Размисли за тройка

• 215 276
  • 914
  •   1
Отговори
# 480
Никак не е трудно, защото само из форума са тез големи претенции към мъжете. Не ги мисли  Peace

# 481
  • Kопенхаген
А ако е по-къс с половин сантиметър, но по-дебел с два?

Едното /дължината/ не компенсира другото /дебелината/.

Merri_An, сега се сетих от една друга тема  kiss

# 482
А ако е по-къс с половин сантиметър, но по-дебел с два?

Едното /дължината/ не компенсира другото /дебелината/.

Merri_An, сега се сетих от една друга тема  kiss

Добре звучи. Чета назад един младеж писал мъж без пишка и пари живот не вижда. От личен опит - мъж с пишка и пари,пак не е лесно. Ако имаш нещо в повече пак не е добре.  Confused

# 483
  • София
Не съм мъж бе, коте..... Laughing

# 484

Знаете ли, много е трудно да си мъж. Аз не съм, но предвид размислите на жените за дебелини и дължини на пениси и портфейли, тежък живот имат момчетата..... Laughing
Жените, квито и да са, все се уреждат....
Мъж без пишка и пари - живот не вижда..... Tired

Извинете за оффа.....Иначе по темата: дебеличък е с предимство пред дълъг....

Радвам се че поне ти си схванала.. че и мъжете имат проблеми!!!  Hug
GENTIL... и на вас жените трудно се угажда.. често ми казваха че трудно ме издържат.  newsm78
В очите на жените все нещо липсва.. мрънкат че все размера нещо не ги устройва, пък като се нахакат според погледа.. - Ох, нещо трудно те издържам.  Whistling
Тя и темата има същият характер... един сигурно е предостатъчен, но в очите на жените пак нещо липсва.. инак не виждам смисъла от темата.  Crossing Arms
Сори за оффа.  Laughing

# 485
  • София
Това, Соте, си има обяснение.....
Жените  постоянно мислят, че с нещо са прецакани - дали с размер или с портфейл, няма значение....Или пък, че заслужават повече, отколкото имат...И обратният вариант - че не заслужават това, което имат.....Би било много лесно ако просто си признаваха това и не се правеха на интересни.....А пък като прочетат думи като моите, веднага подскачат, че те не са от тия.....
Та, в този ред на мисли - радвам се, че имам трима сина, които само поради пола си, ще знаят как да живеят.....И какво искат!

Пък за тройчиците - е, вече е ясно. У дома не става. Вече нямам какво да добавя по тази тема и културно се оттеглям. Освен ако не завалят оферти Mr. Green

О, я чеки малко! Ти с размери ли се фукаш нещо? Mr. Green

# 486

Би било много лесно ако просто си признаваха това и не се правеха на интересни.....А пък като прочетат думи като моите, веднага подскачат, че те не са от тия.....

Идва и този етап... само че със закъснение.
Пропуснатото време обаче няма кой да върне.  Laughing
За тройките... да, права си, у дома не стават... но мислите за тях си имат обяснение!!!  Laughing

О, я чеки малко! Ти с размери ли се фукаш нещо? Mr. Green

Глупаво е да се фукам...  просто страдам понякога!!!  Laughing

# 487
  • София
Ех, дай Боже на всеки мъж такова страдание - все пак е повече щастието от него......И за двата пола..... Wink

# 488
Това, Соте, си има обяснение.....
Жените  постоянно мислят, че с нещо са прецакани - дали с размер или с портфейл, няма значение....Или пък, че заслужават повече, отколкото имат...И обратният вариант - че не заслужават това, което имат.....Би било много лесно ако просто си признаваха това и не се правеха на интересни.....А пък като прочетат думи като моите, веднага подскачат, че те не са от тия.....
Та, в този ред на мисли - радвам се, че имам трима сина, които само поради пола си, ще знаят как да живеят.....И какво искат!

Дженти, щото пък всеки мъж смята, че заслужава точно това, което има и всяка сутрин коленепреклонно благодари на съдбата, че го е събрала точно с неговата жена. Защо ли толкова мъже си зарязват жените и децата заради млади гаджета, ако не смятаха, че има накъде по-добре, и що да не го последваме. Интересно, че когато жената знае как да живее и какво иска, това нерядко бива окачествявано като "търси по-добро от това, което реално заслужава". Малко съм изненадана от подобно стереотипизиране от устата на жена. Но, ако в момента някоя девойка върти на шиш някое от децата ти, разбирам защо ти идват такива и съчувствам.

# 489
  • София
 Laughing Ники, рано ми е още за снахи...Само баткото е в тази възраст, но той е толкова самодостатъчен на този етап, че засега нямам проблеми....

Има начин и двата пола да са добре, но още не сме толкова напреднали цивилизационно..... Mr. Green

# 490
Стискам палци да нямаш проблеми от този род на каквато и възраст да станат.  Laughing
А половете намират някакъв начин да се оправят... на проба и грешка, най-вече.  Laughing

# 491
  • София
Стискам палци да нямаш проблеми от този род на каквато и възраст да станат.  Laughing
А половете намират някакъв начин да се оправят... на проба и грешка, най-вече.  Laughing

Ми така де...То като с тройките..... Laughing

# 492
Така е. И пак като с тройките, ако някой угаси лампата, става най-рисково.  Laughing

# 493
  • Kопенхаген
Nickkie, каква е тази запетайка бе душа  Shocked

# 494

Ех, дай Боже на всеки мъж такова страдание - все пак е повече щастието от него......И за двата пола..... Wink

Не е толкоз просто както си го представяш.. само ще вметна, че доста самонадеяни мадами са се оттегляли безславно.. подробностите ги спестявам!!!  Laughing
Разочарованието си е оставало за моя сметка.  Laughing

рано ми е още за снахи...

Завиждам ти за юнаците.. живи и здрави да са ти  Hug... моята голямата ще ме умори с нейните любовни триъгълници  Laughing.. само стискам смирено юмруците си, за да не удуша некой сополанко!!!  Laughing

Така е. И пак като с тройките, ако някой угаси лампата, става най-рисково.  Laughing

Затова предпочитам две жени... инак не се знае, знае ли се.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт