The Vampire Diaries - Сезон 4 (Тема 28)

• 27 795
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Е вие как искате да не се заплитат нещата, като трябва да минат този сезон, а не се знае дали ще има и други, не могат да циклят на едно място, естествено, че ще има нови, по-заплетени истории. Peace

# 661
Е вие как искате да не се заплитат нещата, като трябва да минат този сезон, а не се знае дали ще има и други, не могат да циклят на едно място, естествено, че ще има нови, по-заплетени истории. Peace

Имат договори за 6 сезона. Не знам дали може да го спрат предварително.

# 662
Аз явно съм единствената, която иска Елена да е отново човек.  Grinning

# 663
  • КиТ
Останете си без мен известно време. Плами, да поддържаш стелана клона, да защитаваш и хвалиш нашето момче и ако трябва от 9 дола вода да носиш  Mr. Green

Добрем  bowuu bowuu bowuu bowuu Joy Joy Joy Joy Можеш да разчиташ на мен  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 664

Имат договори за 6 сезона. Не знам дали може да го спрат предварително.

Ако няма рейтинг ...

# 665
Е, сега ще го счупим ние тоя клон! Плами е добра и мила душица лесно ще я преборим! Joy Сега си мечтая Елена да разбере, че Стефан се съюзява зад гърба и, да побеснее като истински вампир, да го зареже в средата на сезона, да се лута отново! Трябва мат`рял за още сезони. Мат беше готин тоя епизод, но искам да го гаджосат с Ребека. На нея най-големият недостатък и е влюбчивостта.  Ване, ти си на най-разумния клон. Той е винаги лош и винаги секси. И произнася "любов" много яко!

# 666
  • КиТ
Е, сега ще го счупим ние тоя клон! Плами е добра и мила душица лесно ще я преборим! Joy

Shocked Моля,аз съм зла  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil знаеш,колко съм строга  Mr. Green bowuu bowuu bowuu bowuu

# 667
ех тоя Клаус, дрехи не му оставихте Mr. Green

а Дамян пък що продължава да се бърка немога да разбера аз, в крайна сметка Ленчето си избра Стефко, той уж се беше примирил, сега или да спре да се бърка, или да търпи и да мълчи тя като му приказва...какво толкоз сте го заоплаквали, само разваля семейната идилия- амаха! Crossing Arms Mr. Green

аз да питам- това заклинание дето да измрат всички вампири от въпросната кръвна линия успяха ли да го премахнат, вече направо се обърках кой за какво и срещу кого се бореше в този сериал hahaha и в тази връзка- сега Бекито като спинка, това отразява ли се на тези от нейната кръвна линия, не нали, трябва окончателно да изгори..?

# 668
В предния сезон съжалявах Деймън, сега - Стефан. Да ми се чуди човек.  Grinning

П.С. Мярнах филма "Honey 2" и вашата любимка Кат пак беше с фамилия Бенет.  Laughing Явно си вървят в комплект.

# 669
Гледах гии Party Супер серия, сега тичам но утре ще ви изчета и коментирам, че този лош лош Деймън няма да го оставя така CrazyАх СтеФЧО Blush

# 670
  • London
Ако намерят лек за вампирясването и направят Ленка отново човек - спирам да гледам сериала, официално го заявявам! То бива простотия, ама чак пък толкова...
Здравейте момичета, не съм писала тук но чета редовно.
Този път обаче не можах да се въздържа. Подкрепям Мис Дрийми, все едно аз съм го казала...
За съжаление взех да си мисля че Ленка ще я "излекуват" и изхождам от там, че в книгите нали се върна от мъртвите...т.е. нищо крайно не им е чуждо. И това "лекарство" на 100% ще стига само за един и това ще е Ленката, там ще има пак някаква драма. От сега залагам че другия сезон тя ще е пак човек. (То книгите аз до там ги и четох де,като от дух се материализира. Бива, бива ама всичко си има граници. То чак обида за интелекта...Помня как Деймън пазеше отцепка на клона до къщата на Каролайн май. Голяма простотия тези книги.)

Плюс това триъгълникът малко взе да става банален, а сега като вампиряса и тя я няма и драмата - крехка девойка и зъл лош вампир. Липсва момента дето все трябваше да я защитават. тя си е добре сега.  Та сценаристите трябва да им  е трудно да развиват историята на цял сериал само вампири, то един нормален не остана.

Друго което ме дразни е че Елената много се контролира - ами аз не откривам разлика с героинята и от преди. Ми как всички нови вампири като побъркани налитаха на всичко що мърда. Тя светицата умира от глад и си ходи все едно нищо. Другите едва ли не бяха като обезумели, всякаква липса на същност, пък тя старата Ленка, чувствителната.
По щеше да ми хареса да я озверят и Стефко и Деймън да ходят да и покриват магариите. Поне за епизод или два. И защо се храни само от Мат, а брат и се покрива някъде. Ми да се предложи и той и Бона и така.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 20:45 от Bean

# 671
# 672
ех тоя Клаус, дрехи не му оставихте Mr. Green

а Дамян пък що продължава да се бърка немога да разбера аз, в крайна сметка Ленчето си избра Стефко, той уж се беше примирил, сега или да спре да се бърка, или да търпи и да мълчи тя като му приказва...какво толкоз сте го заоплаквали, само разваля семейната идилия- амаха! Crossing Arms Mr. Green

аз да питам- това заклинание дето да измрат всички вампири от въпросната кръвна линия успяха ли да го премахнат, вече направо се обърках кой за какво и срещу кого се бореше в този сериал hahaha и в тази връзка- сега Бекито като спинка, това отразява ли се на тези от нейната кръвна линия, не нали, трябва окончателно да изгори..?

Не, те продължават да живеят. Нали когато Клаус ги беше набочил всичките, другите вампири пак живяха.

# 673
the_vampire_diaries, ми аз вярно се обърках...ма то заклинанието нали мама Естер го направи като бяха будни всичките? ... и всъщност после затова не ги изтрепаха останалите...щото не се знае кой откъде е, тъй де, разбра се че не са от линията на Фин само newsm78

Ванеее, като си казала.........в твоите очи и в на Лорил......нека не му трябват hahaha аз таковата...нищо не казвам, че да не захвърчат домати към мен hahaha

# 674
  • София
Това ми хареса  Mr. Green

Само трябва сега да изхвърлим малко пътници от борда и готово Whistling

Общи условия

Активация на акаунт