А такова голямо мрънкало, като нея няма. Иначе все обяснява, колко е над нещата, а издребнява за какви ли не глупости.
Колкото повече се излагат ВИП-овете - толкова повече средностатистическия зрител се зарибява...
И накрая разбира, че така наречените ВИП-ове също ходят до тоалетна и пърдят, че са злобни, интриганти, клюкари и т.н.т.....Което кара средностатистическия зрител да се почувства малко по - горд със себе си - "След като тоя там, дето го знаят всички е такъв идиот, аз ли няма да съм, а мен никой не ме знае"
Направи ли ви впечатление, че винаги са ни съобщавали резултатите от гласуването за изгонване? Имам предвид живите предавания в понеделник? Като изгониха Соня, никой не съобщи нищо.....Според мен вариантите са два - разликата е била огромна още изначало - нещо от сорта на Соня - 95% другите двама - 5% общо.....
И за да не нараним имиджа на Соня (то пък един имидж) няма да и танцуваме над трупа, като и кажем колко противна е на населението...
Ако съобщим резултатите - огромната разлика един час преди гоненето - тогава кой въобще ще си играе да пуска СМС.....при такава огромна разлика и на симпатизантите и и на тези, които симпатизират на другите двама ще им е ясно, че няма как да се обърне такава разлика.......