Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 42

• 73 326
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Чакам с нетърпение серията в която ще се разбере какво става с детето на Нигяр, то е ясно че е живо и че са го покрили, но ми е интересно по какъв начин самата Нигяр ще разбере това.

# 241
Здравейте,гледам филма със субтитри и съм до 24 епизод,но ме мъчат някои въпроси искам да ги задам тук.
1. Ибрахим паша е отврат!
-Ще си плати ли?
-Ще умре ли?

Благодаря предварително за отговорите!

Щом си на 24-ти епизод, ми е ясно защо мислиш така - заради локума, налиии... Laughing Laughing
Не започвай да гледаш тогава 2 сезон....  Naughty hahaha hahaha

Но да те успокоя - ще умре, още не е, но ще умре  - това е сигурно.  Wink

Друг е въпроса, че султанката няма да е щастлива от това, но...  Тя по принцип бял ден не вижда до края на живота си, ама това е цената на славата и властта в сарая... 33uu

Peace

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 12:15 от Елена Алексиева

# 242
  • somewhere near the sea
А мен ако питаш, изчакай филма да ти даде отговорите: по- завладяващо е Naughty Така е все едно да прочетеш края на книгата или някой трилър да го почнеш откъм финала.

# 243
Pargalı İbrahim&Hatice Sultan (Muhteşem Aşk)

# 244
Ibrahim Paşa ve Nigar Kalfa

# 245
# 246
 Thinking Къде изчезна Ани?!
Липсва ми!

# 247
Знаете ли, че има и др.турски сериал на същата тематика като Великолепния век, казва се Хурем Султан, да сте чували нещо повече за него, гледали ли сте го?

# 248
Поздрав за всички  с нашите любимци:
http://www.youtube.com/watch?v=Cn1ZyLs7-CA&feature=share
Здравейте и добро утро!
  bouquet
 На мен също ми е любопитно какво се случва  с Ферузе?
Желая на всички успешен и ползотворен ден! txtloves
Никой не може да одговори на този въпрос ,защото е измислен герой Simple Smile ,може само да предполагаме.След като изгледах последния епизод си мисля ,че Нигяр ще се опита да се сближи със Ферузе и използва ясновидските и способности за да разбере нещо за детето си! Wink
Иначе татуировката на Фирузе със знака на сефараидите също може да изиграе роля и по нея да се разбере,че е подставено лице на Тахмапс Sad Направи ми впечатление ,че всичко което харесва Сюлейман ,Ферузе го може -свири на арфа,танцува,познава любимите поети на на НВ ,пише поезия /всички качества които Хюрем е притежавала исторически/това ме кара да си мисля че има нещо гнило в присъствието и Mr. Green

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 17:27 от trendafilka

# 249
  • Ruse, Bulgaria
69.Bölüm Fragmanı

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 18:30 от Sinan Mustafov

# 250

#Crazy ooooh! Joy

Скрит текст:
Veličanstveno Stoljeće FAN PAGE
 преди 2 часа

DRUGARI: Andrej Pejić se provodi sa Bali-begom
Poznati androgini model je na svom Tviter profilu postavio zajedničku fotografiju sa Burakom Ozdživitom koji je nedavno priznao da je gej

Australijski maneken srpskog porekla Andrej Pejić trenutno boravi u Istanbulu, a sinoć je na svom Tviter profilu postavio zajedničku fotografiju sa Burakom Ozdživitom, Bali-begom iz serije “Sulejman Veličanstveni”,...
i naravno, odmah su krenuli tračevi, budući da je Ozdživit pre nekoliko meseci priznao da je gej, a Pejić ne želi da se seksualno deklariše, mada se priča da naginje istom polu.

Inače, najpoznatiji svetski androgini model je na Tviteru napisao da bi mu na duži rok smetala dijeta od kebaba, oraha i baklava, ali da mu se ideja o preseljenju u Istanbul čini sve privlačnijom, pa vi vidite…

...и превода на Гугъл

DRUGARI:  Андрей Пейч се извършва с Бали-бег
Известният двуполов модел на профила му в Twitter снимка с общ набор Бурак Ozdživitom, който наскоро призна, че е гей

Австралийски модел Андрей Пейч сръбски произход, живеещи в Истанбул, и снощи си профил в Twitter снимка на обща набор Бурак Ozdživitom, Бали просят от "Сюлейман Великолепни", и разбира се, те веднага започнаха слуховете, тъй като няколко месеца преди Ozdživit призна, че е гей, и Пейч не иска да бъде сексуално обявен, въпреки че историята води до един и същи пол.

В противен случай, най-известният в света двуполов модел на Twitter пише, че неговата дългосрочна пречка за диетата на кебап, баклава и орех, но идеята му да се премести в Истанбул изглежда все по-привлекателна, и ще видите ...

newsm78  Mr. Green

# 251
Моля ,те дай с няколко думи какво се случва?
 Май халвета на Фирузето няма да го бъде или??

# 252

И двете се разкрасяват за султана... hahaha
да видим  султана за коя копнее  Heart Eyes

# 253

изглежда много интересно,ноо нищо не се разбира Simple Smile-може ли  някой да удари едно рамо и да каже за какво иде реч във фрагмана ?Simple Smile

# 254
На Ферузе и отива с бретон.  Peace
На края да не изтърси, че е бременна?!? Не разбирам турски, но...

Общи условия

Активация на акаунт