Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 506
  • 735
  •   1
Отговори
# 270

Да не се объркате, видях, че и някъде към Асеновград има село Конуш Simple Smile, ние търсим това до Хасково

# 271
  • София
Момичета, преди минути звънях 3 пъти на Ташинка, но явно беше възпрепятствана жената и не ми вдигна. Точно когато се отказах да звъня и си помислих, че може би днес не моя ден да говоря с нея, и телефона ми звънна, тя ме търсеше. Представих се, казах и от къде се обаждам обясних набързо доколкото можах, защото много се притесних от толкова много въпроси изведнъж се изпариха всичките от главата ми. Но 2 които са жизненоважни за мен ги зададох. Момичета, в момента имаме страхотни финансови затруднения с моя мъж/ нямаме брак/ и се въртим в кръг и затъваме все повече и повече, тя ми каза причина за това положение и сега като се замислих, излиза точно така. Каза ми, че може да помогне нещата да се оправят но трябва да отида, като каза че за моя случай е добре вторник. Другото, което ми каза е точна дата за започване на работа. Което е доста скоро, другият месец. Ще споделя дано да стане. Искам да попитам някоя от вас има ли физическа възможност да ходи през седмицата да отидем заедно, лошото е че съм без кола. Cry(

# 272

Да не се объркате, видях, че и някъде към Асеновград има село Конуш Simple Smile, ние търсим това до Хасково

Да , така е . За това до Хасково говорим.

# 273
Няма ли кандидатки от Варна да посетим Ташинка. newsm78

# 274
Момичета, преди минути звънях 3 пъти на Ташинка, но явно беше възпрепятствана жената и не ми вдигна. Точно когато се отказах да звъня и си помислих, че може би днес не моя ден да говоря с нея, и телефона ми звънна, тя ме търсеше. Представих се, казах и от къде се обаждам обясних набързо доколкото можах, защото много се притесних от толкова много въпроси изведнъж се изпариха всичките от главата ми. Но 2 които са жизненоважни за мен ги зададох. Момичета, в момента имаме страхотни финансови затруднения с моя мъж/ нямаме брак/ и се въртим в кръг и затъваме все повече и повече, тя ми каза причина за това положение и сега като се замислих, излиза точно така. Каза ми, че може да помогне нещата да се оправят но трябва да отида, като каза че за моя случай е добре вторник. Другото, което ми каза е точна дата за започване на работа. Което е доста скоро, другият месец. Ще споделя дано да стане. Искам да попитам някоя от вас има ли физическа възможност да ходи през седмицата да отидем заедно, лошото е че съм без кола. Cry(

Може да се пробваме да отидем през седмицата  , ще се опитам да си взема отпуск , но нещо не ми се иска да сме само две ! Ако има и други , които са навити да е през седмицата. Но и аз съм без кола.......... Confused

# 275
Вече се уговорихме една групичка хора и ще тръгваме във вторник или в сряда, има още едно място ако някой желае.

# 276
Някои може ли да ми каже дали Хайрие от Боян Ботево гледа по тел.или само лично?Немога да пътувам,а ми се иска да говоря с тази жена.

# 277
  • София
Някои може ли да ми каже дали Хайрие от Боян Ботево гледа по тел.или само лично?Немога да пътувам,а ми се иска да говоря с тази жена.

Аз вчера звънях на телефона на първа страница, но никой не вдигна.

# 278
На този тел.които е писан в анкетата ли?

# 279
  • София
На този тел.които е писан в анкетата ли?

Да

# 280

да, явно съм объркала селата Laughing значи, софия-хасково търсим и дали спират автобусите до това село;)

Да , така е . За това до Хасково говорим.

# 281
Благодаря за отговора.ако някои знае друг тел.моля да ми пише.А за Ташинка ще чакам с интерес отзивите ви от срещата с нея.

# 282
# 283
Аз през седмицата твърдо не мога, така че със сигурност ще ходя другия уикенд. Ако има други, ако не - и сама.

# 284
Мнение за Красимир Куртев- Алеф. Говорих с него по телефона  и съм объркана.Бихте ли споделили

Общи условия

Активация на акаунт