Размисли за тройка

• 213 046
  • 914
  •   1
Отговори
# 420

td, ти също ли си на 40+ душко? Насълзиха ми се очите.... Laughing

Дженти ама само как ти ввръзва-колко ли моми сега шЪ ти завидят Mr. Green Hug

За среща на Кръга Орион / демек с определени хора/ и аз съм навита  Grinning  Ама с това където съм на майната си, не знам дали ще ми е възможно  Grinning

Мадам в името на тая Свята кауза не мисля
че нЕколко хиляди километра биха те притеснили Laughing Laughing
Ники като ти гледам аватара мисълта ми отива само в една посока... Shocked #Crazy Shocked
в това състояние преминавам и като видя аватарите на двете Мъжомелачки Hug Joy Hug

# 421
  • София
Не знаеш колко си прав по въпроса за завистта...Скоро дори ми беше демонстриана... Tired

И как изобщо ти остава мисъл, докато ги гледаш тия аватари.... Mr. Green

Мадам, хората от Пловдив идват в София, ти ся ще се циганиш за някакви 2000 км. Crossing Arms

# 422
:

[
Точно така...то не е мисъл ами РЕАКЦИЯ ...с определена НасоченоСТ Mr. Green Laughing Mr. Green

# 423
  • София
:

[
Точно така...то не е мисъл ами РЕАКЦИЯ ...с определена НасоченоСТ Mr. Green Laughing Mr. Green

Посока нагоре?  Laughing

Добре де...а как си представяте нещата сутринта, ако вечерта още не сте се разделили с третия? Правите си закуска и си говорите?  Crazy

# 424
  • Другата България
Дженти, няма особен интерес към темата.....нямааааааа, хората са гладни, не ги вълнуват експерименти Tired
Това дето го питаш - след "мероприятието" кой откъде е, на сутринта на свежа глава нещата може да изглеждат различно Laughing

# 425
  • София
Дженти, няма особен интерес към темата.....нямааааааа, хората са гладни, не ги вълнуват експерименти Tired
Това дето го питаш - след "мероприятието" кой откъде е, на сутринта на свежа глава нещата може да изглеждат различно Laughing

Така е Мери...Темата отдавна е умряла - тук си лафим трима души, но не виждам лошо....Пък Тати ще дойде и ще ни разтури свалката Joy така или иначе.....Ясно е, че вече е безмислена...

# 426
  • Другата България
В тази връзка- да попитаме и Тати какво мисли по въпроса? Crazy Flutter Joy

# 427
  • Kопенхаген
GENTI, td така е  Grinning Ей го на къде е, има- няма два часа и половина път със самолет, колко му е да хвръкна за една среща  Laughing

Merri_An , какво повече да и разискваме на темата? Те тези, които са го пробвали в началото си го казаха. Другите си остават само с фантазията и надеждата един ден да им се случи  Grinning

# 428
  • Другата България
 Naughty Naughty Ти наистина ли смяташ, че само няколкото изказали се са опитвали? Сигурна съм, че има и още, но не споделят по различни причини....нито един мъж не разказа за такова нещо, а сме в "Татковци", никак не съм убедена, че не са пробвали, но....насила не мож накара никой да разказва. Peace

# 429
  • Раковски
палавници...

# 430
  • София
Палавници, които те накараха да се покажеш от сянката.... Wink

Тати не го закачайте, че ще ни посече без време.... Grinning

# 431
  • Другата България
Не съм си и помислила да го....закачам  newsm03, ти пък сега.....ми то това мълчание е подтискащо smile3518

# 432

Посока нагоре?  Laughing

Добре де...а как си представяте нещата сутринта, ако вечерта още не сте се разделили с третия? Правите си закуска и си говорите?  Crazy
Нагоре  и все по-нагореее...
А сутринта с третата може и да не си говорим
толкова по-хубави неща за правене има преди и след закуска
вместо излишно дрънкане на нЕкви глупости Laughing Hug Laughing

# 433
  • Другата България

А сутринта с третата може и да не си говорим
толкова по-хубави неща за правене има преди и след закуска
вместо излишно дрънкане на нЕкви глупости Laughing Hug Laughing
А  ако е третиЯТ? Rolling Eyes

# 434

Общи условия