За тези, които четат любовни романи №3

• 83 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Разпиляна във въображението
О, на втората книга сред средата съм. При Тони. Понякога разговорите им имат прекалена комичност. Хубави са, но определено предвидими. Малко повече сериозност искам Laughing

Весела Коледа, момичета! Пожелавам Ви много здраве, късмет и чудесни книги!

# 481
И двете поредици са страхотни-и Малори-Андресън, и Уестморланд.
Много ми е любима" Обичай само веднъж", после книжката за Антъни,за Ейми...май те трите са ми любими.

# 482
Miriel, ще видиш сериозност при Джеймс hahaha Joy

# 483
Не вярвам баш той да е сериозния. Да не би да се хваща с момичето от кръчмата, което беше преоблечено като момче? Имам смътни спомени за една книга в две части, но не мисля, че е тя.

# 484
С нея се хваща да Peace  Взима я на кораба на работа като негов помощник. hahaha

# 485
При Малори просто всички книги са много обвързани, понякога нещата се случват паралелно в две последователни книги.Докато Антъни се занимава с неговата, Джеймс пътува там по море.... hahaha

# 486
Ако издателствата бяха поизпипали книжките за Малори със сигурност щях да си ги прибавя към скромната колекция,  ако обаче ги бях чела от книжния вариант едва ли щях да ги харесвам толкова. ooooh! То бива, бива ама името на Джорджина по 5 различни начини да е изписано и то в една книга. Outta Joint
За сметка на това фен преводите са перфектни. Heart Eyes

# 487
  • Пловдив
Скъпи романтички, Весела Коледа! Пожелавам ви много здраве и повече откраднати моменти за любимото занимание  smile3529!

И на мен ми я пратиха като скан, така че не мога да помогна  Embarassed

Hug аз почти я оправих, останаха правописните грешки вседствие на сканирането, нямам търпение да я почна, но така не става за четене Naughty

Аз започнах да чета поредицата "Уестморланд" на Джудит Макнот.Сутринта осъмнах с Уитни и Клейтън.Много, много ми хареса. Нямам търпение да започна книжката за Стивън. Подозирам, че ще ми стане любимец. Heart Eyes

Как ти завиждам, че ги четеш за първи път! Heart Eyes Цялата поредица е невероятна Heart Eyes

Започнах да чета поредицата за Малори. Не съм впечатлена, но не е лоша.

Книгата за Джеймс мен ме накара безвъзватно да се влюбя в тази поредица  Heart Eyes

# 488
Аз си спомням че много харесах Малори и Джудит Макнот първия път като ги четох, но после нещо...
явно въпрос на настроение  Peace

# 489
Почвам следващия брат. Но май ергените свършиха. Незаконните синове ли са следващите? Laughing

# 490
  • в сърцето на един мъж...
Почвам следващия брат. Но май ергените свършиха. Незаконните синове ли са следващите? Laughing

Всичките са в кюпа Mr. Green Аз си я харесвам много поредицата, особено последната книжка Embarassed

# 491
Това, което много ми харесва в поредицата е голямото задружно семейство. Аз съм едно дете и ако попадна сред подобно "сборище" направо ще съм  #Crazy , но ще ми е гот.

# 492
Това е едно от нещата, които харесвам в поредиците - задружните семейства.Един има проблем и скачат всички.  Laughing  Друго си е да имаш такива респектиращи чичовци като Тони и Джеймс. Joy

Вие много бързо започвате други книги.Аз като прочета някоя и ми трябва малко време да я осмисля и после вече започвам друга. Това важи с пълна сила при мен --->
  ooooh!

# 493
В любовните романи не виждам какво толкова да осмислям и премислям. Само по-горе споменатата от мен книга остави по-траен отпечатък, дори и днес се сетих за нея.

# 494
Момичета, чете ми се нещо съвременно. Сега съм на тази вълна. Само да не е Нора Робъртс и тази другата, ох- Делински. Обаче да е от рода на Сандра Браун, но в периода й на " Чейс " , " Лъки " и " Сейдж " , без онези криминалните моменти. Напоследък не мога да понасям книги с криминални сюжети и любовна линия. Поне при Сандра напоследък криминалното е много повече и е дразнещо. По - добре като се е изчерпала да започне да пише само криминални, а не да си съсипва таланта лутайки се между двете. Та, можете ли да ми препоръчате подобни книжки. Даже направо ако ми пратите и линк, или самата книжка ще ви разцелувам виртуално. А и още нещо- от години търся една книга на Сандра Браун, обаче нито се сещам името, нито имената на героите, нито къде се развива. Спомням си само откъслечно че жената забременява от мъжа. Те много се обичат, обаче нещо не се разбраха, даже и не помня защо и тя се премести в друг град без да му каже, че е бременна и започна да работи като учителка. И после той пък й цъфна на вратата и....общо взето това помня. Ако се сещате заглавие и ако я имате- пратете ми я. Защото по анотациите в интернет не я откривам и не зная как и къде да я намеря. В кладата има сканирани всичките й книги, обаче не зная как се дръпват, да му се невиди. Някой, ако знае- да помага.

Общи условия

Активация на акаунт