Иван Ласкин - един мъж на 42

• 8 155
  • 105
  •   1
Отговори
# 75
Не се сърди човече аз подскочих заради Христо. Христо е наистина един от българите които заслужават ако не признание, поне да не се пише за тях по този начин. Не бил на 25, като получил инсулта  #Crazy. Това за мен са откровени простотии. Особено тук една съфорумка се уля в писанията си за него. Е, аз не мога да нарека Христо палячо. Тогава трябва и Блатечки да нарека така. Да, ядосах се заради Христо. Ласкин ми е последна болка, неслучайно с такава лекота подхванах темата за него.

# 76
  • София
На теб Ласкин ти е последна болка, на други Христо.  Това оба4е ти е трудно да разбереш.

# 77
  • на 4-ия етаж до асансьора
Лейди извинявай но и Ласкин според мен не заслужава такива писания и квалификации. Незнам защо реши, че само ти имаш право да нападаш ... Хора всякакви.Светът е шарен и всеки има право на мнение.  Peace

# 78
Това, че ти не го харесваш, аз поне го разбрах-пишеш го във всеки твой пост по 100 пъти, случайно ако някой не е разбрал.Аз пък не съм казвала, че няма да обиждам, така че си го позволявам.За мен пък циркаджия и абсолютен палячо, е Мутафчиев.Какъв сой изобщо намесваш тука?Познаваш ли лично него и семейството му, та да си сигурна в синята кръв, течаща във вените му?И откога сериалите са критерия, по който оценяваме колко успешен е един актьор?Всички се борят да играят в театъра, там където са близо до публиката и където веднага се усеща обичта/одобрението или недоволството, ти за сериали взе да питаш.По тая логика сигурно циганите от турските помии са най-великите актьори?!
Ами няма смисъл да си пишем повече.Темата май не беше за оплюване на Ласкин(по спомени пиша, мисля, че това прочетох в първия ти пост).Но се превърна точно в това.Значи нямам място тук.А за Мутафчиев, ако ще и цялата рода до девето коляно да му изровиш, не означава, че таланта му се е прехвърлил наследствено.И е палячо.На младини, на младини, колко на младини да е получил инфаркт?На 25?И може би е единствения такъв случай?
П.С. И само, ако е удобно да не ми викаш пиле, че много интимни взехме да си ставаме рано-рано.

Това за мен е проблем, не защото съм фен на Христо, а защото не е редно да се пише така за един истински актьор, който е прославил България пред света, а не сред яребиците в гората.

# 79
Циркаджия е човек който ходи по реалита и прави сеир с хората и на хората. Смятам, че Ласкин напълно пасва на образа. Циркаджия е комплимент направо  Laughing

# 80
Абе без никакво извинение, щото вече ми писна от поведението ти, наподобяващо влюбена тинейджърка в Backstreet boys-ти каква се явяваш, че да ми казваш на мен, или на който и да е било, кой да харесвам, за кой как да говоря и какво да правя???Казаха ти го доста хора вече-спри се.Харесвай си, който искаш, това си  е твое право, ама айде не се дръж като всезнайка, щото писва и да се чете това.И да, не беше на 25 като го получи този инсулт.Написах това, за да се подсетиш, че той все пак не беше тийн, когато му се случи това.Случва се и на много други хора, това че не ги дават по телевизоРА, не значи че той е единствения.Ми на мен пък Христо ми е последна болка, не случайно с такава лекота го нарекох палячо.Схващаш ли-колкото хора, толкова и мнения...

# 81
Лейди извинявай но и Ласкин според мен не заслужава такива писания и квалификации. Незнам защо реши, че само ти имаш право да нападаш ... Хора всякакви.Светът е шарен и всеки има право на мнение.  Peace
Прочети ми писанията, освен циркаджия и епитети показващи характера на човека, като озлобен и комплексиран друго не съм писала. Както казах опитвам се да споря с хората, да ги разбера кое му харесват...Това е идеята на темата. Това че налазиха неуравновесени е проблем на всички форуми в България.  Laughing

# 82
 ooooh! А дори ти се извиних...!
Значи циркаджия не е нападка.Хубаво.Циркаджията би трябвало да е цирков артист т.е. човек играещ в цирка. Ама Ласкин играе в театара. Значи или не правиш разлика между цирк и театър или езикът,на който ти говорим е неразбираем за теб.
За характера на човек можеш да говориш само и единственно , ако го познаваш лично.Инак йок!
Да  поговорим и за теб, ако искаш?И теб те познаваме толкова лично , колкото и Ласкин, Мутафчиев и Слай.

# 83
Кой въобще намеси Христо в темата  Laughing

# 84
авторката  Grinning

# 85
Виж petrra, нещо не си ме разбрала. Извинения не искам, а и теб пък с какво засегнах #Crazy. Неуравновесената колежка не си ти, тя си знае коя е. Ако искаш да пишеш за мен обаче си направи отделна тема. Никой не говори за характери, а за постижения и цели и за външни проявления на това което си. Айде успокойте се и ако няма какво да кажете вече не пишете. Както казах темата се изроди в нападки срещу мен и вероятно ще бъде заключена, което както казах  е напълно в реда на нещата, щом е свързано с Ласкин   bouquet

# 86
ooooh! А дори ти се извиних...!
Значи циркаджия не е нападка.Хубаво.Циркаджията би трябвало да е цирков артист т.е. човек играещ в цирка. Ама Ласкин играе в театара. Значи или не правиш разлика между цирк и театър или езикът,на който ти говорим е неразбираем за теб.
За характера на човек можеш да говориш само и единственно , ако го познаваш лично.Инак йок!
Да  поговорим и за теб, ако искаш?И теб те познаваме толкова лично , колкото и Ласкин, Мутафчиев и Слай.

bouquet

Кой въобще намеси Христо в темата  Laughing

Авторката   Laughing

# 87
Лейди,за какво я направи тая тема?
Да обиждаш хората с различно мнение,или очакваше всички да плюем по Ласкин?

Луд умора нема - само се поти, пие вода и продължава ...   Wink
бтв. а кой ще е следващият? Фънки?  Mr. Green

# 88
Ах  Joy LadyLady, що навря сама Христо сред хиените  Mr. Green

# 89
Лейди,за какво я направи тая тема?
Да обиждаш хората с различно мнение,или очакваше всички да плюем по Ласкин?

Луд умора нема - само се поти, пие вода и продължава ...   Wink
бтв. а кой ще е следващият? Фънки?  Mr. Green
Аааа Фънки ме кефи,  Laughing дай друго предложение.

Общи условия

Активация на акаунт