Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 42

• 73 313
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Привет Hug

Да  прогонят Нигяр от двореца- така е най- безопасно за нея Naughty да ама не  Mr. Green нали трябва да има интриги Whistling

Султана ни наистина се е влюбил  Flutter - и писма пише до новата си изгора Heart Eyesда видим как ще се развият отношенията им с Фирузе,когато се върне от похода newsm78

Ибрахим най- после се оттърва от врага си Искендер Челеби, но си спечели нови в лицето на Рустем ...може би и в лицето на султана newsm78

Корделия

# 106
Привет Hug

Да  прогонят Нигяр от двореца- така е най- безопасно за нея Naughty да ама не  Mr. Green нали трябва да има интриги Whistling

Султана ни наистина се е влюбил  Flutter - и писма пише до новата си изгора Heart Eyesда видим как ще се развият отношенията им с Фирузе,когато се върне от похода newsm78

Ибрахим най- после се оттърва от врага си Искендер Челеби, но си спечели нови в лицето на Рустем ...може би и в лицето на султана newsm78

Корделия

Kordelia
, благодаря за представянето на утрешния епизод!  Hug Избрала си много точни снимки! newsm10

Рустем е натрапен , а не спечелен враг , Лили, той нали играе с Искендер и Хюрем,  има  възложена ''мисия".. Wink Благодарение на тях, доверието на Султана към Ибрахим започва да пада уви...Което е жалко, защото както личи и от последната серия, Паргалъ разсъждава държавнически (въпреки високото самотитулуване...но пък е нормално и в наши дни дори , когато си взел правилните решение и те донесат успех, да се окичиш със славата..в крайна сметка, това са твоите решения, ти си ги измислил, взел..), докато другата страна иска само  да се отърве от него за своя сметка.. Naughty

Иначе явно в харема интригите няма да спрат... Tired Tired #Cussing out

# 107
И аз благодаря за трейлъра.  newsm51

Логично е да се влюби Султана. Фирузе се оказа много начетена, музикална, нежна и романтична. Ето такава трябваше да е Хюррем или поне така си я представях аз, а не тази истерична вресла, без никакви интереси, освен към все повече власт.

Скрит текст:
Завер Ханъм, по принцип сте прави, че дублирането на преводи не води до нищо друго, освен до взаимни обвинения кой от кой преписал. Надявам се, че все пак ще останете на stand by, защото ако почерпките се окажат недостатъчни на другия фронт.....Благодаря ви за всичко, което направихте и правите за този сериал.  smile3525

# 108
Ох,аз нито трейлър-нито снимки виждам.Защо така?

# 109
Здравейте!
Хиляди благодарности за тези, които превеждат сериала!

Вижда се, че са се справили блестящо, гледайки новите, дублирани серии!  bouquet

Много моля, някой да ми каже как точно се обяснява думата 'хюлвет' или 'хилвет' беше?

Благодаря ви и ако вече сте го кометирали моля да ме насочите в коя тема да го потърся

# 110
# 111
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте!
Хиляди благодарности за тези, които превеждат сериала!

Вижда се, че са се справили блестящо, гледайки новите, дублирани серии!  bouquet

Много моля, някой да ми каже как точно се обяснява думата 'хюлвет' или 'хилвет' беше?

Благодаря ви и ако вече сте го кометирали моля да ме насочите в коя тема да го потърся
нещо като уединение или от рода.  Peace

# 112
68 епизод

Настъпи момента Султан Сюлейман и Ибрахим Паша,да си разчистят сметките,относно доверието между тях.
Хюррем Султан довежда отново Нигяр хатун в Двореца.
ХАтидже Султан е принудена да остане под един покрив с Нигяр.

