Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 238
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Ст Загора
Мацки , те не спират зареждането  , но серията за здрач няма да я има питах специално . Така , че за пудрата в Лили . А от ДМ казаха , че щели да пуснат декември друга серия .

# 436
  • Пловдив
В нашия ДМ са пуснали душ гел с бадем и череша,
но нямаше със смокинята и шоколада.
Някоя от вас виждала ли го е някъде?

# 437
A има ли дезодорант, който да мирише на бадеми?  Heart Eyes

# 438
  • Бургас
Ауу как можах днес да пропусна душ-геловете,купих си дезодоранта с шоколад и смокиня и преди малко се хвалих на майка ми(която е противничка на всякаква козметика освен някои неща на Нивея)и се майтапехме,че тези аромати не са за топлото време,веднага ще ме погнат осите

# 439

Аууу, браво! Това е добра новина Party

# 440
Преди около два часа бях до Лили на Гоце Делчев, имаше три броя от новата любима пудра на форума  Mr. Green

Купих си душ гел Velnea Nougat , мирише убийствено на италианска лешникова паста  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 16:59 от grrrl

# 441
В Лили на Стамболийски пудри няма, но има всичко друго от серията.

# 442
за Варна - Лили на Чаталджа няма само пудрата, от всичко останало има. Утре мисля да се разтъпча до другият магазин, ако имам късмет да я видя прословутата пудра (чисто любопитство  Blush )
Там вече предлагат и Катрис и бяха изложили цялата колекция круиз (чичко гугъл каза, че е от лятото  newsm78)
наваксваме с колекциите май  Joy

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 19:12 от tochica11

# 443
Преди около два часа бях до Лили на Гоце Делчев, имаше три броя от новата любима пудра на форума  Mr. Green

Купих си душ гел Velnea Nougat , мирише убийствено на италианска лешникова паста  Heart Eyes
Ужас,аз го имах лятото,и като се измих с него ми се прииска да го дам на майка ми да си чисти тоалетната чиния Mr. GreenМирише на бебешко повръщано!!! Mr. Green Mr. Green

# 444
Здравейте, понеже темата все пак е за неща, които се продават в ДМ, да попитам някой виждал ли е едни 3 парфюмчета (с номера 9, 12, 15), на които пише femme perfume и отдолу with swarovski elements. Та върти ми се в главата, че са аналог на други, маркови (така да се каже) парфюми. Някой има ли представа на кои?

Иначе аз онзи ден си взех дезодорантчето на Балеа с кокос, тамън бях се зарадвала, че е такава хубава миризма на любима моя съставка, напръсках се, то взе, че остави бяло по блузата Crossing Arms. Явно съм гледала, недогледала и има талк в него..

# 445
  • Бургас / София
Душ гелът със смокиня и шоколад има ли го вече?

# 446
  • Бургас
Момичета, заглеждам 3 околоочни кремчета Balea:
Eye Lift Serum, Aqua Roll On и Q10. Или, пък това Alverde?
Ползвали ли сте някое от тях и отзиви?

# 447
Момичета, заглеждам 3 околоочни кремчета Balea:
Eye Lift Serum, Aqua Roll On и Q10. Или, пък това Alverde?
Ползвали ли сте някое от тях и отзиви?
Аз съм ползвала Aqua Roll On, има доста лека консистенция, освежава (особено ако го държиш в хладилника, металното топче-накрайник се охлажда), но иначе не е нищо особено. На алверденското и аз съм хвърлила око, та ще се радвам ако някой сподели  Peace

# 448
  • София
Q10 съм ползвала, не го усетих изобщо, нищо особено  Wink

# 449
Ако някой може да ми обясни защо в ДМ от Есънс толкова много бавят новите серии ще съм много благодарна- сега там се предлага серията от август, а за моя най-голяма изненада най-новата им вампирска серия я видях на касите за билети в киното на мола в Търново  Shocked Просто не разбирам как едните продукти стигат на време в БГ, а другите пътуват с месеци.....  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт