VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 610
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 330
Мислех, даже бях убедена, че трябва да изгонят Бонка, но не ми се вярва. Вярно е, че СМС-ите не са чак толкова голям процент от приходите на продуцентите, но не са и за пренебрегване. Представете си  картинката - Бонка е номинирана всяка седмица и успява да оцелее 4-5 пъти. Това са много цигански СМС-и......Джоб пара за Тупарев и сие.
 А такова голямо мрънкало, като нея няма. Иначе все обяснява, колко е над нещата, а издребнява за какви ли  не глупости.
Колкото  повече се излагат ВИП-овете - толкова повече средностатистическия зрител се зарибява...
И накрая разбира, че така наречените ВИП-ове също ходят до тоалетна и пърдят, че са злобни, интриганти, клюкари  и т.н.т.....Което кара средностатистическия зрител да се почувства малко по - горд със себе си - "След като тоя там, дето го знаят всички е такъв идиот, аз ли няма да съм, а мен никой не ме знае"

Направи ли ви впечатление, че винаги са ни съобщавали резултатите от гласуването за изгонване? Имам предвид живите предавания в понеделник? Като изгониха Соня, никой не  съобщи  нищо.....Според мен вариантите са два - разликата е била огромна още изначало - нещо от сорта на Соня - 95% другите двама - 5% общо.....
И за да не нараним имиджа на Соня (то пък един имидж) няма да и танцуваме над трупа, като и  кажем колко противна е на населението...
Ако съобщим резултатите - огромната разлика един час преди гоненето - тогава кой въобще ще си играе да пуска СМС.....при такава огромна разлика и на симпатизантите и и на тези, които симпатизират на другите двама ще им е ясно, че няма как да се обърне такава разлика.......

# 331
Още  нещо се сетих, ако Бонка излезе, няма шоу за чалга зрителите...  е цифрата хич не  е за пренебрегване. Ще видите Бонка остава!!! Аксинчето да си събира дрешките и домА!

# 332
  • София-в сърцата на моите деца
Да си ходи и Аксиния! Peace

# 333
Да си ходи и Аксиния! Peace

Другата седмица Владко и мамам, а след това другия фикус Багата.

Майката на Мариана има рожден ден
"Оказа се, че днес майката на Мариана има рожден ден. Подобно на Златка, и певицата използва камерите, за да поздрави рожденичката.
Останалите Съквартиранти се присъединиха към поздравите.
Дали Мариана ще спретне нещо вкусно, за да ги почерпи по повода?"  hahaha hahaha hahaha Да бе да hahaha hahaha hahaha

# 334
# 335
Ужасно ме дразнят размъкнатите гащи на Люси.......Може да си всякакъва - хетеро или гей, ама на първо място си  жена.  С този анцуг - потури, ми седи като прът в лявото око. Дргата крайност е клина на Бонка с дебелия и задник.

# 336
  • София
Стана и Марианка, изми се в измитата баня, взе си 1 кафенце от почистената кухня и с цигара в ръка отива в почистената градина да пие кафе и да пуши, докато останалите довършат чистенето и сготвят.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 11:58 от desitka*

# 337
  • София
Трябва Владо и Ирен да си ходят!

Най - голямата мижитурка е Аксиния. Мисията на Ками не е успешна. Още на другия ден я гледах как си говори с Къцко и си споменаваше името. Според мен всички знаят още от първият ден коя е и татрото е абсолютно излишно.

нали дадоха една вечер в спалнята как си говорят - Никол, Златка и Орлин, та Никол направо си го каза че Ники има мераци към Ками/софия, но тя гледала в другата посока - към Люсито, та явно са на ясно  Mr. Green

# 338
Включвам се и аз,много е весело при вас  bouquet
Бонка няма ли да я хване тая коса,ще падне някой косъм в лещата Mr. Green

# 339
Бони няма да излезе според мен.

# 340
newsm10

# 341
Стана и Марианка, изми се в измитата баня, взе си 1 кафенце от почиствената кухня и с цигара в ръката отива в почистената градина да пие кафе и да пуши, докато останалите довършат чистенето и сготвят.
Добре де и това е майка на малко дете.Няма ли някакви инстинкти като ставане рано,приготвяне на закуска ,почистване на дома?

# 342
Аз съм  убедена, че няма да е Бони, А след интервюто вчера на Ламбо ще са говорещите с Бог_а

# 343
  • София
Включвам се и аз,много е весело при вас  bouquet
Бонка няма ли да я хване тая коса,ще падне някой косъм в лещата Mr. Green

Ако я върже, няма да може да се чеше така настървено нон-стоп...

# 344
  • София
Люси е много жива, все подпява, чисти.

Общи условия

Активация на акаунт