Султанският регент,Принц Мустафа иска да изгони Нигяр от Двореца. Писмото,написано от Сюлейман,по време на похода,попада в ръцете на Хюррем.
Султан Сюлейман,заедно с Армията си,пристига в Тебриз. След като Хюррем  взема Нигяр в Двореца,Хатидже Султан,не приема това и иска да я изхвърли от там.
След като чува това,Мустафа решава да прогони Нигяр ор Двореца. А Хюррем сам-сама,се бори срещу всички.
За да задържи Нигяр в Двореца,измисля хитър план. От друга страна,Сюлейман се среща с Ибрахим.

Титлата,с която удостоява,сам себе си Главнокомандващ Султан и предателската постъпка,спрямо Хатидже е
причина, двамата да разчистят сметките си. След тази полемика,Армията тръгва към Багдад.
По време на това пътуване,Ибрахим залага капан на смъртния си враг, Искендер Челеби, за да се отърве от него.
Ибрахим прави така,че Искендер е свален от длъжност.

Дори Ибрахим да е получил това,което иска,за Сюлейман този случай е повратна точка.
Писмото,изпълнено с много страст до Фируузе,пристига в Двореца, Хатидже Султан прави всичко възможно,това писмо да попадне в ръцете на Хюррем.
Хюррем разбира,че жената,която е наредила да убият,не е жената,която търси и тръгва по петите на Фируузе.

А Фируузе е ангажирана да се грижи за Принц Джихангир и живее при Хюррем.
Гюлшах разбира,че жената,която търсят е Фируузе.

Хюррем Султан ще успее ли да хване Фируузе?
Ще успее ли Хатидже Султан,да изгони Нигяр от Двореца?
Ще се разтопят ли ледовете между Султан Сюлейман и Ибрахим.
Ще продължи ли Искендер Челеби да стои срещу Ибрахим Паша?

Ден на излъчване :  10 октомври, сряда
Час на излъчване : 20:00

превод: НЕВИН ИВАНОВА

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 17:30 от Tatti

# 113
Здравейте.Искам да попитам,тъй като нямам търпение да разбера,как се развива филма,отгаварят ли  оригиналните серии,на тези които дават по БТВ, Embarassed,дано правилно съм се изразила.Благодаря.

# 114
Здравейте.Искам да попитам,тъй като нямам търпение да разбера,как се развива филма,отгаварят ли  оригиналните серии,на тези които дават по БТВ, Embarassed,дано правилно съм се изразила.Благодаря.
и по БТВ ли го дават?  Mr. Green Shocked

# 115

danik102
, отговарят  Wink Wink Wink само дето са накъсани, т.е оригиналните серии са по 1 час и 30 минути (а понякога и повече), а тези по тв7  Wink Wink са по около 45 минути, с рекламното време става 1 астрономически (или тв) час  Peace Peace

# 116
олееее,къква съм,тв7,имах впредвид  Embarassed.Благодаря ви.

# 117

danik102
, отговарят  Wink Wink Wink само дето са накъсани, т.е оригиналните серии са по 1 час и 30 минути (а понякога и повече), а тези по тв7  Wink Wink са по около 45 минути, с рекламното време става 1 астрономически (или тв) час  Peace Peace
Ели, ако по тв 7 дават серията един час с реклами, как ще отговарят???
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Оригинална серия с реклами два часа и половина.
Без реклами дето ги гледаме с превод с субтитри час и половина.
Как тогава серия по тв7 ще отговаря по номерация с оригинала??? Whistling

# 118
Kordelia , казах приблизително 45 минути филм + около 15 мин  рекламно време = 60 мин, 1 час..  Peace Wink  за тв7

И не забравяй, че по Стар тв първо дават около 40 мин пак озет или представяне на старата серия.. Peace Така ефирното им време за ВВ става общо 2 часа и половина... Peace
Чак 1 час реклами никоя телевизия не би си позволила, дори и много да й се иска... Mr. Green

Не че е супер важно, но просто да го изясним.. Wink bowuu Hug

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 18:44 от Елена Алексиева

# 119
Не знам дали има хора в темата, които разбират арабски, но слагам едно интервю с Филиз Ахмет.

Общи условия

Активация на акаунт