България особено. Sick Ако въобще дойде всичко, защото миналата година не дойдоха доста сетове от коледната колекция.

# 126
  • София
ooooh! Добре че имам Whisper of Gilt, защото ще са борби за него  Confused

Колекцията за Мерилин е все едно най-тайната мисия за годината - супер малко снимки, много зле направени, нереални суочове..... Tired Да вземе да излиза вече, много се чудя на beauty powder-a  Thinking 

# 127
# 128
  • София
Temptalia е писала във фб, че прави сега ревютата на колекцията, така че днес/утре ще има снимки Party

Edit:

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 10:01 от Elle-même

# 129
Ох, момичета, знам че не му е мястото тук да се оплаквам, но Защо-О-Защо, тук си нямаме от тези:

От USA-ската Сефора е- newsm45

# 130
Момичета някоя от вас ползвала ли е базата за червило prep + prime lip? И изобщо има ли я в България Rolling Eyes

П.С. Искам Pure Zen червилото на Мерилин Blush Heart Eyes

# 131
  • Плевен

Ох, искам няколко червила и няколко лака  Embarassed

# 132
Някой знае ли в Sephora има ли нещо от сериите на  Kat Von D  Laughing

Офффф,оказа се,че сериите на Kat von D се предлагат само в USA  ooooh! #Cussing out
Как може такова нещо... Sick

# 133
Питах и в темата за гримирането, но никой не ми отговори за лаковете за устни на Ив Сен Лоран. Тук има момичета,които са го ползвали, тъй като се коментираеше като трайно червило. Изсушава ли устните, лепкаво ли стои? В началото ми се виждат като гланц после, стават матови. Моля някой, ако ги е ползвам да сподели не съм ползвала и ми е любопитно.

# 134
heidy , базата за устни я има в България. Аз много я харесвам, защото устните ми са много сухи и всички червила на МАК освен Creamsheen ми напукват устните. Някакси чарвилото залепва за нея.
А глоса на Ники Минаж кога излиза?

Общи условия

Активация на акаунт