Къде в Пловдив??? - 36

• 68 277
  • 801
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
излишно на детски център или в този детски център? ще се радвам да споделиш мнение като майка на по-голямо дете, къде да се съберат десет деца от 2-4 години зимата (варианта у нас отпаднал отдавна хаха)?   bouquet

За мен не е излишен детския център от две години нагоре.Каним по 12 деца и това ни е идеалния вариант.Ако са 4-5 деца наистина няма смисъл.

Хубави РД ставата в Тон бон бон и Маккуин.За центъра във Форума-отрицателен глас

# 196
излишно на детски център или в този детски център? ще се радвам да споделиш мнение като майка на по-голямо дете, къде да се съберат десет деца от 2-4 години зимата (варианта у нас отпаднал отдавна хаха)?   bouquet

За мен не е излишен детския център от две години нагоре.Каним по 12 деца и това ни е идеалния вариант.Ако са 4-5 деца наистина няма смисъл.

Хубави РД ставата в Тон бон бон и Маккуин.За центъра във Форума-отрицателен глас

И аз съм на същото мнение,в МОЛ Галерия центъра е голям,но РД не могат да организират /особено откакто се махна аниматора Иван/,другото място за което чувам добри отзиви е Оnly Fan /в неделя сме там на РД и после ако някой се интересува ще дам отзиви/  Peace  Peace

# 197
Тази година бях много впечатлена от един рожден ден с Иван. За деца над 3-4 години горещо го препоръчвам. Много по-различен е от всичко, което се върти по детските центрове.  
Но в крайна сметка всичко зависи от празнуващите. Ако компанията е добра и децата се познават, навсякъде ще стане купон.

# 198
Здравейте момичета и за да попитам знаете ли фото пинк дали работи в неделя.Благодаря предварително.

# 199
  • Точно където трябва
Въпросът ми не е точно Къде в Пловдив, но... някой дали си е носил да му отпускат обувки, но на дължина. Виждала съм, че отпускат на ширина, но на дължина? Просто ми трябва да не ми опира отгоре пръста. И ако някой го е правил, къде?

# 200
Да не изпусна така полезната тема! Simple Smile

# 201
  • Пловдив
Ние празнувахме РД в МакДоналдс тази година по желание на рожденичката. Менютата са от 7.50 до 9.50, шампанско - 4 лв. по жалание, тортата - подарък от тях. Времетраене - час и половина.

# 202
Въпросът ми не е точно Къде в Пловдив, но... някой дали си е носил да му отпускат обувки, но на дължина. Виждала съм, че отпускат на ширина, но на дължина? Просто ми трябва да не ми опира отгоре пръста. И ако някой го е правил, къде?

Има ателие за обущарски услуги в подлеза на Централна гара, провери там, мисля че имат такава услуга. Ако вървиш в посока на автогара Родопи се пада от ляво.

# 203
  • пловдив
Равносметката от акция "Дари равен шанс - учебни помагала за децата от ДДЛРГ Асеновград, Наречен и Зелениково" 15 септември 2012 -

Тетрадки тесни, широки редове /20;40 л. / -  48 бр
Тетрадки големи квадрати          /20;40 л. / -  72 бр
Тетрадки малки квадрати            /20;40 л. / -  26 бр
Тетрадки широки редове       /20;40;60 л. / - 160 бр
Тетрадки широки редове                 /80 л. / -   75 бр
Тетрадки широки редове гол.формат          -  17 бр
Тетрадки нотни                                             -    5 бр
Тетрадка речник                                           -    1 бр
Химикали                                                       - 200 бр
Моливи черни                                                - 219 бр
Моливи цветни к-т                                         -  30 бр
Острилки                                                        -    7 бр
Гуми                                                                -  34 бр
Пергел                                                            -    3 бр
Линии                                                             -    8 бр
Етикети
Сухо лепило                                                   -  14 бр
Ножици                                                          -    6 бр
Кутийки за химикали                                     -    8 бр
Флумастри        к-т                                         -  29 бр
Пастели            к-т                                         -    9 бр 
Водни боички   к-т                                         -  21 бр
Темперни бои   к-т                                         -    3 бр
Комплект за рисуване /бои и моливи/           -    2 бр
Пластелин                                                       -  16 бр
Дъски за моделиране                                     -  11 бр
Блок за рисуване                                            -  21 бр
Скицник за рисуване                                      - 17 бр
Гланцово блогче                                             - 29 бр
Четки за рисуване  к-т                                    -   9 бр
Брокатови химикали,лепила, декорация к-т -   3 бр             
Картинки за оцветяване /в папки/                -   3 бр
Дъски за боички                                              -   2 бр
Раници                                                            -   3 бр
Учебни тетрадки, тефтерчета...                   -  15 бр
В касичката събрани                                      -  36 лв

Благодаря на всички подкрепили за пореден път акция на ДБМ звено Пловдив
  bouquet

# 204
Засега само запис да не ви изпусна  bouquet

# 205
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате съвестен и кадърен телевизионен техник.Да поправи телевизора на възрастна жена без да й смъкне кожата /пенсията/  Rolling Eyes

# 206
момичета откъде мога да намеря плавници за дете -без джъмбо, че ми е много далече

# 207
момичета откъде мога да намеря плавници за дете -без джъмбо, че ми е много далече
Зависи кой номер сте - детски плавници има освен в спортните магазини и в гмуркаческите.В Джъмбо вече няма да намериш - махнаха лятната стока  Peace
Съвет от мен - ако ти трябват за басейн - вземи тренировъчни - иначе ще му отекат краката да маха с дългите  Wink

http://www.yakobg.com/bg/nachalo/details/288/67/stoki-za-sporta- … -bluefin-training

# 208
трябва ми 27-28 номер, за басейн
на самия басейн има, но са му големи и падат
но толкова скъпи няма да взимам, защото не знам докога ще му е мерака за бесейна
ще проверя в спортните  и водолазните

# 209
Момичета,наскоро кементирахте за някакво ателие за химическо чистене,където боядисвали кожени якета???Бихте ли казали къде се намираше и дали някой е боядисвал там кожени якета /искам да си боядисам едно червено яке/  Wink

Давам отчет за РД в Only Fun: Голяма база,но нищо впечатляващо!Нямат аниматори!Има едно момиче,което води децата да разгледат от едната зала в другата какво има и това е!Не разрешават на родителите да влизат вътре да видят какво става и снимките са забранени /единствено може само единия родител на рожденника да влезе/  Laughing  Laughing
След разходката из залите,седнаха да хапнат,след което имаше 10 минути дискотека,тортата и така РД приключи  Peace
Лично аз никога не бих празнувала РД на детето ми там /а между другото и цените са доста скъпи/!

Общи условия

Активация на акаунт