Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 273
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Имам проблеми и с потните кръгове, и с миризмата (повече)  Embarassed ... Лично аз, нямам големи петна от изпотяване и повече предпочитам да мириша хубаво, отколкото да не се забелязват петната... Препоръчайте нещо, наистина ефикасно, но да не е много скъпо. Ползвах део кристал, но ефект не видях, даже ми изсуши кожата под мишниците, стана груба, кафеникава и започна да дърпа ужасно много. След това цяла седмица я мазах с крем, сега е добре... но когато започнат пак горещините, не ми се мисли...

# 661
  • Бургас
Да останела само течността ли??? А дали сте попадали в ситуацията на пода под вас да има локвичка между краката от стичалата се пот? Защото аз съм била така в автобуса. Редовно през лятото имам не просто мокри кръгове, а тук-таме сухи такива. Панталоните ми са редовно мокри на кръста, а после побеляват от солта. Който не е бил с такова изпотяване, да не ми говори колко било вредно желанието и старанието да го спрем Naughty И не, нямам хормонални проблеми или нещо от сорта, преди да ме е питал някой - просто адски много се потя, навсякъде, че дори и през зимата. Така че намеря ли си нещо, което да спира поне малко това потене, с радост ще си го ползвам, а на токсините... много им здраве (че то и без това живеем в един кристално чист свят Sick).

# 662
bradata,ползвала ли си ролките на Carrefour?Само 1.30 лв.стуват,и поне аз съм много доволна.
http://www.maltasupermarket.com/media/catalog/product/cache/1/im … 60070308729_2.jpg

# 663
  • Бургас
Не съм, ама като имам път натам може да взема да пробвам - нищо не губя, а що нещо съм пробвала... не, та не  Tired

# 664
Ако решиш да пробваш,после кажи как е Hug

# 665
  • София
Аз от около 1 година вече ползвам само ролките на Кафур и съм мноооого доволна  Heart Eyes  Peace

# 666
  • В къЩи.
Аз от около 1 година вече ползвам само ролките на Кафур и съм мноооого доволна  Heart Eyes  Peace

Колко са ролките и всички ли са еднакво ефективни? Разликата само в аромата ли е?

# 667
  • София
3 вида са, ефективни са еднакво. Аромата и на 3-те ми допада, като сякаш лилавия е най-леко ароматизиран  Peace

# 668
  • В къЩи.
  bouquet

# 669
Аз съм най доволна от Дав. Цапа ми блузите ако не го изчакам да изсъхне, но това е най добрия дезодорант за мен.

# 670
Здравейте и от мен.Аз също имам проблем с изпотяването,не с миризма но тия мокри кръгове ужас-ПИСНА МИ! #Cussing out Пробвала съм всички боклуци от рода на Rexona,Lady speed stick,nivea,dove и какви ли не още.И Odorex ползвах,в началото имаше страхотен ефект,но после започнаха да ми излизат обриви и ефекта изчезна.Не знам вече какво да правя.Дайте идея мисля да си купя тая ролка на Vichy прочетох мн хубави отзиви за нея... newsm78

# 671
Здравейте.
Аз ползвам вече близо две години Одорекс и също съм много доволна. В началото ме държаше по 10 дни без капка пот, но сега ефектът, като че ли намаля. Пръскам се някъде на 7-8 дена, но се притеснявам организмът ми да не свикне съвсем с него и да спре  напълно да действа, защото тогава направо ще ми се доплаче ( като си спомням какъв ад беше преди!).
Иска ми се да направя пауза от няколко месеца и временно да спра да ползвам Одорекс, за да продължи да ми действа, както досега.
Можете ли да ми препоръчате подобен продукт със същия ефект? Има ли изобщо подобно чудо? Като чета мненията за Виши много се обърквам - горе - долу положителните и отрицателните коментари са на едно.
Обикновени ролки и дизодоранти не ми помагат, трябва ми нещо, което буквално да ми бетонизира мишниците.Моля, дайте идейки! Simple Smile

# 672
Аз от Одорекса не останах доволна.

# 673
и аз такова търся, но май няма

# 674
  • София
Момичета, някой ползвал ли е тези ленти - http://protivizpotiavane.bg/ ? Чудя се дали вършат работа, дали е комфортно с тях... Миризмата се контролира с ролки, дезодоранти, но тези гадни петна, които се получават на дрехите, ме изкарват извън нерви Mr. Green
Вече и за ботокс се замислям, то не се живее така. Намерих един медицински център, в който цената е 450 лв, но нямам много доверие сякаш. В по-известните клиники е тройна цената.
Одорекс спря да ми действа, зелената ролка на виши не ме спасява, кристали, ролки...помагат само за приятен аромат, но не контролират потенето. И със сода пробвах - ефект няма. И не, нямам хормонални проблеми, не се потя никъде другаде, но това, че трябва да обличам само черни блузи или сако върху цветните ме влудява вече.

Общи условия

Активация на акаунт