Кой какви сериали гледа? - Тема 6

• 35 972
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мячик, тя темата се навъртя заради мУмШето... не заради историята...

# 211
  • София

Не че това пречи. Гледам за "Стрелата" колко страници тема сте навъртяли  Mr. Green - а става въпрос за класически комиксов сюжет. Също пълен с клишета.

"Сюжет" е ключовата дума там hahaha

# 212
  • в морето до колене
Не че това пречи. Гледам за "Стрелата" колко страници тема сте навъртяли  Mr. Green - а става въпрос за класически комиксов сюжет. Също пълен с клишета.

Абе хвърлих аз едно око - наясно съм, колко внимателно го следите сюжета  Joy
При пожарникарите вероятно ще си намерите още сюжети. Така че няма да се изненадам, ако се появи тема скоро.  Wink

# 213
  • София
е то малко все едно при батман да търсите оригинален сюжет, то комикса си е ясен и  основата си е  по  него, така или иначе.

# 214
  • КиТ

Абе хвърлих аз едно око - наясно съм, колко внимателно го следите сюжета  Joy
При пожарникарите вероятно ще си намерите още сюжети. Така че няма да се изненадам, ако се появи тема скоро.  Wink

Нали знаеш,че ние сме ценители на СЮЖЕТИТЕ  Whistling Whistling Whistling bowuu bowuu bowuu

# 215
The New Normal е нов, да.

Тема за Chicago Fire май няма все още.
Аз още не съм съвсем сигурна за него. Ще изчакам поне 3 епизода...
Стори ми се доста клиширан. Но пък то няма много за измисляне в тази сфера, та е разбираемо да има много клишета.

Благодаря ти Hug Мисля да го погледна, ако има превод Wink
Чикагото ми харесва засега, утре ще видим 2 серия Peace
почнах и парк авеню, но още не схващам много неша Rolling Eyes

# 216
  • Варна
Не че това пречи. Гледам за "Стрелата" колко страници тема сте навъртяли  Mr. Green - а става въпрос за класически комиксов сюжет. Също пълен с клишета.

Абе хвърлих аз едно око - наясно съм, колко внимателно го следите сюжета  Joy
При пожарникарите вероятно ще си намерите още сюжети. Така че няма да се изненадам, ако се появи тема скоро.  Wink

Нали знаеш,че ние сме ценители на СЮЖЕТИТЕ  Whistling Whistling Whistling bowuu bowuu bowuu

Естети. Grinning

Редактирам се, защото не можах да се въздържа от коментар. Гледах първи епизод на Вера и отново съм възхитена. Толкова истински и пипнат в детайлите сериал. Няма слаб момент. Препоръчвам го горещо.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 16:04 от didaka

# 217
One Tree Hill имат ли плануван 10 сезон или 11?

# 218
  • в морето до колене
Че те не го приключиха с масово сълзелеене и ритуални самоубийства на фенки тоя сериал още преди половин година Mr. Green

# 219
Че те не го приключиха с масово сълзелеене и ритуални самоубийства на фенки тоя сериал още преди половин година Mr. Green
това беше гадно Naughty Mr. Green Аз му бях/съм ужасно г Mr. Greenлям фен. Жалко че свърши но беше време вече Grinning Жалко че нямаше пейтън и Люк Party

# 220
  • в морето до колене
Извинявам се.  Peace
Увлякох се леко... Ама наистина му беше време.

Аз имам бегла представа от развитието на сериала, макар да му ударих чертата още в средата на първи сезон.
Но обичам да съм "в час" със събитията.
Знам, че разумните му фенове бяха съгласни с решението за прекратяване.

# 221
.........
Знам, че разумните му фенове бяха съгласни с решението за прекратяване.
Още след 5ти сезон  Mr. Green

# 222
на мен 6ти ми е любимия сезон щЪ мЪ извинявате Crossing Arms Mr. Green Сега сериозно. Не съм фанатичка на темата но това беше филм с който и аз израснах (е почти) и един от първите, който гледах та наистина смятам, че беше особено добре направен Mr. Green Heart Eyes

# 223

Гледах първи епизод на Вера и отново съм възхитена. Толкова истински и пипнат в детайлите сериал. Няма слаб момент. Препоръчвам го горещо.
И аз го харесвам  Grinning Фен съм на добрата стара английска дълбоко провинциална психопатия  Crazy Joy  (кеф ти мис Марпъл, Еркюл, Шерлок и ... убийства в Мидсъмър ... и нашир и надлъж  Laughing)

# 224
Какво, какво дочувам? Английска провинция? Психопати? Тъкмо сме в семеен недостиг за вечерен сериал.

Общи условия

Активация на акаунт