Отговори
# 420
Забравих да кажа че това ми е втора бременност. Имам момиче на 2 год и 5 месеца

# 421
Привет, Иренка!   bouquet  Добре дошла и лека бременност!

# 422
Violeta J.Nike, от Ямбол съм  Crazy но мисля да раждам в Сливен в Евата поне така съм го планирала живот и здраве но се чудя сега както съм тук в Ямбол ми е наблюдаващата лекарка и дали може като дойде време за раждане да отида в Сливен с направление и да родя там или ще имам проблеми за това?

# 423
  • София
nanina каза ли на шефа ти?  Simple Smile

# 424
Stefy, казах му каза браво зарадваха се и другите в офиса и ще трябва д ами търсят заместник , който да обучавам  Wink от тук нататък само бебчо трябва да е добре и да расте, нямам повече притеснения надявам се

# 425
аз знам че от по-големите риби сьомгата е полезна, заради омега 3 май  newsm78
Аз доколкото знам всички риби съдържат омега 3 мастни киселини Simple Smile
Може сьомгата да е особено богата  Peace

Сьомгата определно е много богата на омега-3 мастни киселини, риба тон също. В другите рибки има, но много по-малко количество. 

На мен ми казаха след феталната морфология да отида на ЖК и да ми вземат кръв за БХС. Аз си знам отдавна, че когато се взима кръв винаги трябва да е преди 9 сутринта, на гладно и жадно, освен вода. След това стойностите вече се променят и няма да са много адекватни резултатите. Но за БХС нищо не ми казаха...Аз съм си записала час за 8:30, а сутрин веднага като стана не мога да ям. Трябва да мине поне 1 час, за да огладнея. А понякога пък се будя нощем и ми къркори корема, че съм гладна хахахах  Laughing МНого странно! Та, задължително ли трябва да съм яла? Кажете сериозно! Simple Smile

# 426
Момичета , всички ли си правите БХС?
Аз много се чудя...  #Crazy
Предната беремност не си направих, последния пък като бях на ЖК попитах докторката си за съвет, тъй като съм на 30г. сега , дали е необходимо...Тя само ми каза "какво като си на 30г, рискова бременост означава първескиня над 35 год." и според нея е излишно да си правя... newsm78 Даже незнам в Бургас къде правят такива изследвания...

# 427
  • София

Във Фемина изрично предупреждават за БХС да си се нахранил.

# 428
Предната беремност не си направих, последния пък като бях на ЖК попитах докторката си за съвет, тъй като съм на 30г. сега , дали е необходимо...Тя само ми каза "какво като си на 30г, рискова бременост означава първескиня над 35 год." и според нея е излишно да си правя... newsm78 Даже незнам в Бургас къде правят такива изследвания...
И мен ме измъчва тази тема след всичко което прочетох в Интернет Sad Не знам и аз дали да правя, на 29 години съм и принципно не съм в рисковата група, но това не е от голямo значение. Нямам много време да решавам понeже идеалното време за изследване (поне в Германия) заедно с измерванията е 12+

# 429
Не знам,от страх ли,от любопитство ли ще си правя всичките фетални морфологии,бхс и каквото там има,а и ми казаха,че при рфм могат и да видят пола на бебчо,нямам тъпрение да стана в 12 седмица..

# 430

Във Фемина изрично предупреждават за БХС да си се нахранил.

Еее, а тя изрично ми каза да е сутринта рано, защото ще ми взимат кръв и дума не спомена за храна. Още една черна точка!  Sad

# 431
  • Бургас

Аз исках да си направя само ФМ. В Бс обаче има къде да ти вземат парите, но няма кой да я направи качествено. Според моята лекарка я правят добре само 2-3 човека и те са в Сф, разбира се.

На 34г съм и ми е втора бременност, но все пак не ми се иска да стоя без съвсем нищо да правя. Затова ще правя ранния БХС, въпреки че е само една статистика, която често дава не особено верни резултати. В повечето случаи май само излишно изкарва акъла на хората и ги принуждава да правят още, неприятни, притеснителни и скъпи изследвания...

В ДМ ще го правя аз.

Правят и на други места мисля.

Ти къде си следиш бременността?

# 432
Аз не мисля да се натоварвам с каквито и да е изледвания които не са наложителни. Peace
Първата бременност не съм си правила нищо по различно и сега не искам(просто не вярвам  в тея неща) пък   и не  ми се ще да ме наплашат нещо за бебо а то да си е добре.
Бях чула за случай как са казали на една жена в 6 месец,че бебето и не е добре и трябва да абортира.Абортирала жената и се оказало здраво бебето-е за тва нямам намерение да се подлагам на такива неща. Peace 

# 433
  • София

Лора, извинявай, че ще бъда малко по-рязка, ама чувала ли си за майки, които раждат деца със синдром на Даун и други аномалии? Според мен е доста по-често, отколкото аборта (който е изключително неприятен). А и аз бих се консултирала с 100000000 лекаря преди да взема подобно решение.
Хубаво е да не се вманиачаваме, но не е хубаво да неглижираме. Ок не искате БХС (аз също съм скептично, но ще го направя), но недейте да пропускате всичките ФМ  Peace

# 434
  • в пералнята

Лора, извинявай, че ще бъда малко по-рязка, ама чувала ли си за майки, които раждат деца със синдром на Даун и други аномалии? Според мен е доста по-често, отколкото аборта (който е изключително неприятен). А и аз бих се консултирала с 100000000 лекаря преди да взема подобно решение.
Хубаво е да не се вманиачаваме, но не е хубаво да неглижираме. Ок не искате БХС (аз също съм скептично, но ще го направя), но недейте да пропускате всичките ФМ  Peace

+1
Аз също не бих рискувала чак нищо да не правя. БХС си е чиста статистика, но ФМ е един от модерните методи за ранна диагностика и хич не е за подценяване. Вече сме в 21 век и медицината е доста напреднала - възползвайте се!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт