Коледа 2012

• 88 351
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Джемма,благодаря!  bouquet

# 436
  • Варна
Здравейте, благодаря за страхотната тема      bouquet
Миналата година само ви четях и 4черпих вдъхновение от вас, и така направих 7 вида сладки и една голяяяяяяяяяяяма къщи4ка (Много бях доволна от резултата). Тази година още в на4ало-то на октомври запо4нах да правя списъка и ........................ се спрях на 17 вида сладки мьжьт ми ще ме  #2gunfire

Ще следя темата, а може и да се престраша да ка4а снимки Simple Smile
Правите великолепни неща. Благородно ви завиждам  Simple Smile

# 437
Миналата седмица си поръчах вафлените корички на 19.10 и за моя голяма изненада днес бяха тук.И аз се надявам с аматьорските си умения да се получат вкусни,интересни и красиви коледни неща Peace
  bouquet за повечето момичета - НЕВЕРОЯТНИ СТЕ!!!Няма да посочвам имена да не пропусна някого.
Аз си взех от формичките от лидл,но не съм ги пробвала още.Имам други от кауфланд,много остри и добри,но не знах,че трябва веднага да се посушават и наместа са ръждясали.Ще знам вече Peace

# 438
Здравейте!Трябва ми помощ Simple SmileИска днес с малкото човече да направим някакви лесни сладки,на които не им е нужно да престояват.Моля ви,предложете нещо изпитано,изборът в началото на темата е толкова голям,че съвсем се опетлах Simple Smile

# 439
Здравейте!Трябва ми помощ Simple SmileИска днес с малкото човече да направим някакви лесни сладки,на които не им е нужно да престояват.Моля ви,предложете нещо изпитано,изборът в началото на темата е толкова голям,че съвсем се опетлах Simple Smile

Аз много харесвам тези Портокалови курабийки и Коледни бисквити

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 11:23 от pavlina&mima

# 440
Меденки:

Продукти:
1 водна чаша захар
1 чаша олио
2 с.л. кисело мляко
½  ч.л. сода в млякото
2-3 с.л. мед
2 яйца
½ к.л. канела (по избор)
400-500гр. брашно за замесване на меко тесто
Оформят се топчета или други фотмички. Слага се орех или друга ядка (може и смлени  в тестото) и се пече в умерена фурна.

# 441
Ето и линцеровите сладки които правих http://mihaela265.snimka.bg/experiment/torti.709632.28849956

# 442
с какво изрязва средата?Аз имам формички, но по- малки нямам. единственото с което "рязах" предния път бяха формите от един шприц Thinking

# 443
с какво изрязва средата?Аз имам формички, но по- малки нямам. единственото с което "рязах" предния път бяха формите от един шприц Thinking
Ето ги точно тези белите имат си мънички формички за в средата.http://images25.snimka.bg/005528637.jpg?r=0

# 444
  • Балчик
Снимах само тях:

когато си изрязала основата, се поставят мъничките формички в средата- имат си местенце, където влизат и изрязваш горните бисквитки, вече с дупчица. Peace

# 445
Привет и от мен! И тази Коледа смятам да черпя вдъхновение от майсторките тук! Надявам се и на нови рецепти ... по-леснички, ако може  Grinning

# 446
Аз ги имам тези формички, но моите са "кухи" т,.е. нямам малки формички и нищо вътре , само очертанието на голямата.

# 447
  • Балчик
Аз ги имам тези формички, но моите са "кухи" т,.е. нямам малки формички и нищо вътре , само очертанието на голямата.

Хм,  от къде са купувани, малките си бяха в комплекта с големите? Странно. newsm78

# 448
Знам ли. Имам едните от голям хипермаркет, а другите са или от някой магазин левче или нещо талкова newsm78
ще ги снимам да ви ги покажа

# 449
  • Балчик
Би трябвало да има малки към тях, да не би да не си им обърнала внимание и да си ги изхвърлила. newsm78 Тя бяха закачени на една пластмасова пръчка и трябваше да се отчупват от нея, доколкото помня.

Общи условия

Активация на акаунт