Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 42

• 73 291
  • 734
  •   1
Отговори
# 330

Приятен следобед на всички почитатели на Великолепния век! Simple Smile

# 331
  • на кой му пука, майна

bouquet

# 332
# 333
# 334
Според мен Фируузе ще каже, че не е девствена.  Rolling Eyes
Емел  Hug ,нали преди да ги приемат в харема им правят щателен преглед ,това поне показаха в първите серии ,но те и татуто не видяха.... Wink

Aми нали все обикаля в градината, нападнал я е някой из отзад, не е видяла кой е и от срам на никого не е казала ... Grinning

Аз на нейно място бих измислила, че съм била с Мустафа.

По-скоро би излъгала,че е бременна,както направи навремето Хюрем,само дето се оказа истина.
Но,като гледам тоалетите им са различни,значи клипа е монтиран избирателно,тъй че,може-може и да да се окаже истина тази бременност.
Някой знае ли колко са децата на Сюлейман родени от наложници или има децата само от албанката и Хюрем?

# 335
Дали серията ще се появи преведена и на друго място ,защото не ми позволява регистрация въпросният сайт?

# 336
  • Варна
И аз да попитам, само в мастерс ли ще ги има преводите? Може ли да се гледат 67 и 68 серия онлайн? Благодаря

# 337
И аз да попитам, само в мастерс ли ще ги има преводите? Може ли да се гледат 67 и 68 серия онлайн? Благодаря
Дали серията ще се появи преведена и на друго място ,защото не ми позволява регистрация въпросният сайт?
Преди можеше , но сега  не знам!

# 338
Преди като бяха екип всичките се качваха за онлайн гледане, но сега май спряха.

# 339
Който неможе да тегли от сайта да ми пише на лично скайпа си и ще му го пратя  Simple Smile

# 340
Благодаря за превода   bouquet
Момичета, филма много ми хареса, след като го открих благодарение на вас преди по-малко от месец.
При това скоростно гледане обаче ми убягна факта, защо Махидевран изгони Нигяр последния път.

Скрит текст:
Тъй като до скоро гледах друг сериал по същата  телевизия, по време на рекламите вървеше и реклама на трети сезон на ВВ.Тогава все още не бях започнала да го гледам, но ясно си спомням сцената, в която СС, наблюдаваше как убиват сина му по негова заповед.Не знам, обаче кой беше принца, вече пораснал, но ако не ме лъже паметта, май е Мустафа.Има ли го това, като исторически факт?

# 341
Само не доумявам какво беше това писмо от султана до Та..сп ( Embarassed забравих му името) и тази рокля! Не вярвам да го е писал султана!
А и Нигяр вярно,че има да си връща на Хюрем ама можеше да изчака по-после.Сега всички са срещу тях! А и не й ли е ясно,че щом си "замине" Хюрем и с нея е свършено?

# 342
Благодаря на Невин за превода   bouquet

Хатидже откровено започна да ме дразни, изпълнена с прекалено много злоба към Хюрем ... толкова подли постъпки хич не понасям , пада й се злата участ !

# 343
Благодаря за превода   bouquet
Момичета, филма много ми хареса, след като го открих благодарение на вас преди по-малко от месец.
При това скоростно гледане обаче ми убягна факта, защо Махидевран изгони Нигяр последния път.

Скрит текст:
Тъй като до скоро гледах друг сериал по същата  телевизия, по време на рекламите вървеше и реклама на трети сезон на ВВ.Тогава все още не бях започнала да го гледам, но ясно си спомням сцената, в която СС, наблюдаваше как убиват сина му по негова заповед.Не знам, обаче кой беше принца, вече пораснал, но ако не ме лъже паметта, май е Мустафа.Има ли го това, като исторически факт?
Да наистина Сюлейман убива Мустафа и  не само него

# 344
  • София
Само не доумявам какво беше това писмо от султана до Та..сп ( Embarassed забравих му името) и тази рокля! Не вярвам да го е писал султана!
А и Нигяр вярно,че има да си връща на Хюрем ама можеше да изчака по-после.Сега всички са срещу тях! А и не й ли е ясно,че щом си "замине" Хюрем и с нея е свършено?

Или се държи като мъж, или като пъзльо - ако избере втория вариант, ей му на рокля, че ще му трябва. Това беше основната мисъл.

Общи условия

Активация на акаунт