Кой какви сериали гледа? - Тема 6

• 35 970
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • София
5-и тече в момента, но самите сезони са кратички, както и сериите.
аз вече съм на втори сезон. приятен е.

# 346
5-и тече в момента, но самите сезони са кратички, както и сериите.
аз вече съм на втори сезон. приятен е.

Четох някъде, че 5-ти ще е последен. Даже си мислех, че е свършил вече. Rolling Eyes

# 347
  • Варна
Гледахте ли пилотката на " Mockingbird Lane "? Много е забавен. Дано да тръгне добре. Свалих и " Wedding band ". Мой любимец участва и не мога да пропусна.

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 10:32 от didaka

# 348
Гледам,че вече е започнал нов сериал-български "Секс,лъжи и музика" и ми се вижда много интересен.Пък и е с мой любимец-Юлиян Вергов.
Знаете ли дали ще го качват в нета?Че не знам дали всеки четвъртък ще успявам да го гледам.

# 349
  • Варна
Гледам,че вече е започнал нов сериал-български "Секс,лъжи и музика" и ми се вижда много интересен.Пък и е с мой любимец-Юлиян Вергов.
Знаете ли дали ще го качват в нета?Че не знам дали всеки четвъртък ще успявам да го гледам.

Качват го в Арена.

# 350
Благодаря ти за бързият отговор Simple Smile

# 351
Много е интересно сериалчето, дано да го развиват, но се очакват големи интриги.

# 352
Някой ще ми каже ли дали The Secret Circle има някакъв завършек, че съм на 5 епизод и ми е интересно? Rolling Eyes

Едва днес стигнах до последните епизоди от последния сезон на Хаус, жестоки са! Нямам търпение да изгледам последните два. Crazy

# 353
  • КиТ
Някой ще ми каже ли дали The Secret Circle има някакъв завършек, че съм на 5 епизод и ми е интересно? Rolling Eyes

Ами да ти кажа,леко отворена вратичка си оставиха за евентуален 2 сезон Peace

# 354
Тайният кръг го спряха , цял сезон циклеше на едно място и това доведе до логичния му край

# 355
Е, отворена вратичка... бива. Мерси.  bouquet

# 356
  • София
Бебе... кво да ти кажа... има супер моменти, ама не мзнам дали за един сезон си заслужава труда.

# 357

Заповядай, http://DMCA-removal-from-Google/search/all/%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1 … 0%BA%D0%B0/c/d/1/ 

# 358
ABC удари теслата на  Last resort и 666 Парк авеню
 http://deadline.com/2012/11/last-resort-666-park-ave-cancelled-abc/

# 359
  • Ямбол
Еее много кофти SadАз много се зарибих по 666 Парк авеню Sick

Общи условия

Активация на акаунт