Професионални серии за коса - юбилейна тема 41

• 45 184
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Аглая, според мен не са го изтрили, защото аз следя поста от самото му публикуване и под него има само един коментар и така беше от началото до сега. ФБ някой път се бъгва, мен няколко пъти ми се е случвало подобно нещо, включително и със собствения ми статус.

Коментарът ми стоеше известен период (доста кратък) от време, след което изчезна. Как пък тъкмо той, а не онзи, който се прехласва по 5-процентното намаление. Не вярвам нещата да се случайни.

И друго: в ползва на всички, пишещи тук, е да има по-големи намаления, че и разни кодове, валчери, отстъпки за любима марка, които има в английските сайтове.

Сега по темата: за пореден път се възхитих на серията за обем на Pureology: хем правят косата обемна, хем са много балансирани, не пресушават. Напоследък от някои продукти на Керастаз започнах да получавам чувствителност на скалпа, докато с Pureology този проблем изчезва, вероятно защото са безсулфатни. Същевременно за разлика от други шампоани без сулфати, тези измиват идеално.

# 571
  • Чукарландия
Сега по темата: за пореден път се възхитих на серията за обем на Pureology: хем правят косата обемна, хем са много балансирани, не пресушават. Напоследък от някои продукти на Керастаз започнах да получавам чувствителност на скалпа, докато с Pureology този проблем изчезва, вероятно защото са безсулфатни. Същевременно за разлика от други шампоани без сулфати, тези измиват идеално.

Аглая, за тази серия ли говориш? Hug

http://www.feelunique.com/brands/pureology/pure-volume-system

# 572
За тази, да - страхотни са: шампоанът и балсамът. Последният е като маска - гъст и плътен като консистенция.

# 573
Аглая, точно такова нещо имах и аз предвид. Стои известо време и после изчезва, или пък само ти си го виждаш, или изобщо не се публикува, често срещани ФБ бъгове. Според мен не са го изтрили и най-добре го напиши пак. Наистина ще е добре поесто да правят промоции!

# 574
Привет момичета!
Да се похваля с  трите продукта,необходими  за милк шейк терапията,които вчера ми пристигнаха, след няколко дена ще направя отново тази терапийка, да мине малко време,че тъкмо колагеновата направих вчера GrinningМежду другото са огромни разфасовките ,литровите, ще ми отиде за години,освен ако няма някой желаещ за терапийката  bouquet Hug

ДЕЛИ 22, ще споделиш ли за колагеновата терапия кои са продуктите. Видях на първа страница, но излиза само един и пише че се ползва с някакъв ензим. Благодаря предварително!

Ето това е ензима http://www.hairsupermarket.com/p/7607

# 575
  • София
Лелее ако е вярно за магазина на 5те кьошета.. Предвиждам фалит!

За мен фалит Simple Smile) мястото е супер

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 23:53 от silver birch

# 576
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета, за моя огромна радост магазина в София на Златна рибка, ще бъде на бул. "Христо Ботев" (в близост до моя офис), сега като се разхождах видях магазинчето и. Намира се в близост до 5те кюшета, в посока бул. Стамболийски. На ляв тротоар, ако се идва от 5те кюшета. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
о добро място  Peace

# 577
Някой може ли да сподели впечатленията си от серията на Kerastase Age  Re-substance  Praynig

# 578
Днеска пробвах Диип Кеър на Лакме след вчерашната поразия с Макадамия. Е, много съм доволна от резултата. Ползвах шампоана, маската, а за финиш напръсках с Л2 и сложих от термозащитата за изправяне на ФК, че утре ще играе преста. Косата ми е прекрасна, много жива и игрива. Само, очаквах да почувствам уплътняване или усещане за повече коса, но това не се случи.

# 579
Днес сестра ми ми направи бамбуковата на Алфапарф (шампоан, маска про-концентрат, серум). Разликата от друг път беше добавката от колаген протеин концентрат на прах към маската. За финиш - гел за изправяне на Лакме, термо спрей на ApHogee и накрая малко силикон от червени водорасли. Резултатът е повече от чудесен - жива, еластична, плътна и лъскава коса. Flutter

Тъй като последно време наблягах все на протеинови продукти, поръчах, за да тествам Sebastian Professional Hydre Shampoo и Sebastian Professional Hydre Conditionerе.
Някой да има отзиви за тези продукти? Hug

# 580
Понеже стана дума за Pureology аз съм много доволна от маската без отмиване от серията за изтощена коса. Силно протеинова е, според мен спокойно само тя може да замести протеинови терапии. Много жилава става косата и се нуждае от омекотяващ финиш при изсушаване.

# 581
Много съм доволна от ето този шампоан, добре ми се отразява на сухата коса Grinning
http://www.hairsupermarket.com/p/1874

# 582
  • в 1001-та нощ
ха, хах  Heart Eyes и ти влезе в отбора вече; в тази серия и опаковките са много красиви - изобщо - барната работа; особено на маските  Blush Blush Blush

# 583
Момичета, имам основен въпрос. Може ли да се използват продукти от различни серии? Имам предвид шампоан- на една марка, друга хидратираща маска, протеин на трета фирма, после различни финиши? Питам, защото съм си харесала различни продукти и се чудя дали не е по-добре да са от една серия все пак. Най-вече ме притеснява, че ползвам един шампоан с различна маска.

# 584
goldish,aз това си го правя наи редовно Mr. Green,невиждам защо да неможе,стига да си намериш подходящи комбинации за себе си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт