Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 51 998
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • варна
Знае ли някой този продукт на Macadamia - Flowless Macadamia Natural Oil какво точно се явява? Шампоан ли, маска ли, балсам ли...?
Аз съм ползвала този продукт Flowless!На мен не ми хареса!Излиза като пяна,масажираш я върху косата/то не се пени/и изчакваш няколко минути,след което изплакваш обилно.Явява се и шампоан и маска.Аз след него не слагам никакъв балсам или маска.Лесно се реши косата.Не ми харесва защото като изсъхне косата стой една такава,все едно е на два дни миене.А на следващият ден е вече мазна.По принцип не ми се струва че измива хубаво,но косата пък е хидратирана.Лично аз не бих си го купила пак!?косата ми е тънка,чуплива и непокорна/

# 496
Гледах хидриращия шампоан на Aphogee и искам да попитам тези, които са го ползвали дали задължително трябва да се измива със студена вода?
Тази серия подходяща ли е за хидратация и има ли доволни?
Скрит текст:
Чух, че фолиевата киселина е подходяща за растеж на косата. Истина ли е?

# 497
fitblond,прекрасни обяснения,мерси  bouquet От серията на Шварцкопф BC Bonacure Repair Rescue имам шампоана,маската и балсама...Но не знаех че са протеинови.Взех ги защото искам периодично да мия косата с нещо интензивно,за профилактика.Предполагам няма да навреди ако косата ми в момента на ползването е напълно наред Rolling Eyes Thinking
Днес гледах бамбуковата серия на Алфапарф(ама че ми е трудно това име Whistling )...Имат маска от 2 части(2 пликчета)които се смесват,имат и серум.Хубавото е че се продават и на бройка да мога да купя да пробвам Peace Миришат страхотно.Следващата ми покупка ще са шампоана и маската(която е в туба)Flutter А някой да е ползвал на марката серията с арганово масло?

# 498
 Аз все още съм в издирване на нещо,с което да заместя коприната. От No Tangle на Макадамия не съм доволна,от дълбокопочистващият им ш-н също не съм.

# 499
  • в 1001-та нощ
какво си пробвала за заместване?  Rolling Eyes

# 500
какво си пробвала за заместване?  Rolling Eyes
Реших да пробвам спрея на Макадамия,но не ми хареса. Чудех се Митик Ойл или нещо близо като ефект с коприната,че повече от година не съм я сменяла.

# 501
  • в 1001-та нощ
ако не си пробвала олео релакс флуида, нектар термик - струва си да опиташ  Peace

спрея на ревлон (всичко в едно) е страхотен  Peace

и тиги много ми харесва, не знам дали си опитвала  Peace

# 502
fitblond,прекрасни обяснения,мерси  bouquet От серията на Шварцкопф BC Bonacure Repair Rescue имам шампоана,маската и балсама...Но не знаех че са протеинови.Взех ги защото искам периодично да мия косата с нещо интензивно,за профилактика.Предполагам няма да навреди ако косата ми в момента на ползването е напълно наред Rolling Eyes Thinking
Днес гледах бамбуковата серия на Алфапарф(ама че ми е трудно това име Whistling )...Имат маска от 2 части(2 пликчета)които се смесват,имат и серум.Хубавото е че се продават и на бройка да мога да купя да пробвам Peace Миришат страхотно.Следващата ми покупка ще са шампоана и маската(която е в туба)Flutter А някой да е ползвал на марката серията с арганово масло?
                       bubka:)  Hug,може ли линк към шампоана и маската в туба newsm78,И само да допълня че имам маската GOLDWELL  Dualsenses Rich Repair и ми е една от любимите Heart Eyes

# 503
ако не си пробвала олео релакс флуида, нектар термик - струва си да опиташ  Peace

спрея на ревлон (всичко в едно) е страхотен  Peace

и тиги много ми харесва, не знам дали си опитвала  Peace
Кое на Тиги-лилавата топка,ако имаш впредвид съм ползвала,но искам нещо като флуид или масло. Кое е това на Ревлон? Керастаз отпада,скъпи са ми,а и нещата които съм пробвала досега на тази марка не ме впечатлиха.

# 504
# 505
  • Чукарландия
От къде може да се купи този продукт на Ревлон? Hug

# 506
  • в 1001-та нощ
аз го взех от ФЮ, но го имаше и в размените, ако не е взет  Peace

# 507
  • София
Аз все още съм в издирване на нещо,с което да заместя коприната. От No Tangle на Макадамия не съм доволна,от дълбокопочистващият им ш-н също не съм.

Аз съм много доволна от Слънцезащитен серум Lakme. Имам и коприната на Чи, също и Митик ойл, олиото Макадамия, но серума на лакме е номер 1. Придава много блясък, омекотява, не прави косата лигава и ухае невероятно.
http://zlatnaribka.com/slyncezashtiten-serum-lakme-sun-care-100-ml-327-1717.html

# 508
  • Canada
Да се присъединя и аз към фен-клуба на Милк шейк терпията Party Направих я днес след дълбоко почистване с Малибу. Като резултат отчитам плътна, тежка, подхранена коса. Първите два показателя са много трудно достижими при мен. Хич не успях да се зарадвам като получих продуктите, защото продавача /от ebay/ ми скъса нервите, но сега съм доволна, че ги взех. Скоро смятам да поръчам и други глезотии от марката Flutter

# 509
  • в 1001-та нощ
интересен продукт е битата сметана  Peace

Общи условия

Активация на акаунт