За тези, които четат любовни романи №3

• 83 722
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте и от мен, аз съм съвсем новичка тук, но също като вас много обичам да чета любовни романчета Simple Smile Гледах, че има коментари за поредицата "Воините на Посейдон". Мога да дам лично мнение - невероятна е, завладяваща, изпълнена с обрати. Наскоро излезе и втората част /вече си я купих /, а сега с нетърпение следя за следващите. Според мен много си заслужава, ако на някой му попадне нека я прочете Grinning
Приятно четене и весели празници!

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 12:00 от vivka86

# 451
  • Пловдив
Здравейте, приемате ли нови членове? От години чета  любовни романи (с тях си почивам между книгите, които ми се налага да чета) и имам мнение по повечето книги, които обсъждате тук.  Ще се включа обаче по натам, ако ме приемете в компанията.

Здравейте и от мен, аз съм съвсем новичка тук, но също като вас много обичам да чета любовни романчета Simple Smile

Добре дошли, момичета!  Hug  Надявам се да се включвате с интересни идеи за четене.

Аз приключих така чаканата от мен последна /надявам се засега/ книга за любимите ми Малори  Heart Eyes Еми няма такъв кеф  Blush Джоана пише толкова завладяващо  Heart Eyes

Сега почнах толкова хвалената от вас Тайна на Джули  Whistling ... и засега не може да ме грабне  Thinking

# 452
  • София
Аз още не мога да започна последната на Джоана  Embarassed

# 453
Може ли някой да ми прати последната Малори на Дж. Линдзи?
На мен всички конвентирани книги (от pdf на mobi) ми излязоха на шльокавица в киндъл-а. Защо ли така, нещо съм объркала явно.
Благодаря за споделените линкове! Поста нещо е изчезнал, но снощи все пак го видях и изтеглих книгите, някои не съм ги чела.

# 454
Като се замисля, аз конвертирам основно свалени книги на английски... възможно е на бг да прави проблеми конвертора/четеца...а ако ги направиш txt вместо моби?  newsm78

# 455
Чели ли сте 2 книжка на Джулия Куин "Среднощен танц"?

# 456
  • Пловдив

Има ли я в електронен вариант тази поредица?  newsm78

# 457
  • София

"Среднощен танц" мисля, че засега е само на хартия.

# 458
Сладурчета аз доста обичам да си чета, сега както писах съм на "Воините на Посейдон", след всичко до което успях да се докосна от Нора Робъртс, Хедър Греъм и т.н. Grinning сега минах на фентази и фантастика. Ако някой може да ми препоръча нещо добро / да си чета по време на празниците/ Simple Smile, че ми се иска нещо завладяващо. В Хеликон съм през ден Grinning  и чакам нещо новичко, но уви все още няма.

# 459
Започнах да чета "Как да се омъжиш за вампир милионер",още съм в началото,но засега не е лоша книгата.Видях,че е голяма поредица,та да видим какво ще стане Simple Smile

Ако някой я е чел може да сподели мнение Simple Smile

# 460
за фентъзи и фантастика има цяла тема...какво си чела и какво обичаш да четеш? Бих ти препоръчала  поредицата за Майлс Воркосиган от фантастиката, Хрониките на Амбър е фентъзи поредица, която е много много приятна, Колелото не времето или Меча на истината ако обичаш многотомни фентъзи бози, Песен за огън и лед ако си падаш по по-хард изпълнения ( има и сериал), разбира се и Властелина на пръстените- за къде без него...
От любовно-фентъзи-паранормалните също има хубави, например пак на Бюджолд Споделящият нож или Шалион, паранормални поредици като Братството на черния кинжал или Среднощни ловци...

# 461
 Много ти благодаря ♥ LOST ♥ , май ще си избера от любовно-фентъзи-паранормалните. Както обичамда казвам да има от всичко по малко Grinning

# 462
  • София
Аз препрочетох "Рай" и "Гордост" на Дж. Макнот  Heart Eyes Сега търся нещо подобно  Peace

# 463
   Прочетох " Как да се омъжиш за вампир милионер" - доволна съм, приятна книжка.  Аз се похвалих, че конвертирах всички  книжки до txt формат, но днес като погледнах- голяма каша. Реално е абсолютно нечетливо. Ще съм благодарна, ако някой случайно ги има в различен от pdf формат, и помогне. Чета на телефон и анроидската ми програмка  показва ужасно pdf-а.

# 464
  • Пловдив

"Среднощен танц" мисля, че засега е само на хартия.

Бях останала с впечатлението, че първата книга си я бях свалила  newsm78, но не я откривам сега, затова питам. Някоя от вас, която я има, би ли ми я пратила? Или кажете откъде да я сваля  Praynig Изглежда интересна  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт